Προς το περιεχόμενο

Πραγματική ταχύτητα 24αρας

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εκανα ενα τεστ (το ξερω ειναι μπουρδα,απλα μιας και το εκανα) και το καλυτερο αποτελεσμα ηταν 3.08Mb/s...το εκανα στο http://adsltest.forthnet.gr/

εδω το b=bits ή με bytes???γτ αν ειναι με bits παει να πει οτι κατεβαζω με περιπου 370ΚΒytes/sec???πολυ ακυρο μου φαινεται (γνωριζω οτι ιδανικη ταχυτητα σε 24 ειναι στο 1/3 και παλι καλα,αλλα αυτο ειναι στι 1/6 στην καλυτερη)

ευχαρισω για το tip για download manager εχετε να μου προτεινετε καποιο???

• Απαντ. 189
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

αν χρησιμοποιείς Firefox υπάρχει το addon DownThemAll :-)

αλλιώς τον Flashget

ναι το adsl test της Forthnet είναι κάπως πίτα...

Δημοσ.
ρε παιδια μια βοηθεια κιεδω

Statistics Downstream Upstream

Line Rate 12707 Kbps 1020 Kbps

Attainable Line Rate 11836 Kbps 1116 Kbps

Noise Margin 0.6 dB 8.1 dB

Line Attenuation 33.5 dB 14.6 dB

Output Power 12.9 dBm 0.0 dBm

Firmware: 3.61r

ADSL2+

πληρωνω 24Mbps στην forthnet,καλα ειναι?? αν οχι τι πρεπει να κανω???

(εχω παρατηρησει να κατεβαζει πολυ αργα καποιες φορες ταχυτητα της ταξης 30ΚΒ/sec,βεβαια εχω πιασει και 1188 ΚΒ/sec)

ελπιζω να ειναι τυχαιο το 0.6 margin διοτι αμα πεφτει στο 0,6 τοτε πρεπει να σοιυ αλαξουν προφιλ η δεν εχει μπει κανα φιλτρο πουθενα.αν πεφτει το margin τοσο χαμηλα ειναι λογικο να κατεβαζει με 30 λογω πολλων crc errors.ελπιζω να ετυχε απλα να ειναι 0,6 .ξαναδεστο ιδιαιτερα οταν κατεβαζεις με 30 να μας πεις ποσο ειναι εκεινη την στιγμη.απλα κανε refresh την σελιδα για να παρει την νεα τιμη

Δημοσ.

Σημερα που μπηκα εκανα και ενα τεστ απο επιλογη του router

ADSL BER Test - Result

The ADSL BER test completed successfully.

Tested Time 60

Total Transferred Bits 690493824

Total Error Bits 6606

Error Ratio 9.57e-06

τα στοιχεια του router εκεινη την στιγμη

Statistics Downstream Upstream

Line Rate 12707 Kbps 1020 Kbps

Attainable Line Rate 12412 Kbps 1128 Kbps

Noise Margin 1.5 dB 8.4 dB

Line Attenuation 33.5 dB 14.6 dB

Output Power 12.9 dBm 0.0 dBm

την ημερα που εκανα το 1ο ποστ δεν ειχε ανεβει πανω απο 0.8 και σημερα ειναι πανω απο την μοναδα...για να καταλαβω τι τιμη θα επρεπε να ειχα εκει??και αν υπαρχει προβλημα,τι πρεπει να πω οταν καλεσω στην forthnet???

παιδια ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας,πολυ ωραιο και χρησιμο το topic

• Super Moderators
Δημοσ.

το Noise Margin είναι συνήθως στα 6db στην Forthnet...αν δεν έχεις πρόβλημα με disconnects μην ασχολείσαι :-)

Δημοσ.

thresh πραγματι ειναι εξι αλλα αμα ειναι τοσο χαμηλα δεν σημαινει οτι δεν πρεπει να ασχοληθει.διοτι ναι μεν μπορει ν αμην εχει disconects αλλα αμα πεφτει τοσο χαμηλα μπορει να εχει παρα πολλα errors και να σουρνεται η γραμμη.το εχω δει αυτο.θα μπορουσε να ζητησει να του ανεβασουν το marginσε 8 και να δει πως θα παει και το βασικο να δει ποσο κατεβαζει τωρα και ποσο μετα.επισης να τσκεαρει γενικως φιλτρα κτλ οπως και αμα μπορει να κανει δοκιμη με αλλο ρουτερ.οσο για αυτο που λειε ο φιλος μας

γνωριζω οτι ιδανικη ταχυτητα σε 24 ειναι στο 1/3 και παλι καλα,αλλα αυτο ειναι στι 1/6 στην καλυτερη)

να το πω διαφορετικα.σε αυτο το νουμερο που κλειδωνεις που ειναι απο 0 megabit μεχρι 24 θα πρεπει να κατεβαζεις περιπου 100 kbytes στο megabit.και λιγο παραπανω.ολα αυτα με download manager και με ethernet οχι wireless και μονο με ενα Pc πανω και με κατεβασμα απο καποιο γρηγορα site.

Δημοσ.

router = siemens ADSL CL 110

ethernet ενα pc desktop

θα καλεσω στην forthnet να ενημερωσω και να ρωτησω τι μπορει να γινει,μολις δω αποτελεσματα ενημερωνω και εδω για να το δουν οι επομενοι...

ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις,πραγματικα πολυ χρησιμο το τοπικ,ευχαριστω και παλι

Δημοσ.

εχω μια απορια ενω μεχρι πριν 2 μερες ειχα modulation adsl2+ και κλειδωνα περιπου στα 13 κατι μετα απο τηλεφωνο στις βλαβες για παραπονα λογω του οτι το modem αποσυγχρονιζεται συχνα σημερα ειδα εχω modulation G.DMT και κλειδωνω στα 8128 ενω εχω 24αρα γραμμη καμια ιδεα τι μπορει να εγινε????να παρω στον οτε η εινai κατι που το διορθωνω και εγω μεσω του router???? ευχαριστω

• Super Moderators
Δημοσ.

ίσως να σε κατεβάσαν στα 8...και να πληρώνεις 8 από εδώ και πέρα...

το upload σου στα πόσα δείχνει τώρα?

Δημοσ.
ίσως να σε κατεβάσαν στα 8...και να πληρώνεις 8 από εδώ και πέρα...

το upload σου στα πόσα δείχνει τώρα?

καλα δεν παιζει 24 θα πληρωνω και θα εχω 8 και θα τους παρει ο διαολος

SNR Margin 14.5 9.0 db

Line Attenuation 22.0 12.5 db

Data Rate 8128 960 kbps

• Super Moderators
Δημοσ.

γύρνα το σε adsl2+ modulation και δήλωσε βλάβη...ακόκαι και τα 13mbit είναι χαμηλά για τέτοιο attenuation...

Δημοσ.
γύρνα το σε adsl2+ modulation και δήλωσε βλάβη...ακόκαι και τα 13mbit είναι χαμηλά για τέτοιο attenuation...

μπορω να το κανω αυτο απο το router μου????

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...