red7genius Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Καλημερα. Μολις εφτασαν σπιτι απο το πλαισιο τα g51 5.1 της logitech. Επειδη ειναι η πρωτη φορα πουα γοραζω 5.1 ηχεια θα ηθελα την βοηθεια σας. Ειχα ακουσει οτι για να παιζουν σωστα τα ηχεια πρεπει πριν τα χρησιμοποιησεις κανονικα να τα "στρωσεις". Τωρα θα μου πειτε αυτοκινητο ειναι, αλλα ετσι ειχα ακουσει. Ισχυει λοιπον αυτο το πραγμα? Πρεπει να κανω κατι πριν τα βαλω κανονικα? Αν ναι, τι πρεπει να κανω? Να τα εχω στην αρχη δυνατα or whatever? Ευχαριστω.
apoxa2 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Και εγω την ιδια απορια ειχα οταν πρωτοπηρα τα logi z-5500.Λοιπον εγω ακομα τα στρωνω ειμαι καπου στις 40ωρες.Θελει γυρω στις 50 ωρες οχι σε μεγαλες εντασεις.Τωρα καποιοι λενε οτι πρεπει να παιζουν δυνατα τα ηχεια για να στρωσει ο κωνος.Αρα παιξτα στην αρχη χαμηλα και μετα για καποιες ωρες σε μεγαλη ενταση.Αυτα ομως ειναι λιγο υπερβολικα αφου εχουν ηδη δοκιμαστει απο τη logitech και σε πολυ μεγαλες εντασεις.Οποτε μην τα φοβασαι!! -----Προστέθηκε 9/2/2009 στις 11 : 23 : 22----- Και με γεια σου!!!!!:lol:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.