Moderators GeorgeMan Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Moderators Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Καλησπερες καλησπερεςς! Μιας και επιτελους εσωσα κι εγω να βαλω λινουξακι στο fileserver/download pc μου, θα ηθελα να κανω μια ερωτηση. Εχω καταφερει να βαλω τους lmsensors, και να ενσωματωσω τις ενδειξεις τους σε μια δευτερευουσα μπαρα, στο δεξι μερος της οθονης (με autohide). Ομως, η μπαρα αυτη ειναι always visible (και σε hide state παλι ειναι ενα μικρο μερος της ορατο). Θα ηθελα να φτιαξω ενα osd panelακι, το οποιο να μπει σε μια γωνια στο desktop, στο οποιο να κοτσαρω τις ενδειξεις απο τα sensors. Αν μπορω να βαλω διαφανεια τοτε ας ειναι always visible, αρκει να μπορω να το κανω σε ο,τι διασταση θελω. Αν δε μπορω να βαλω διαφανεια με ενδιαφερει απλα να υπαρχει στο desktop. Μπορει καποιος να με βοηθησει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
markelos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Χρειάζεσαι το conky. Δεν το έχω ψάξει το θέμα, αλλά ξέρω πως είναι τρομερά παραμετροποιήσιμο. Ρίξε λίγο διάβασμα και ψάξε σε fora να καταλάβεις τι παίζεται. Εδώ θα βρεις τις μεταβλητές που του ορίζεις. http://conky.sourceforge.net/variables.html http://conky.sourceforge.net/config_settings.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Moderators Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Το εβαλα το conky, απο κει και περα... φωτιστηκα Παντως θα το ψαξω το θεμα με το συγκεκριμενο. [φαινεται πολλα υποσχομενο ομολογω παντως, και καταλληλο για αυτο που το θελω. thanks ] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
markelos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Xεχε. Αν ψάξεις μπορείς να βρεις και έτοιμα. Για το σκοπό που το θες πάντως, να φαίνονται 2-3 πραγματάκια δλδ, δε θα σου πάρει πολύ. Αρκεί να βρεις τις κατάλληλες εντολές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Moderators Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Ωραια! Βρηκα πως γινεται configure, και τωρα μενει να βρω τις καταλληλες ρυθμισεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.