Προς το περιεχόμενο

cod 5 η cod 4??

shadowmann

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σήμερα έλεγα να πάω να πάρω το cod5 αλλα διάβασα διαφορα πράγματα που με απογοήτευσαν...

όπως ότι τα ντουφεκια είναι τελείως άχρηστα κτλ...

τελικά πιο συμφέρει να πάρω?

cod 4 η το cod 5 και γιατί?

να σημειώσω ότι το cod 4 το έχω λιώσει στο pc (αλλα αυτή τι στιγμή είμαι χωρίς pc..)

πάντως δεν θα με χάλαγε καθόλου να το ξαναπάρω.

αν και η τιμή βεβαια είναι ακόμα τσουχτερή...

Δημοσ.
αναλόγως αν σου αρέσει το concept του WWII...αν γουστάρεις, τότε πάρε το COD5 εύκολα

αν και γενικώς το θεωρώ καλύτερο του COD4

η κατάσταση από ότι καταλαβαίνω έχει βελτιωθεί από ότι ήταν στην beta ε?

μάλλον για το 5 θα πάω...έχει και προσφορα η collectors edition :P

Δημοσ.

Ψάξε πάντως και στο ebay. Εγώ πήρα το CoD 5, κάπου απο Ινδία με 23 € περίπου. Γενικά, πάντως και τα δύο την ίδια μηχανή γραφικών χρησιμοποιούν, οπότε είναι περισσότερο θέμα προτίμησης ποιό από τα δύο θα αγοράσεις.

Δημοσ.

To 5 έχει βελτιωμένα γραφικά στα σημεία, αλλά δεν είναι εκεί το θέμα. αν σε ενδιαφέρει το single player κομμάτι, τότε 5 με κλειστά μάτια, γιατί η campaign είναι πορωτική με μια ιδιαίτερα κινηματογραφική αίσθηση.

Προσωπικά, γουστάρω και WW2 σκηνικά και τρελάθηκα! Μαζί με το 2 για μένα τα καλύτερα της σειράς.

Δημοσ.

Πάρε το 4 είναι πιο προσεγμένο με πολύ καλές πίστες σχεδιαστικά. Το 5 είναι μια αποτυχία όσον αφορά το σχεδιασμό των Online stages!

Δημοσ.

Γούστα είναι αυτά.Εγώ είμαι λάτρης της σειράς...Και τρελάθηκα και με τα δύο :o

Αλλά αφού όπως λες το έχεις λιώσει το 4,πιος ο λόγος να το ξαναπαίξεις;

Δημοσ.

Σε τι είναι ρε παιδιά γενικά καλύτερο? Σε βάθος? Σε level design? Σε σενάριο? Σε δράση? Πείτε μας κι εμάς.

Όχι τπτ άλλο, αλλά το 4 μου φάνηκε κάπως αρπαχτή, με το ελάχιστο single player campaign του... Και multiplayer δεν παίζω, οπότε δεν μου καίγεται καρφί.

Δημοσ.

Γενικα ειναι πιο ζωντανο και πιο προσεγμενο απο το COD5. Βεβαια γουστα ειναι αυτα, αν σε καποιον αρεσει ο WW2 περισσοτερο λογικο ειναι να του αρεσει το COD5.

Δημοσ.

τσίμπησα το 5 λοιπόν από χθες...

έχει ωραία ιστορία,σε καθηλώνει όπως και στο 4 τουλάχιστον προσωπικά μου άρεσε.

στο θέμα του online ο χειρισμός είναι πολύ καλός.

δεν έχω παίξει όλες τις πιστες αλλα από τις λίγες που έπαιξα (στο online μιλάω) δεν ήταν και τρομερές

είχε και κάποιες πιο ενδιαφέρουσες.

αλλα κατά τα αλλα μου φαίνεται καλο και πως τα λεφτά δεν πήγαν χαμένα...

το 4 ήθελα πολύ να το ξαναπαίξω (το έχω για pc αλλα δεν έχω pc ...:P)αλλα είπα πάρε το 5 εδώ και περνώ το MW2 για pc...

άντε να κανονίσουμε και κάνα ματσάκι στο 5 όσοι το έχουν!πείτε gamertags και πάμε !

ευχαριστώ για τις απάντησης /συμβουλές σας!

Δημοσ.
Πάρε το 4 είναι πιο προσεγμένο με πολύ καλές πίστες σχεδιαστικά. Το 5 είναι μια αποτυχία όσον αφορά το σχεδιασμό των Online stages!

Για εμένα οι πίστες του 5 είναι καλύτερες του 4.

Πραγματικά μεγάλες πίστες για ground war που μπορείς να ανασάνεις και λίγο σε αντίθεση με τους χάρτες του 4 που είναι ουσιαστικά φτιαγμενοι για 6vs6

Περισσότερα σημεία για κάλυψη

Τα σημεία των headquarters δεν είναι ένα δωματιάκι 1χ1 όπου θα φάς ένα σωρό grenades μέχρι να το πάρεις

Μακρία απο το 5, είναι σκέτη αηδία. 4 και πάλι 4.

Άλλος ένας με φοβερά επιχειρήματα.

Για εξηγησέ μας πως γίνεται ένα ουσιαστικά ίδιο παιχνίδι (gameplay mechanics) με το 4 να είναι αηδία

Για εμένα τα + και - είναι

+4coop

+Tanks

+καλύτερες πίστες

+Gore

+Τέλος το grenade spamming

+Περισσότερα Multi modes

+zombie mode

+Locale only επιλογή για να παίζεις με άτομα κοντά στην περιοχή σου

- Τα spawns στο headquarters κάποιες φορές είναι εκνευριστικά. Τα έχουν βελτιώσει πάντως απο το χάλι που ήταν στην αρχή

- Τα όπλα δεν είναι τόσο αποτελεσματικά όπως στο 4 (λογικό βέβαια)

- Πολύ καλό campaign αλλά για εμένα το 4 παραμένει αξεπέραστο

Δημοσ.
Για εμένα οι πίστες του 5 είναι καλύτερες του 4.

Πραγματικά μεγάλες πίστες για ground war που μπορείς να ανασάνεις και λίγο σε αντίθεση με τους χάρτες του 4 που είναι ουσιαστικά φτιαγμενοι για 6vs6

Περισσότερα σημεία για κάλυψη

Τα σημεία των headquarters δεν είναι ένα δωματιάκι 1χ1 όπου θα φάς ένα σωρό grenades μέχρι να το πάρεις

Άλλος ένας με φοβερά επιχειρήματα.

Για εξηγησέ μας πως γίνεται ένα ουσιαστικά ίδιο παιχνίδι (gameplay mechanics) με το 4 να είναι αηδία

Για εμένα τα + και - είναι

+4coop

+Tanks

+καλύτερες πίστες

+Gore

+Τέλος το grenade spamming

+Περισσότερα Multi modes

+zombie mode

+Locale only επιλογή για να παίζεις με άτομα κοντά στην περιοχή σου

- Τα spawns στο headquarters κάποιες φορές είναι εκνευριστικά. Τα έχουν βελτιώσει πάντως απο το χάλι που ήταν στην αρχή

- Τα όπλα δεν είναι τόσο αποτελεσματικά όπως στο 4 (λογικό βέβαια)

- Πολύ καλό campaign αλλά για εμένα το 4 παραμένει αξεπέραστο

στα + που είπες μπορώ και εγώ να συμφωνήσω όσο πεζό τόσο μου αρέσει!

το mode με τα zombie βεβαια αξίζει να το παίξεις με γνωστούς.

μια φορα που το δοκίμασα ήμουν με κάτι παιδιά ο ένας glitch ,ο άλλος δεν μίλαγε και ο άλλος πέταγε grenades στον εαυτός του...

btw πες gamertag να παίζουμε καμια φορα.

edit: lol άκυρο... τώρα είδα στην υπογραφή σου το gamertag :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...