Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με την ''ώρα'' στα Laptop μου!!!

kospas12345

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά γεια χαρά. Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα σε δύο από τα Laptop Που έχω. Και το Acer Aspire one (από την στιγμή που έβαλα windows) και στον Siemens μου, χαλάει συνεχώς η ώρα και πάει συνήθως μια ώρα μπροστά....Τι παίζει????

Δημοσ.
εισαι σιγουρος οτι εχεις βαλει τη σωστη ζωνη και εχεις θεσει τη ρυθμιση για θερινη ωρα?

Ναι, αυτά σωστά είναι....Μήπως παίζει κάτι με την μπαταρία της μητρικής?

Δημοσ.

Δεν μου λες και στα δυο το ίδιο σου κάνει? ξέρεις τι θέλω να κάνεις? Βασικά στο κάνει μία φορά μόνο ή κάθε φορα που το ανοίγεις προσθέτει μία ώρα? Αν στο κάνει μία φορά τότε βγάλτο από το ιντερνετ, να μην έχει καμία επαφή με τον router και βάλε την σωστή ώρα ΄κλείστο το λαπτοπ και ανοιξέ το πάλι σου το κάνει πάλι περιμενουμε...

Δημοσ.
Δεν μου λες και στα δυο το ίδιο σου κάνει? ξέρεις τι θέλω να κάνεις? Βασικά στο κάνει μία φορά μόνο ή κάθε φορα που το ανοίγεις προσθέτει μία ώρα? Αν στο κάνει μία φορά τότε βγάλτο από το ιντερνετ, να μην έχει καμία επαφή με τον router και βάλε την σωστή ώρα ΄κλείστο το λαπτοπ και ανοιξέ το πάλι σου το κάνει πάλι περιμενουμε...

Ευχαριστώ για την αμεσότητα των απαντήσεων σας παιδιά...

Απλώς χάνει μία ώρα...το σετάρω , και μετά άπό καμια δυο μέρες ξαναχαλάει...

Δυστυχώς τώρα δεν τους έχω μπροστά μου αλλά μόλις το κάνω θα σας πώ τι έγινε....

Εαν το συνεχίσει τι μπορεί να είναι?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...