poulinos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Με το νεο firmware δεν βλεπω καμια διαφορα.Θα ξαναπερασω το 1.01.08 της forthnet που ειχα τοσο καιρο χωρις κανενα προβλημα.Για να ξαναπαω στο 1.01.08 πρεπει πρωτα να περασω το 1.00.09?Που μπορω να το βρω αυτο το τελευταιο? αν θυμαμε σωστα το τελευταιο απο το site tis linksys ειναι το 1.01.09.το τελευταιο απο forthnet einai to 1.01.08.για να πας σε καποιο απο τα δυο αν εχεις καποιο firmware κατο απο το 1.00.09 πρεπει να πας πρωτα στο 1.00.09 και μετα στο 1.01.08 η στο 1.01.09.αν εσυ εχεις βαλει το τελευταιο οπως λες δεν χρειαζεται να πας στο 1.00.09 εκτος αν δεν ειχες βαλει το τελευταιο.ποι νεο firmware περασες εσυ?
farfan Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 αν θυμαμε σωστα το τελευταιο απο το site tis linksys ειναι το 1.01.09.το τελευταιο απο forthnet einai to 1.01.08.για να πας σε καποιο απο τα δυο αν εχεις καποιο firmware κατο απο το 1.00.09 πρεπει να πας πρωτα στο 1.00.09 και μετα στο 1.01.08 η στο 1.01.09.αν εσυ εχεις βαλει το τελευταιο οπως λες δεν χρειαζεται να πας στο 1.00.09 εκτος αν δεν ειχες βαλει το τελευταιο.ποι νεο firmware περασες εσυ? Εγω ειχα το 1.01.08 της forthnet και τωρα εχω περασει το 1.01.09. Μπορω να ξαναβαλω απευθειας το 1.01.08?
poulinos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 nai Μπορεις οσο ξερω.σε αφηνει να κανεις downgrade.το 1.01.08 ηταν customized για ελλαδα οποτε θα παιξει πιοσταθερα και πιο γρηγορα.
sonik_5 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Παιδιά θα με υποχρεώνατε αν με βοηθούσατε κι εμένα λίγο με τη σύνδεσή μου. Έχω forthnet adsl economy και ενώ μου δείχνει συνλεσχεια ότι συνδέομαι στα 19000 αργεί πολλές φορές να μου ανοοίξει σελίδες, στο youtube κάνει πολλή ώρα να φορτώσει τα video και όταν παίζω WoW πολλές φορές έχω lag γύρω στα 600ms και κάνει disconect συχνά. Επίσης είχα πρόβλημα με την ασύρματη σύνδεση στο router μου (ενώ μπορούσε το pc να συνδεθεί σε άλλα δίκτυα, στο δικό μου δεν συνδεόταν) και το χω γυρίσει στο καλώδιο. Ιδού τα στοιχεία μου: Uptime:0 days, 0:06:13 DSL Type:G.992.5 annex A Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]:1.020 / 18.931 Data Transferred (Sent/Received) [kB/kB]:0,00 / 0,00 Output Power (Up/Down) [dBm]:12,5 / 0,0 Line Attenuation (Up/Down) [dB]:7,5 / 18,0 SN Margin (Up/Down) [dB]:14,0 / 6,5 Vendor ID (Local/Remote):TMMB / IFTN Loss of Framing (Local/Remote):0 / 0 Loss of Signal (Local/Remote):0 / 0 Loss of Power (Local/Remote):0 / 0 Loss of Link (Remote):0 Error Seconds (Local/Remote):0 / 0 FEC Errors (Up/Down):0 / 1.239 CRC Errors (Up/Down):0 / 12 HEC Errors (Up/Down):7 / 12 Ελπίζω να μην κούρασα με το μέγεθος.
empire21 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 nai Μπορεις οσο ξερω.σε αφηνει να κανεις downgrade.το 1.01.08 ηταν customized για ελλαδα οποτε θα παιξει πιοσταθερα και πιο γρηγορα. Ναι και εγω το 1.01.08 αφησα τελικα. Επισης θελω να ρωτησω αν ειναι ασφαλες να κανω reboot οταν ειμαι συνδεδεμενος ασυρματα.Μιλαω για hard reboot μεσω των ρυθμισεων του ρουτερ και οχι με τον κλασικο τροπο(να βγαζω και να βαζω στην μπριζα).
poulinos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Παιδιά θα με υποχρεώνατε αν με βοηθούσατε κι εμένα λίγο με τη σύνδεσή μου. Έχω forthnet adsl economy και ενώ μου δείχνει συνλεσχεια ότι συνδέομαι στα 19000 αργεί πολλές φορές να μου ανοοίξει σελίδες, στο youtube κάνει πολλή ώρα να φορτώσει τα video και όταν παίζω WoW πολλές φορές έχω lag γύρω στα 600ms και κάνει disconect συχνά. Επίσης είχα πρόβλημα με την ασύρματη σύνδεση στο router μου (ενώ μπορούσε το pc να συνδεθεί σε άλλα δίκτυα, στο δικό μου δεν συνδεόταν) και το χω γυρίσει στο καλώδιο.Ιδού τα στοιχεία μου: Ελπίζω να μην κούρασα με το μέγεθος. α.κλειδωσε το ασυρματο για να μην σε κλεβει κανας γειτονας.β.η συνδεση σου μια χαρα ειναι.απλα εκρεμουν κατι αναβαθμισεις απο forthnet για αυτο τα βραδια δεν πανε τοσο καλα τα πραγματα ειδικα κρητη. Ναι και εγω το 1.01.08 αφησα τελικα.Επισης θελω να ρωτησω αν ειναι ασφαλες να κανω reboot οταν ειμαι συνδεδεμενος ασυρματα.Μιλαω για hard reboot μεσω των ρυθμισεων του ρουτερ και οχι με τον κλασικο τροπο(να βγαζω και να βαζω στην μπριζα). ναι μπορεις να κανεις οτι reboot θες .ειτε με ρευμα ειτε soft reboot ειτε hard ειτε reset defaults.δεν παθαινει τιποτα ουτε το Pc ουθτε το ρουτερ ειτε ασυρματα ειτε ενσυρματα.απλα το firmware update παντα με καλωδιο για να μην εχεις προβλημα και το brickareis.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 sonik_5 δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι για αυτά τα προβλήματα που λες, τα τρώμε όλοι στην μάπα
poulinos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 ναι ξεχασα να γραψω οτι υπαρχει και αλλο θεμα για αυτο .
gio@ Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Έχω δει κ 24αρα που συνδεόταν στα 24 άλλα έχω δει κ 24 να πιάνει 7 από απόσταση ^^ και πιο χαμηλά από χαλασμένη γραμμή αυτό που κοιτάς αν είσαι ευχαριστημένος με αυτό που πιάνεις? αν πιάνεις 16 κ παραπονιέσαι δικό σου πρόβλημα άλλα σκέψου είσαι Ελλάδα
poulinos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 ειναι αυτο που εχουμεπει.το μεχρι 24 σημαινει απο το τιποτα να μην μνπορεις να βαλεις adsl βλεπε περιοχη σκαραμαγκα που δεςν παιζει κανεις λογω μεγαλης αποστασης απο αστικο κεντρο ασπροπυργου μεχρι να παιξεις 23998.ετσι παιζει το adsl ειτε το δεχονται καποιοι ειτε οχι.οσο μεγαλωνεει η αποσταση και χαλαει ο χαλκος λογω ποιοτητας τοσο θα χανεις.δεν υπαρχει minimum οριο.αν εχεις χτισει σπιτι στην παρνηθα ναι δεν θα πιασειςταχυτητα,.η οπως λεμε για αστειο,.οποιος εχει ακριβο σπιτι και με θεα δεν θα εχει adsl.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.