Προς το περιεχόμενο

Πραγματική ταχύτητα 24αρας

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καταρχην κανε ενα reboot τον ρουτερ και δες με τι θα κλειδωσει.μετα βαλε καρφωτα adsl2+ και δες με τι θα κλειδωσει.αν δεν κλειδωσει καθολου τοτε σε εχουν βαλει στα 8.den θυμαμε ποσο upload δινουν στα 8.απο την αλλη για 22 attenuation θα πρεπε να ειχεσ 17 mbit αλλα ο οτε δεν θα το πιασει σαν βλαβη και αμα ειναι θεμα χαλκου δεν παιζει να σου αλλαξουν ζευγαρι.πες τι ρουτερ εχεις να δουμε που γραφει για το adsl2+ απλα πρωτα δοκιμασε να το κανεις ενα reboot.να σε εβαλαν ετσι στα 8 χωρις να πολυρωτησουν λιγο δυσκιολο.απο την αλλη η εφαγε κολλημα το ρουτερ και κλειδωνει 8 mbit και με reset θα φτιαξει η κατι πειραξαν αυτοι.κανονικα και αλλαγη προφιλ να καναν θα πρεπε να κλειδωνεις με adsl2+.και επισης και 8 αρα να σου δωσουν adsl2+ πρεπει να παιζει και αυτη πλεον.

• Απαντ. 189
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

το wifi modem router της bautec εχω, μπηκα μεσα στις ρυθμισεις του και το αλλαξα απο G.DMT σε adsl2+ και τωρα μου δειχνει:

SNR Margin 11.9 10.2 db

Line Attenuation 17.8 13.0 db

Data Rate 14873 877 kbps

βεβαια το απογευμα ειχε 15 κατι downstream αλλα τελωςπαντων εβαλα και ενα φιλτρακι στην γραμμη που δεν ειχα και τωρα μενει μονο να δω αν θα ειναι σταθερη η γραμμη και δεν αρχισει παλι τους αποσυγχρονισμους μεχρι στιγμης καλα ειναι.

• Super Moderators
Δημοσ.

αχ, βαχ...

αυτά τα πράγματα είναι τα πρώτα που κάνουμε...

φίλτρα μπαίνουν σε ΟΛΕΣ τις συσκευές που είναι συνδεδεμένες πάνω στην γραμμή, είτε είναι τηλέφωνα είτε είναι FAX είτε είναι ο συναγερμός! Μόνο στο router δεν βάζουν φίλτρο (φίλτρο έτσι, δεν μιλάω για splitter)

μετά το φίλτρο πρέπει να μπαίνει προς την σωστή κατεύθυνση, αν μπει ανάποδα τα ξεσκίζει και πάλι...

επιπλέον checkάρουμε αν οι μπρίζες μας στον τοίχο γράφουν ΟΤΕ μέσα, αυτές δημιουργούν πρόβλημα.

Δημοσ.

exei γελιο.,οι μισοι περνουν και βριζουν τις ετερειες και στο τελος δεν εχουν βαλει φιλτρο πουθενα.και επιμενουν κιολας.αν δεν μπει φιλτρο περα απο θορυβο στο τυλ εχεις μικροτερη ταχυτητα κλειδωματος και αποσυγχρονισμους στην γραμμη οταν σηκωνεις το τηλ.επισης και σε μηχανηματα πιστωτικων οπως και σε 65κ modem βαζουμε φιλτρο.

Δημοσ.

ακριβως,.οτι καλει νοιυμερο θελει φιλτρο η οτι παιζει σε συχνοτητα τηλεφωνου.δηλαδη τα παντα εκτος απο τον ρουτερ αφου δεν υπαρχει τιποτε αλλο που να παιζει σε συχνοτητα ρουτερ περα απο τον ρουτερ.συχνοτητα adsl

Δημοσ.
exei γελιο.,οι μισοι περνουν και βριζουν τις ετερειες και στο τελος δεν εχουν βαλει φιλτρο πουθενα.και επιμενουν κιολας.αν δεν μπει φιλτρο περα απο θορυβο στο τυλ εχεις μικροτερη ταχυτητα κλειδωματος και αποσυγχρονισμους στην γραμμη οταν σηκωνεις το τηλ.επισης και σε μηχανηματα πιστωτικων οπως και σε 65κ modem βαζουμε φιλτρο.

6 μηνες που ημουν χωρις φιλτρο δεν ειχα κανενα προβλημα ουτε με αποσυγχρονισμους ουτε με τηλεφωνο ουτε θορυβος ουτε τιποτα ολα καλα γιαυτο και δεν θεωρουσα απαραιτητο ν αβαλω φιλτρακι το τελευταιο 1,5 μηνα το θεμα γ.......ε λιγο .αν και τωρα που εβαλα ακομα εχω αποσυγχρονισμους (οχι οπως πριν καθε 3 λεπτα εχανα την γραμμη), ηθελα να ρωτησω 3-5 αποσυγχρονισμους το 24 ωρο ειναι φυσιολογικο η να ξαναδηλωσω βλαβη???

Δημοσ.

Καλησπέρα και από μένα.

Όσον αφορά τα speedtest δεν είναι και το καλύτερο εργαλείο για να μετρήσεις την ταχύτητα σου. Προσωπικά (και κάμποση χιλιάδες άλλοι) το θεωρώ τελείως ανακριβές. Ένας τρόπος για να μετρήσεις (αλλά και πάλι ενδεικτικά) είναι να πας σε κάποιο καλό ftp οπως το ntua.gr/microsoft/otenet και να δοκιμάσεις να κατεβάσεις κάτι μεγάλο.

Αυτό όμως θα πρέπει να γίνει σε διάφορες ώρες τις ημέρας για να πάρεις το μέσο όρο.

Δημοσ.
αχ, βαχ...

αυτά τα πράγματα είναι τα πρώτα που κάνουμε...

φίλτρα μπαίνουν σε ΟΛΕΣ τις συσκευές που είναι συνδεδεμένες πάνω στην γραμμή, είτε είναι τηλέφωνα είτε είναι FAX είτε είναι ο συναγερμός! Μόνο στο router δεν βάζουν φίλτρο (φίλτρο έτσι, δεν μιλάω για splitter)

μετά το φίλτρο πρέπει να μπαίνει προς την σωστή κατεύθυνση, αν μπει ανάποδα τα ξεσκίζει και πάλι...

επιπλέον checkάρουμε αν οι μπρίζες μας στον τοίχο γράφουν ΟΤΕ μέσα, αυτές δημιουργούν πρόβλημα.

εγω δηλ. εχω στο pc φιλτρο που συνδεεται με Modem και με τηλεφωνο ,στο τι δευτερο τηλ. ασυρματο τηλεφωνο δεν εχω γι'αυτο κλεινει και η συνδεση συνεχεια μολις παιρνουμε ή μας παιρνουν αλλλα το ξερω..αλλα συναγερμο πως να το βαλω??που ειναι το κεντρικο???συνεχεια μου κλεινει και πεεριμενω 10 λεπτα να κανει κληση...

• Super Moderators
Δημοσ.

αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να το κάνει δεν είναι ανάγκη, αλλά αν δεν υπάρχει αναγκαστηκά τον φέρνεις...

Δημοσ.
δηλ.δυο χρονια και εγω τωρα τι θα κανω?να τον φερω?

να βαλεις φιλτρο.παντου φιλτρο εχουμε πει

εγω δηλ. εχω στο pc φιλτρο που συνδεεται με Modem και με τηλεφωνο ,στο τι δευτερο τηλ. ασυρματο τηλεφωνο δεν εχω γι'αυτο κλεινει και η συνδεση συνεχεια μολις παιρνουμε ή μας παιρνουν αλλλα το ξερω..αλλα συναγερμο πως να το βαλω??που ειναι το κεντρικο???συνεχεια μου κλεινει και πεεριμενω 10 λεπτα να κανει κληση...

θα βαλεις και στο αλλο τηλεφωνο και θα βαλεις και στο συναγερμο εννοειτε.

Καλησπέρα και από μένα.

Όσον αφορά τα speedtest δεν είναι και το καλύτερο εργαλείο για να μετρήσεις την ταχύτητα σου. Προσωπικά (και κάμποση χιλιάδες άλλοι) το θεωρώ τελείως ανακριβές. Ένας τρόπος για να μετρήσεις (αλλά και πάλι ενδεικτικά) είναι να πας σε κάποιο καλό ftp οπως το ntua.gr/microsoft/otenet και να δοκιμάσεις να κατεβάσεις κάτι μεγάλο.

Αυτό όμως θα πρέπει να γίνει σε διάφορες ώρες τις ημέρας για να πάρεις το μέσο όρο.

επισης γρηγορα site http://www.apple.com http://www.ati.com http://www.nokia.com http://www.microsoft.com και με download manager παντα

6 μηνες που ημουν χωρις φιλτρο δεν ειχα κανενα προβλημα ουτε με αποσυγχρονισμους ουτε με τηλεφωνο ουτε θορυβος ουτε τιποτα ολα καλα γιαυτο και δεν θεωρουσα απαραιτητο ν αβαλω φιλτρακι το τελευταιο 1,5 μηνα το θεμα γ.......ε λιγο .αν και τωρα που εβαλα ακομα εχω αποσυγχρονισμους (οχι οπως πριν καθε 3 λεπτα εχανα την γραμμη), ηθελα να ρωτησω 3-5 αποσυγχρονισμους το 24 ωρο ειναι φυσιολογικο η να ξαναδηλωσω βλαβη???

αν ειχες μικροτερη ταχυτητα οπως πχ καποιοι ειχαν 1 μβιτ εκει δεν φαινεται και πολυ το προβλημα επειδη εχεις μεγαλο Noise margin.φιλτρακια βαζουμε παντου .δεν μπορω να ακουω να λενε δεν εχω προβλημα δδεν βαζω φιλτρο η δεν εχω παρασιτο στο τηλ δεν βαζω φιλτο η εχω 1 megabit δεν βαζω φιλτρο.παντου βαζουμε φιλτρο ο κοσμος ν;α χαλασει.οποτε βαλε φιλτρο πρωτα και μετα βλεπεις για τους αποσυγχρονισμοιυς -με 3-5 απλα μια αλλαγη προφιλ γινετε αλλα μαλον το φιλτρο που λειπει την κανει ισως οταν καλει στο κεντρο.για το πως μπαινει το φιλτρο αμα πιανοιυν τα χερια σου εχω φτιαξει ενα θεμα που ειναι sticky και λεγετε εγκατασταση adsl προς ναυτιλομενους και εχω εκειμεσα και ενα post για το πως βαζεις φιλτρο σε συναγερμο αμα το κατεχεις λιγο.και αν φωναξεις τεχνικο μην αρχισει να σου λεει βλακειες ο τεχνικος τουσυναγερμου οτι δεν θελει φιλτρο και οτι ο συναγερμος παιζει μια χαρα.το φιλτρο δεντο βαζεις μονο για το συναγερμο αλλα για to adsl.απλα καποιοι ειναι ασχετοι 50 χρονων και κανουν τα απιστευτα.οπως επισης οσυναγερμος θα συνδεθει πλεον παραλληλα και οχι εν σειρα αλλιως θα σου φιλτραρει ολο το σπιτι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...