Προς το περιεχόμενο

πρόβλημα σε copy - φάκελος TEMP

nkatsimanis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα

το πρόβλημα σε συντομία...έχω ενα φορητό mp3 palyer, που δεν είναι συμβατό με Vista...για να γίνει, πρέπει να εγκαταστήσω ένα filmware αλλά η διαδικασία πρέπει να γίνει σε XP...η εγκατάσταση αυτή όμως κάνει και format οπότε πρέπει πρώτα να περάσω όλα τα μουσικά αρχεία από το mp3 player στον σκληρό (ωστε να τα ξαναφορτώσω μετά την εγκατάσταση του νέου filmware)...εδώ αρχίζει το πρόβλημα...αφού έχω κάνει copy αρκετά αρχεία από το Mp3 player σε έναν φάκελο στο σκληρό, μου βγαίνει μύνημα σφάλματος: "there is not enough storage space on either the destination disk or the temporily folder at c:/....../temp/CTJBNS/Copy - please free up more disk space and try again "...

κανένα από τα 2 δεν φαίνεται να ισχύει...άδειασα τα temp και δεν διορθώνεται...δοκίμασα να κάνω copy τα αρχεία σε άλλο φάκελο και τίποτα...

τι μπορεί να φταίει??:confused::rolleyes:

Δημοσ.

Μηπως ο σκληρός σου δισκος έχει τιγκάρει? Ποσο ελεύθερο χώρο έχεις και πόσο πας να κάνεις copy paste? Δοκίμασε να τα μεταφέρεις σε κανένα άλλο stick!

Δημοσ.

δεν το διευκρίνησα αυτό, σωστά...ο σκληρός έχει πολύ χώρο, και το ίδιο μύνημα σφάλματος βγαίνει μεταφέροντας μικρά "κομμάτια" (πχ 50mb)...κάτι έχει τιγκάρει αλλά δεν μπορώ να βρω τι...

Δημοσ.
δεν το διευκρίνησα αυτό, σωστά...ο σκληρός έχει πολύ χώρο, και το ίδιο μύνημα σφάλματος βγαίνει μεταφέροντας μικρά "κομμάτια" (πχ 50mb)...κάτι έχει τιγκάρει αλλά δεν μπορώ να βρω τι...

Καμιά φορά, τα windows αναφέρουν λάθος τον ελεύθερο χώρο στον δίσκο. Κάνε ένα check disk και δες τι θα σου δώσει στο τέλος.

Μου έχει τύχη να λέει ότι υπάρχουν 3gb ελεύθερα και να μην μπορώ να γράψω τίποτα. Μετά από check disk να λέει 15MB free. :fear:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...