Προς το περιεχόμενο

Πραγματική ταχύτητα 24αρας

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 189
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Να και τα δικα μου.Εχω πιασει ως και 17+

Με ενα γρηγορο τορρεντ κατεβαζω μεχρι 1,7

Δεν ξερω αν μπορω να κάνω και κατι παραπάνω...Για δες και εσυ που γνωρίζεις να μου πεις την γνώμη σου.

με τετοιο noise margin μαλλον πολυ λογικο ειναι!!!

Οπως κ το να εχεισ μελλοντικα αποσυνδεσεισ..αν εχεισ ..Σου ευχομαι οχι παντως..!

Δημοσ.
με τετοιο noise margin μαλλον πολυ λογικο ειναι!!!

Οπως κ το να εχεισ μελλοντικα αποσυνδεσεισ..αν εχεισ ..Σου ευχομαι οχι παντως..!

αν εχει 6snr μια χαρα ειναι αρκει να μην πεφτει πολυ πιο χαμηλα.

Δημοσ.

Δηλαδή αν πέσει πιο χαμηλά ο θόρυβος είναι κακό ?Πάντως τωρα που κοιτάω το μόντεμ ο θόρυβος δεν είναι σταθερός.Ετσι αλλάζει αυτο?

Η αδελφη μου που μενει 2 οροφους πιο χαμηλα ειχε τρελα8ει στις αποσυνδέσεις και αναγκαστικά έριξαν την ταχύτητα στο μόντεμ.Εγω εχω μεν αλλα δεν είναι συχνές.

Δημοσ.

σε μια τελεια γραμμη το snr θα ειναι σταθερο.απο εκει και περα το ποσο πρεπει να πεσει για να εχεις θεμα αυτο εξαρτατε απο πολλα.μπορει και με 4 margin να παιζεις μια χαρα και πολυ το ριχνουν επιτηδες εκει.αλλοι οταν πεφτει το margin χανουν sync η ppp.αλλοι εχουν πολλα crc errors και πεφτει η ταχυτητα.σε πολλες περιπτωσεις ο providfer μπορει να ανεβασει το snr και βεβεα μειωστη στην ταχυτητα για πιο σταθερα.

Δημοσ.

Καταλαβα,εγω γενικα δεν εχω λαθη.Καμια φορα ίσως κανει το μόντεμ ρεσετ αλλα αυτο γίνεται σπάνια.Περιεργο παντως γιατι 2 ορόφους πιο κατω παει τοσο χαλια στην ιδια εταιρια...Για το Line Attenuation παιζουν ρολο και τα φιλτρα που εχω στα τηλεφωνα αν ειναι καλης ποιότητας κτλπ η μπα?

Το νετ μου το εχω πανω σε "ADSL Port Splitter" μαζι με τηλέφωνο.

Δημοσ.

δεν ειπα οτι ειναι στανταρ πως με 6 snr 8α εχει αποσυνδεσεισ.. απλα οτι με το 6 ειναι ψιλολογικη η ταχυτητα του. πολλες εταιρειεσ το δοκιμαζουν για να ειναι πιο ικανοποιημενος ο πελατης,απλα δεν πετυχαινει παντα..Κ δεν ειναι κ κα8ημερινοτητα τοσο χαμηλο snr,οπως ειπεσ κ συ παιζουν πολλα ρολο..(καταρραμενα ελληνικα δικτυα..!)

Δημοσ.
Καταλαβα,εγω γενικα δεν εχω λαθη.Καμια φορα ίσως κανει το μόντεμ ρεσετ αλλα αυτο γίνεται σπάνια.Περιεργο παντως γιατι 2 ορόφους πιο κατω παει τοσο χαλια στην ιδια εταιρια...Για το Line Attenuation παιζουν ρολο και τα φιλτρα που εχω στα τηλεφωνα αν ειναι καλης ποιότητας κτλπ η μπα?

Το νετ μου το εχω πανω σε "ADSL Port Splitter" μαζι με τηλέφωνο.

μικρη διαφορα κανουν τα φιλτρα.τα χειροτερα φιλτρα ηταν καποια πουθ απεξω ηταν σαν να ειχαν μονωτικη αντι να ειναι πλαστικο.φενοντουσαν τα πυκνωτακια απο κατω απο αυτο σαν μονωτικη.δηλαδη η μονωτιτκη επερνε το σχημα του πυκνωτη.οτι αλλο εχω δοκιμασει ηταν μια χαρα.αμα δεν εχει 100 φιλτρα στο σπιτι η διαφορα ειναι απειροελαχιστη.και ομως ναι παρολο που σε μια πολυκατοικια μπορει να φτανει το ιδιο καλωδιο μπορει καποιο ζευγος η ζευγη να ειναι χτυπημενα οποτε αυτα παιζουν χαλια.ειναι θεμα τυχης.οπως ειχα πει σε μια πολυκατοικια 4 ατομα με την ιδια ετερεια.οι δυο κουμπωναν 8 μβιτ που ηταν το μαχ για 40 attenuation και οι αλλοι 2 παλι με 40 attenu.κλειφδωναν στα 2.καταραμενος χαλκος

δεν ειπα οτι ειναι στανταρ πως με 6 snr 8α εχει αποσυνδεσεισ.. απλα οτι με το 6 ειναι ψιλολογικη η ταχυτητα του. πολλες εταιρειεσ το δοκιμαζουν για να ειναι πιο ικανοποιημενος ο πελατης,απλα δεν πετυχαινει παντα..Κ δεν ειναι κ κα8ημερινοτητα τοσο χαμηλο snr,οπως ειπεσ κ συ παιζουν πολλα ρολο..(καταρραμενα ελληνικα δικτυα..!)

6 δινει μονο η forthnet για να παιξεις πιο γρηγορα.ολες οι αλλες δινουθν 8,9 απο οτι βλεπω.το θεωρω βλακεια 8 με 9 διοτι καποιος που εχει καλη γραμμη θα παιξει μια χαρα με 6 margin.οποτε στην forthnet μονο αν εχεις προβλημα θα στο πανε στο 8 εκει που παιζουν και οι αλλοι Isp.απλα οι αλλοι το κανουν για θεματα ασφαλειας και σταθεροτητας και λιγοτερων τηλεφωνων και παραπονων και αλλων πολλων λογων.

Δημοσ.

se 6 kamia eτερεια δεν σε κατεβαζει περα απο forthnet Που ειμναι το deffault.Ολοι οι αλλοι προσπαθουν να παιξουν εκ τους ασφαλους με 9 και αυτοε ιναι κακο διοτι με αυτο τον τροπο ναι μεν μπορει να γλιτωνεις καποιο που εχει χαλια γραμμη απο το να σε παρει τηλ αλλα χαντακωνεις και αυτον που εχει καλη γραμμη και που καθετε να περναει το dmt για να ριξει το snr μετα χειροκινητα

Δημοσ.

στην netone εχεις την επιλογη να το βαλεις μεχρι κ 7 !!! απο μονος σου απλα δεν παρεχει τεχνικη υποστηριξη.. Ξαναγυρνας δηλαδη σε 9 και μετα τσεκαρουν αν εχεις καποιο προβλημα..!!

define καλη γραμμη..! Είναι απειροι οι παραγοντεσ που παιζουν ρολο νομιζω!!

Δημοσ.

ε ναι για τα ελληνικα δεδομενα το 6 ειναι αρκετα χαμηλο.καποιοι μπορουν καποιοι αλλοι ομως οχι.απλα τους κακοφενεται οταν τους λες οτι θα τους βαλεις παραπανω snr και θα πεσει η ταχυτητα.

Δημοσ.

Δε ρίχνεται και μια ματιά στη δικιά μου σύνδεση (forthnet)

Uptime: 0 days, 2:21:04

DSL Type: G.992.5 annex A

Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.021 / 17.116

Data Transferred (Sent/Received) [kB/kB]: 0,00 / 0,00

Output Power (Up/Down) [dBm]: 12,0 / 18,5

Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 7,0 / 16,0

SN Margin (Up/Down) [dB]: 12,5 / 9,0

Vendor ID (Local/Remote): TMMB / BDCM

Loss of Framing (Local/Remote): 0 / 0

Loss of Signal (Local/Remote): 0 / 0

Loss of Power (Local/Remote): 0 / 0

Loss of Link (Remote): 0

Error Seconds (Local/Remote): 0 / 0

FEC Errors (Up/Down): 0 / 5.969

CRC Errors (Up/Down): 0 / 61

HEC Errors (Up/Down): 1.948.659 / 51

από MS,nvidia κατεβάζω με 780 KB/s max.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...