farfan Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Αυτα ειναι και τα δικα μου στατιστικα. DSL Status: Connected DSL Modulation Mode: ADSL2+ DSL Path Mode: Interleaved Downstream Rate: 9717 kbps Upstream Rate: 1021 kbps Downstream Margin: 6 db Upstream Margin: 9 db Downstream Line Attenuation: 33 db Upstream Line Attenuation: 8 db Downstream Transmit Power: 12 db Upstream Transmit Power: 21 db Απο το apple.com πιανω 800-1,1 με download manager.Μπορω να κανω κατι για να βελτιωσω την ταχυτητα?
poulinos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 δενμπορεις.αν εισαι οκ μεσα στο σπιτι με φιλτρα κτλ απλα δεν μπορεις.θεωρητικα θα πρεπε να κλειδωνες λιγο πιο γρηγορα αλλα με τον χαλκο του οτε μια χαρα θεωρειτε αυτο.απλα σιγουρεψου οτι εισαι οκ απο φιλτρα οτι δεν ειναι αναποδα κτλ .αν εχεις συναγερμο να εχει μπει φιλτρο κτλ
Tenshi Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 DSL Status: Connected DSL Modulation Mode: ADSL2+ DSL Path Mode: Interleaved Downstream Rate: 13996 kbps Upstream Rate: 996 kbps Downstream Margin: 15 db Upstream Margin: 11 db Downstream Line Attenuation: 12 db Upstream Line Attenuation: 2.5 db Downstream Transmit Power: 12 db Upstream Transmit Power: 20 db Και δέν τολμώ να σκεφτώ τι θα γίνει αν πιάσει καμιά νεροποντή...
poulinos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 DSL Status: ConnectedDSL Modulation Mode: ADSL2+ DSL Path Mode: Interleaved Downstream Rate: 13996 kbps Upstream Rate: 996 kbps Downstream Margin: 15 db Upstream Margin: 11 db Downstream Line Attenuation: 12 db Upstream Line Attenuation: 2.5 db Downstream Transmit Power: 12 db Upstream Transmit Power: 20 db Και δέν τολμώ να σκεφτώ τι θα γίνει αν πιάσει καμιά νεροποντή... εχεις αποσυνδεσεις και εχεις ζητησει προφιλ 15 και εχχεις 15 margin down?γιατι αμα δεν το εχεις ζητησει χανεις 2-3 megabit ανετα με 15 margin που εισαι.αν ειχες αποσυνδεσεις και το ζητησες για αυτο αυτο ειναι αλλο πραγμα.forthnet Λογικα εχεις ε? β,.τα φυσικα φαινομενα δεν ειναι οτι καλυτερο για τα καλωδια του οτε.βροχες ,εργα φυσικου αεριου,επεκτασεις δροκμων.διανοιξεις δρομων και καθε ειδους χωματουργικη εργασια γκαραζ εφτιαξαν νεα σμυρνη και εκοψαν το συμπαν
Tenshi Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Δέν ζήτησα τίποτα.Παίρνουν πρωτοβουλίες μόνοι τους στην Tellas.
poulinos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 a ειναι τελλας.πεστουθς να το ξαναβαλουν εκει που ηταν στην αρχη για να ανεβει η γραμμη.
DJ_WOODY Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 φίλε μου συγνώμη, αλλά τόσο καλά "κινέζικα" δεν ξέρω. Λέω κινέζικα, γιατί έτσι μου φαίνονται όλα αυτά που μου λες παραπάνω. Μπορείς να εκλαϊκευσεις λίγο την απάντηση σου; Δεν ξέρω και πολλά πράγματα όπως καταλαβαίνεις... Ένα άλλο που ήθελα να πω, είναι ότι όταν έχω ανοικτό το bitcomet, με ότι ταχύτητα και να κατεβάζει, o ie ανοίγει τις ιστοσελίδες πάρα πολύ αργα. Έχω δοκιμάσει και να κατεβάσω κάτι υπότιτλους από μια σελίδα (στην οποία μπήκα με τα χίλια ζόρια, ενώ είχα το bicomet) και αργούσε χαρακτηριστικά...καμιά ιδέα;;; Utorrent χρησιμοποιησες καθολου ;;;
poulinos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 το βιτ κομετ καταρχην το εχουν απαγορεψει πολλα sites kαι tracker.s
Nikosgiann Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Us Rate (Kbps) 1023 Ds Rate (Kbps) 12092 US Margin 11 DS Margin 9 Trained Modulation ADSL2Plus LOS Errors 0 DS Line Attenuation 24 US Line Attenuation 14 Πληρωνω 24αρα εννοειται..Μηπως επρεπε να με κλειδωσουν παραπανω ή δεν παει?
poulinos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Us Rate (Kbps) 1023Ds Rate (Kbps) 12092 US Margin 11 DS Margin 9 Trained Modulation ADSL2Plus LOS Errors 0 DS Line Attenuation 24 US Line Attenuation 14 Πληρωνω 24αρα εννοειται..Μηπως επρεπε να με κλειδωσουν παραπανω ή δεν παει? σε μια τελεια χωρα και αμα ειχαμε τον τελειο χαλκο ναι θα κλειδωνες παραπανω.επειδη ομως ειμαστε ελλαδα και τα καλωδια χαλια δεν μπορεις να κανεις κατι.υπαρχουν και χειροτερα.μια χαρα ειναι 12 mbit.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 χθες άλλαξα δωμάτιο στα PC, έτσι μεταφέρθηκε και ο router...στην μπρίζα του "νέου" δωματίου συγχρονίζει 1.2mbit πιο πάνω από την μπρίζα του υπνοδωματίου μου...
poulinos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 χθες άλλαξα δωμάτιο στα PC, έτσι μεταφέρθηκε και ο router...στην μπρίζα του "νέου" δωματίου συγχρονίζει 1.2mbit πιο πάνω από την μπρίζα του υπνοδωματίου μου... τι εχεις κανει στην καιμενη την αλλη πριζουλα και παιζει πιο χαμηλα.τις εβγαλες τα ματια?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 τπτ man, και οι 2 είναι μπρίζες Legrand... φαίνεται κάπου έχει βραχυκύκλωμα προς αυτή την μπρίζα... θα βγάλω και τα 3 τηλέφωνα από την μπρίζα και θα testάρω τον router σε όλες τις μπρίζες του σπιτιού να δως πως παίζει...(πλέον μπορώ να το κάνω λόγο netbook) σκέφτομαι το καλοκαίρι να αλλάξω όλη την καλωδίωση του σπιτιού με FTP (ούτε καν UTP) καλώδιο...γιατί τώρα έχει το κλασικό παλιό χάλκινο με την ανύπαρκτη θωράκιση...
poulinos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 δεν θα κερδισεις και πολλα παντως γιατι συνηθως του οτε ειναι μακρια απο τα αλλα.στην κολωνα σε βλεπω να κανεις τεστ.και να κερδισεις τωρα 100 kilobits δεν εχει σημασια.απο την αλλη βεβεα εχεις πλεονεκτηματα να φτιαξεις και δικτυακι κτλ
Jason13 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 DSL Connection DSL Status: Connected DSL Modulation Mode: ADSL2+ DSL Path Mode: Fast Downstream Rate: 4092 kbps Upstream Rate: 253 kbps Downstream Margin: 23 db Upstream Margin: 30 db Downstream Line Attenuation: 30 db Upstream Line Attenuation: 7 db Downstream Transmit Power: 6 db Upstream Transmit Power: 19 db το SNR ποιο ειναι??το download margin?? μεχρι ποσα φτανω??πριν λιγο καιρο ο download line attenuation ηταν 27 αλλα ανεβηκε και μερικες φορες και αλλα αλλαζουν .ειδικα οταν βαζω g.dtm(καπως ετσι) <-- που φτανει τα 8 mbit απο τι το adsl2+ g.dmt κατεβαζω ποιο σταθερα και ποιο γρηγορα κερδιζω 20κιλοβιτs και ειδικα me ppoee (poupouline)εχω καλυτερη speed .. Τεσπα...το προβλημα μου ειναι θα φτανω τα 8mbit ??? ή και 24 mbit συμφερει να βαλω??εχει διαφορα με 8αρι ..ειμαι στο ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ τερψιθεα αλλα εγω ειμαι απο την αλλη μερια της Ιασωνιδου(οσοι γνωριζουν) δεν εχω μεγαλη αποσταση ΚΑΝΟΝΙΚΑ και η κεντρικη πριζα του τηλεφωνου πως ξερω ποια ειναι και εχει διαφορα μεγαλη στην ταχυτητα??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.