Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 ναι το download margin είναι... με 30db θα πιάνεις έως 15mbit θεωρητικά...
empire21 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 χθες άλλαξα δωμάτιο στα PC, έτσι μεταφέρθηκε και ο router...στην μπρίζα του "νέου" δωματίου συγχρονίζει 1.2mbit πιο πάνω από την μπρίζα του υπνοδωματίου μου... Εγω συγχρονιζα στα 11042 και μολις ειδα την απαντηση σου δοκιμασα τις αλλες μπριζες του σπιτιου.Σε ολες ειχε διαφορετικο αποτελεσμα και η καλυτερη συγχρονιζε στα 11943(0,9 mbit περισσοτερο) οπως επισης αλλαξε και το upstream margin απο 8 σε 11. Τι λετε, αξιζει να το αφησω εκει το ρουτερ?Με προβληματιζει οτι ειναι δυο δωματια μακρια απο το pc με αποτελεσμα το σημα να πεφτει στις 3 γραμμες.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 δεν θα κερδισεις και πολλα παντως γιατι συνηθως του οτε ειναι μακρια απο τα αλλα.στην κολωνα σε βλεπω να κανεις τεστ.και να κερδισεις τωρα 100 kilobits δεν εχει σημασια.απο την αλλη βεβεα εχεις πλεονεκτηματα να φτιαξεις και δικτυακι κτλ τότε πριν το κάνω έλα να μετρήσουμε συγχρονισμό από τον κατανεμητή, η κολώνα είναι μέσα στο οικόπεδο Εγω συγχρονιζα στα 11042 και μολις ειδα την απαντηση σου δοκιμασα τις αλλες μπριζες του σπιτιου.Σε ολες ειχε διαφορετικο αποτελεσμα και η καλυτερη συγχρονιζε στα 11943(0,9 mbit περισσοτερο) οπως επισης αλλαξε και το upstream margin απο 8 σε 11.Τι λετε, αξιζει να το αφησω εκει το ρουτερ?Με προβληματιζει οτι ειναι δυο δωματια μακρια απο το pc με αποτελεσμα το σημα να πεφτει στις 3 γραμμες. είναι ένα πρόβλημα και αυτό...στην χειρότερη παίρνεις repeaters για να ενισχύσεις το σήμα...
poulinos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 se mια φυσιολογικη καλωδιωση κανονικα θα πρεπει τα πριζακια να κουμπωνουν το ιδιο.απο εκει και περα αμα κλειδωνει πιο ψηλα οπως στον φιλο πιο πανω εκει μπορει να ετυχε κιολας οποτε δοκιμαστε το με 2 -3 reboot να δειτε τι κανει.το λεο διοτι σε οποια πριζα και να πας ακομα και να δεις διαφορα στην ταχυτητα θα πρεπει το margin ναειναι πχ στην περιπτωση της forthnet 6 στο down.
empire21 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Εκανα μερικα reboot στο ρουτερ και οντως το down margin ειναι παντα σταθερο στα 6.Το σοκ το επαθα οταν το downstream rate στο πρωτο reboot εγινε 12200, στο δευτερο 10680, στο τριτο 11062, και στο τεταρτο 11148.Πως γινεται να αλλαζει ετσι μεσα σε ελαχιστα λεπτα? Εχω το firmware 1.01.08 της forthnet και δουλευω σε pppoa-vc.Οσες φορες πηγα το αλλαξω σε pppoe-llc το λαμπακι του ιντερνετ γινοταν κοκκινο και δεν ειχα ιντερνετ.
poulinos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Εκανα μερικα reboot στο ρουτερ και οντως το down margin ειναι παντα σταθερο στα 6.Το σοκ το επαθα οταν το downstream rate στο πρωτο reboot εγινε 12200, στο δευτερο 10680, στο τριτο 11062, και στο τεταρτο 11148.Πως γινεται να αλλαζει ετσι μεσα σε ελαχιστα λεπτα? Εχω το firmware 1.01.08 της forthnet και δουλευω σε pppoa-vc.Οσες φορες πηγα το αλλαξω σε pppoe-llc το λαμπακι του ιντερνετ γινοταν κοκκινο και δεν ειχα ιντερνετ. λογικο ειναι που εχει διακυμανση.δεν ειναι rate adaptive.απλα προσπαθει να κλειδωνει την γραμμη με margin 6 παντα.απο εκει και περα επειδη χαλκος ειναι και ολο και κατι επηρεαζεται δυσκολα θα το βλεπεις ακριβως το ιδιο.παραξενο αυτο με το llc εκτος αν βαζεις κατι λαθος στα στοιχεια.
empire21 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 λογικο ειναι που εχει διακυμανση.δεν ειναι rate adaptive.απλα προσπαθει να κλειδωνει την γραμμη με margin 6 παντα.απο εκει και περα επειδη χαλκος ειναι και ολο και κατι επηρεαζεται δυσκολα θα το βλεπεις ακριβως το ιδιο.παραξενο αυτο με το llc εκτος αν βαζεις κατι λαθος στα στοιχεια. Δηλαδη ποια ειναι τα σωστα στοιχεια?
poulinos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 εννοω για το username kai to password μην γραφεις κατι λαθος.
empire21 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 εννοω για το username kai to password μην γραφεις κατι λαθος. Φιλε μαλλον εχεις δικιο.Κοιταξα πιο προσεκτικα τις ρυθμισεις του ρουτερ και ειδα οτι οταν εχω το pppoa το username ειναι το default που μου ειχε δωσει η forthnet.Οταν αλλαζω σε pppoe αυτοματα αλλαζει και το username με το password(το ειχα αλλαξει για το wireless). Το θεμα ειναι οτι ενταξει το default username το βλεπω αλλα το pass δεν το θυμαμαι και εμφανιζεται με κουκιδες.Πως μπορω να το δω?
poulinos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Φιλε μαλλον εχεις δικιο.Κοιταξα πιο προσεκτικα τις ρυθμισεις του ρουτερ και ειδα οτι οταν εχω το pppoa το username ειναι το default που μου ειχε δωσει η forthnet.Οταν αλλαζω σε pppoe αυτοματα αλλαζει και το username με το password(το ειχα αλλαξει για το wireless).Το θεμα ειναι οτι ενταξει το default username το βλεπω αλλα το pass δεν το θυμαμαι και εμφανιζεται με κουκιδες.Πως μπορω να το δω? δεν μπορεις να το δεις το pass.mιλας με forthnet για να στο αλλαξουν κτλ κτλ.γιατι επειδη αλλαζει το Pass μαλλον απλα bad password θα στελνεις ολη την ωρα.
empire21 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 δεν μπορεις να το δεις το pass.mιλας με forthnet για να στο αλλαξουν κτλ κτλ.γιατι επειδη αλλαζει το Pass μαλλον απλα bad password θα στελνεις ολη την ωρα. Νομιζα οτι επειδη τα ειχα αλλαξει για το wireless θα ειναι τα ιδια και εδω.Δηλαδη αυτο το βασικο username και pass δεν μπορω να τα αλλαξω? Τεσπα θα παρω τηλεφωνο την forthnet(αυτο που φοβομουν).
poulinos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Νομιζα οτι επειδη τα ειχα αλλαξει για το wireless θα ειναι τα ιδια και εδω.Δηλαδη αυτο το βασικο username και pass δεν μπορω να τα αλλαξω?Τεσπα θα παρω τηλεφωνο την forthnet(αυτο που φοβομουν). αλλο του ασυρματου αλλο αυτο.ναι πρεπει να παρεις τηλ
empire21 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 αλλο του ασυρματου αλλο αυτο.ναι πρεπει να παρεις τηλ Ευτυχως δεν αργησαν πολυ να απαντησουν στο τηλεφωνο, μονο 10 λεπτα. Τελικα αυτο εκανα λαθος αφου τωρα συνδεομαι κανονικα με pppoe-llc.Τωρα θα δοκιμασω το νεο firmware να δω ποιο εχει τα καλυτερα αποτελεσματα
poulinos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Ευτυχως δεν αργησαν πολυ να απαντησουν στο τηλεφωνο, μονο 10 λεπτα.Τελικα αυτο εκανα λαθος αφου τωρα συνδεομαι κανονικα με pppoe-llc.Τωρα θα δοκιμασω το νεο firmware να δω ποιο εχει τα καλυτερα αποτελεσματα και λεω εγω δεν γινετε να μην επαιζε.λογικα με το νεο firmware και με pppoe θα παιξεις καλυτερα.
empire21 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 και λεω εγω δεν γινετε να μην επαιζε.λογικα με το νεο firmware και με pppoe θα παιξεις καλυτερα. Με το νεο firmware δεν βλεπω καμια διαφορα.Θα ξαναπερασω το 1.01.08 της forthnet που ειχα τοσο καιρο χωρις κανενα προβλημα.Για να ξαναπαω στο 1.01.08 πρεπει πρωτα να περασω το 1.00.09? Που μπορω να το βρω αυτο το τελευταιο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.