Προς το περιεχόμενο

Πραγματική ταχύτητα 24αρας

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Με το νεο firmware δεν βλεπω καμια διαφορα.Θα ξαναπερασω το 1.01.08 της forthnet που ειχα τοσο καιρο χωρις κανενα προβλημα.Για να ξαναπαω στο 1.01.08 πρεπει πρωτα να περασω το 1.00.09?

Που μπορω να το βρω αυτο το τελευταιο?

αν θυμαμε σωστα το τελευταιο απο το site tis linksys ειναι το 1.01.09.το τελευταιο απο forthnet einai to 1.01.08.για να πας σε καποιο απο τα δυο αν εχεις καποιο firmware κατο απο το 1.00.09 πρεπει να πας πρωτα στο 1.00.09 και μετα στο 1.01.08 η στο 1.01.09.αν εσυ εχεις βαλει το τελευταιο οπως λες δεν χρειαζεται να πας στο 1.00.09 εκτος αν δεν ειχες βαλει το τελευταιο.ποι νεο firmware περασες εσυ?

• Απαντ. 189
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
αν θυμαμε σωστα το τελευταιο απο το site tis linksys ειναι το 1.01.09.το τελευταιο απο forthnet einai to 1.01.08.για να πας σε καποιο απο τα δυο αν εχεις καποιο firmware κατο απο το 1.00.09 πρεπει να πας πρωτα στο 1.00.09 και μετα στο 1.01.08 η στο 1.01.09.αν εσυ εχεις βαλει το τελευταιο οπως λες δεν χρειαζεται να πας στο 1.00.09 εκτος αν δεν ειχες βαλει το τελευταιο.ποι νεο firmware περασες εσυ?

Εγω ειχα το 1.01.08 της forthnet και τωρα εχω περασει το 1.01.09.

Μπορω να ξαναβαλω απευθειας το 1.01.08?

Δημοσ.

nai Μπορεις οσο ξερω.σε αφηνει να κανεις downgrade.το 1.01.08 ηταν customized για ελλαδα οποτε θα παιξει πιοσταθερα και πιο γρηγορα.

Δημοσ.

Παιδιά θα με υποχρεώνατε αν με βοηθούσατε κι εμένα λίγο με τη σύνδεσή μου. Έχω forthnet adsl economy και ενώ μου δείχνει συνλεσχεια ότι συνδέομαι στα 19000 αργεί πολλές φορές να μου ανοοίξει σελίδες, στο youtube κάνει πολλή ώρα να φορτώσει τα video και όταν παίζω WoW πολλές φορές έχω lag γύρω στα 600ms και κάνει disconect συχνά. Επίσης είχα πρόβλημα με την ασύρματη σύνδεση στο router μου (ενώ μπορούσε το pc να συνδεθεί σε άλλα δίκτυα, στο δικό μου δεν συνδεόταν) και το χω γυρίσει στο καλώδιο.

Ιδού τα στοιχεία μου:

Uptime:0 days, 0:06:13 spacer.gif

DSL Type:G.992.5 annex A spacer.gif

Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]:1.020 / 18.931 spacer.gif

Data Transferred (Sent/Received) [kB/kB]:0,00 / 0,00 spacer.gif

Output Power (Up/Down) [dBm]:12,5 / 0,0 spacer.gif

Line Attenuation (Up/Down) [dB]:7,5 / 18,0 spacer.gif

SN Margin (Up/Down) [dB]:14,0 / 6,5 spacer.gif

Vendor ID (Local/Remote):TMMB / IFTN spacer.gif

Loss of Framing (Local/Remote):0 / 0 spacer.gif

Loss of Signal (Local/Remote):0 / 0 spacer.gif

Loss of Power (Local/Remote):0 / 0 spacer.gif

Loss of Link (Remote):0 spacer.gif

Error Seconds (Local/Remote):0 / 0 spacer.gif

FEC Errors (Up/Down):0 / 1.239 spacer.gif

CRC Errors (Up/Down):0 / 12 spacer.gif

HEC Errors (Up/Down):7 / 12

Ελπίζω να μην κούρασα με το μέγεθος. :o

Δημοσ.
nai Μπορεις οσο ξερω.σε αφηνει να κανεις downgrade.το 1.01.08 ηταν customized για ελλαδα οποτε θα παιξει πιοσταθερα και πιο γρηγορα.

Ναι και εγω το 1.01.08 αφησα τελικα.

Επισης θελω να ρωτησω αν ειναι ασφαλες να κανω reboot οταν ειμαι συνδεδεμενος ασυρματα.Μιλαω για hard reboot μεσω των ρυθμισεων του ρουτερ και οχι με τον κλασικο τροπο(να βγαζω και να βαζω στην μπριζα).

Δημοσ.
Παιδιά θα με υποχρεώνατε αν με βοηθούσατε κι εμένα λίγο με τη σύνδεσή μου. Έχω forthnet adsl economy και ενώ μου δείχνει συνλεσχεια ότι συνδέομαι στα 19000 αργεί πολλές φορές να μου ανοοίξει σελίδες, στο youtube κάνει πολλή ώρα να φορτώσει τα video και όταν παίζω WoW πολλές φορές έχω lag γύρω στα 600ms και κάνει disconect συχνά. Επίσης είχα πρόβλημα με την ασύρματη σύνδεση στο router μου (ενώ μπορούσε το pc να συνδεθεί σε άλλα δίκτυα, στο δικό μου δεν συνδεόταν) και το χω γυρίσει στο καλώδιο.

Ιδού τα στοιχεία μου:

Ελπίζω να μην κούρασα με το μέγεθος. :o

α.κλειδωσε το ασυρματο για να μην σε κλεβει κανας γειτονας.β.η συνδεση σου μια χαρα ειναι.απλα εκρεμουν κατι αναβαθμισεις απο forthnet για αυτο τα βραδια δεν πανε τοσο καλα τα πραγματα ειδικα κρητη.

Ναι και εγω το 1.01.08 αφησα τελικα.

Επισης θελω να ρωτησω αν ειναι ασφαλες να κανω reboot οταν ειμαι συνδεδεμενος ασυρματα.Μιλαω για hard reboot μεσω των ρυθμισεων του ρουτερ και οχι με τον κλασικο τροπο(να βγαζω και να βαζω στην μπριζα).

ναι μπορεις να κανεις οτι reboot θες .ειτε με ρευμα ειτε soft reboot ειτε hard ειτε reset defaults.δεν παθαινει τιποτα ουτε το Pc ουθτε το ρουτερ ειτε ασυρματα ειτε ενσυρματα.απλα το firmware update παντα με καλωδιο για να μην εχεις προβλημα και το brickareis.

• Super Moderators
Δημοσ.

sonik_5 δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι για αυτά τα προβλήματα που λες, τα τρώμε όλοι στην μάπα

Δημοσ.

Έχω δει κ 24αρα που συνδεόταν στα 24

άλλα έχω δει κ 24 να πιάνει 7 :-D από απόσταση ^^ και πιο χαμηλά από χαλασμένη γραμμή :P

αυτό που κοιτάς αν είσαι ευχαριστημένος με αυτό που πιάνεις? αν πιάνεις 16 κ παραπονιέσαι δικό σου πρόβλημα :P άλλα σκέψου είσαι Ελλάδα :mrgreen:

Δημοσ.

ειναι αυτο που εχουμεπει.το μεχρι 24 σημαινει απο το τιποτα να μην μνπορεις να βαλεις adsl βλεπε περιοχη σκαραμαγκα που δεςν παιζει κανεις λογω μεγαλης αποστασης απο αστικο κεντρο ασπροπυργου μεχρι να παιξεις 23998.ετσι παιζει το adsl ειτε το δεχονται καποιοι ειτε οχι.οσο μεγαλωνεει η αποσταση και χαλαει ο χαλκος λογω ποιοτητας τοσο θα χανεις.δεν υπαρχει minimum οριο.αν εχεις χτισει σπιτι στην παρνηθα ναι δεν θα πιασειςταχυτητα,.η οπως λεμε για αστειο,.οποιος εχει ακριβο σπιτι και με θεα δεν θα εχει adsl.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...