tntdynamite23 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Χθες εκανα μια αποτομη κινηση με το χερι και ενιωσα σα να βγηκε ο ωμος απο τη θεση του και να ξαναμπηκε.Μετα εκανα κινησεις με το χερι και εκανε κρακ κρακ χωρις να ποναει ιδιεταιρα.Τωρα ποναει λιγο κ αν κανω καμια κινηση αποτομη μπορει να ξαναβγει, λετε να θελει απλα ξεκουραση η να παω σε γιατρο?
Garnele Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Το συγκεκριμένο πρόβλημα με τον ώμο ήταν η αιτία που σταμάτησα το βόλεϋ.. Να πας στο γιατρό: κατά πάσα πιθανότητα θα σου δώσει ασκήσεις. Δεν είναι κάτι ανησυχητικό, αυτό που πρέπει εσύ να προσέξεις είναι όταν το έχεις ακίνητο και χαλαρωμένο να μην κάνεις απότομες κινήσεις ή να στηρίζεσαι ξαφνικά πάνω του.
o_magazatoras Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Να πάς οπωσδήποτε σε γιατρό και να ακολουθήσεις σχολαστικά την αγωγή που θα σου δώσει. Υπάρχουν και ανάλογοι εναλλακτικοί (Dephanotherapy). Αν το αφήσεις,λόγω ηλικίας θα σε ξεχάσει.Θα σε θυμηθεί όμως αργότερα.....
SeKoS Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Χθες εκανα μια αποτομη κινηση με το χερι και ενιωσα σα να βγηκε ο ωμος απο τη θεση του και να ξαναμπηκε.Μετα εκανα κινησεις με το χερι και εκανε κρακ κρακ χωρις να ποναει ιδιεταιρα.Τωρα ποναει λιγο κ αν κανω καμια κινηση αποτομη μπορει να ξαναβγει, λετε να θελει απλα ξεκουραση η να παω σε γιατρο? Άμα σου είχε βγεί θα είχες πέσει κάτω απο τον πόνο και δεν μπαίνει μόνος του... πολλές φορές τραβάς μύες και πονάς... και εγω το παθαίνω ειδικά στην οδήγηση άμα είμαι χαλαρός και πάω να στρίψω το τιμόνι απότομα.. Φυσικά και η απάντηση είναι να πας στον γιατρό... Εγω δεν έχω πάει ποτε
glitsa Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 το παθαινα οταν ήμουν μικρη μιλαμε ο πονος!!πηγαινε στο γιατρο και πρόσεχε
elven Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Τι κινήσεις "απότομες" έκανες με το χέρι;;;;Ε;;;;;
kabamaru21 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Τι κινήσεις "απότομες" έκανες με το χέρι;;;;Ε;;;;; ποσο μαλλον η glitsa..:p:p
kirimis Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Χθες εκανα μια αποτομη κινηση με το χερι και ενιωσα σα να βγηκε ο ωμος απο τη θεση του και να ξαναμπηκε.Μετα εκανα κινησεις με το χερι και εκανε κρακ κρακ χωρις να ποναει ιδιεταιρα.Τωρα ποναει λιγο κ αν κανω καμια κινηση αποτομη μπορει να ξαναβγει, λετε να θελει απλα ξεκουραση η να παω σε γιατρο? Εχε το νου σου.... μην ζορισεις τον ωμο σου... θα τον παρεις στο χερι. Ειναι προφανες πως ο συνδεσμος ειναι χαλαρος αμα μπηκε-βγηκε και στο επομενο καλο ζορισμα θα βγει. Tried and tested... twice και την μια μαλιστα τον ξαναεβαλα πισω με λιγη τυχη (δεν ειχε κρεμασει) Ασκησεις ενδυναμωσης της περιοχης των ωμων θα σε γλυτωσουν απο τιποτα δυσαρεστα στο μελλον...
glitsa Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 ποσο μαλλον η glitsa..:p:p σαν μικρό κοριτσάκι έπαιζα αλλά έκανα απότομες κινήσεις...τι σκεφτήκατε;;; :ο
Garnele Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 σαν μικρό κοριτσάκι έπαιζα αλλά έκανα απότομες κινήσεις...τι σκεφτήκατε;;; :ο Αυτό ακριβώς μάλλον =ρ
MsquitoPrincess Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Το συγκεκριμένο πρόβλημα με τον ώμο ήταν η αιτία που σταμάτησα το βόλεϋ..Mια απ'τα ίδια.Συγκεκριμένα έσπασε κάποιος σύνδεσμος (ακτινογραφία το έδειξε αυτό) με αποτέλεσμα να μην μπορώ να σηκώσω ολόκληρο το χέρι ,αλλά μόνο τον πήχη από την άρθρωση του αγκώνα.Ακόμα και τώρα σε απότομες κινήσεις ο ώμος πάει βόλτα.Οπότε,ναι,να επισκεφθείς γιατρό οπωσδήποτε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.