antonios88 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 καλημερα παιδια! σκεφτομαι να αγορασω ενα νεο μηχανημα... το προβλημα μου ειναι οτι θελω να βαλω 6 gb RAM αλλα θα μου την αναγνωριζουν τα windows xp 32-bit? τι παιζει σχετικα με αυτο? παρακατω ειναι τα χαρακτηριστικα: CPU:INTEL CORE 2 QUAD CORE Q9650 3.00 GHZ LGA775 - 1333 FSB - BOX motherboard:ASUS P5Q3 DELUXE WIFI/AP + 2GB DDR3 RAM:CORSAIR TR3X6G1600C8D DHX DDR3 6GB (3X2GB) PC3-12800 (1600MHZ) TRIPLE CHANNEL KIT edit: εψαξα και βρηκα και σε αλλα site οτι με windows xp/vista 32-bit το πολυ να μου διαβασουν 3,5GB RAM.... οποτε περναω στην επομενη ερωτηση: με αυτο τον επεξεργαστη μπορω να βαλω 64-bit windows?θα με συμφερει?τι ειναι καλυτερο να κανω? (προσωπικα προτειμω τα 32-bit γι'αυτο μαλλον θα βαλω RAM μεχρι 4GB αλλα πειτε μου και εσεις την γνωμη σας)
Super Moderators paredwse Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Παραθέτω από τους Όρους Χρήσης του Insomnia: Ιδιαίτερα, τα μέλη οφείλουν: * ... * Να εκφράζονται σαφώς, ευπρεπώς και ευανάγνωστα και να δίνουν περιγραφικούς τίτλους στα θέματα. * ... Το παρόν θέμα κλειδώνεται, λόγω μη περιγραφικού τίτλου. Μπορείς να ανοίξεις ένα νέο θέμα, στον τίτλο του οποίου εν συντομία και με σαφήνεια θα περιγράφεις το πρόβλημα ή την ερώτησή σου. Έτσι βοηθάς τον ίδιο τον εαυτό σου, αφού υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα να ανοίξουν και να διαβάσουν το θέμα μέλη που γνωρίζουν την απάντηση και/ή μπορούν να σε συμβουλέψουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.