Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση για Opera

nrg85

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα...Έβαλα τον Όπερα για να τον τεστάρω...ΈΧω κάποιες απορίες:

-Πώς αλλάζουμε το αναδυόμενο μενού της μπάρας εισαγωγής διευθύνσεων με το παλιό-καλό αναδυόμενο μενού που όλοι αγαπήσαμε ?Να εμφανίζεται μόνο η διεύθυνση και όχι και ο τίτλος της ιστοσελίδας όταν πάμε να γράψουμε μια διεύθυνση.Όπως είναι στον ΙΕ ή στον firefox με το add-on oldbar

-Πως κρύβουμε την file menu bar ?Στον ΙΕ εμφανίζεται-εξαφανίζεται αυτόματα με το ΤΑΒ,στον firefox το ίδιο εαν προσθέσουμε ένα add-on.Στον Opera ???

-Τέλος, πως η μπάρα με τις καρτέλες πάει κάτω από την μπάρα εισαγωγής διεύθυνσης ? Δοκίμασα από τις ρυθμίσεις και πάει παντού εκτός από κάτω...

Αυτά είναι όσα θέλω να αλλάξω,αν τα καταφέρω θα κοντράρει τον mozilla στο ποιος θα είναι ο προεπιλεγμένος browser.Πάει σφαίρα,σε μια στιγμή μου φάνηκε κιόλας ότι πάει ένα Τικ πιο γρήγορα από την αλεπού.Η πορεία θα το δείξει αλλά έτσι όπως είναι τώρα ,χωρίς τις ρυθμίσεις που ψάχνω παραπάνω με δυσκολεύει/ξεβολεύει πάρα πολύ !!!!Το σίγουρο είναι ένα: Δεν ξαναγυρίζω στον ΙΕ

Δημοσ.

Δεν σε κατάλαβα καθόλου αλλά μπορεί να σε βοηθήσω....!!:o:o

Λοιπόν κάνεις δεξί κλικ στο σημείο που δεν θες και πατάς αφαίρεση!!

Αλλιώς κάνεις δεξί κλικ και πας στην ''προσαρμογή'' και μετά ή πήγαινε στην καρτέλα που λέει κουμπιά(δεν ξέρω εάν βοηθάει,/βρίσκεται δίπλα)

Ψάξε το λίγο όλα σε εκείνο το σημείο βρίσκονται!!;);)

Δημοσ.

Ευχαριστώ.Τα έψαξα αλλά δεν βρήκα κάτι...

Τώρα για να γίνω πιο αναλυτικός:

-Να αποκρύπτεται και να εμφανίζεται με το ALT h file menu bar (η μπάρα που λέει"αρχείο-Επεξεργασία-Προβολή κλπ" όπως γίνεται σε ΙΕ και firefox

-Όταν γράφεις μια νέα διεύθυνση να εμφανίζεται(αναδύεται) από κάτω το μένου όπως είναι στον ΙΕ ή και στον firefox με προσθήκη add-on,δηλαδή μόνο η διεύθυνση και όχι και ο τίτλος τησ κάθε ιστοσελίδας.

-Εάν μπορώ την μπάρα με τις καρτέλες να την πάω με κάποιον τρόπο κάτω από την μπάρα εισαγωγής διεύθυνσης και να μην είναι από πάνω.

-----Προστέθηκε 9/2/2009 στις 06 : 09 : 03-----

Βρήκα λύση για το autohide της menu bar.

Πάμε Εργαλεία->προτιμήσεις->Ρυθμίσεις πληκτρολογίου->Opera Standard->Επεξεργασία->Application (defaults)->νεο και γράφουμε f10 ctrl και μετά πατάμε tab και γράφουμε Enable menu bar | disable menu bar και πατάμε εντάξει και μετα κάθε φορα που θα θελήσουμε να εμφανίσουμε την menu bar πατάμε ctrl+f10.Απλό και βολικο.

Τώρα μένει το πρόβλημα με την address bar.Έχει βρεί κανεις λύση γι αυτό η σας βολεύει όλους έτσι όπως είναι ????

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...