Monofiner Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Έχω ένα λάπτοπ Diablo M665SE μαύρη η ώρα που το πήρα TURBOX , o επεξεργαστής σέλερον και integrated Bison cam NB pro. Τα προβλήματα ξεκίνησαν όταν τον έκανα φορμάτ, και ενώ βρήκα και κατέβασα από το σαιτ της εταιρίας όλα τα ντράιβερς, μόνο αυτό της κάμερας δεν μου εγκαθίσταται.Και όχι μόνο αυτό, κάνω εγκατάσταση όσα βρίσκω και δεν την τρέχουν την κάμερα, μου λέει να ανοίξω την τροφοδοσία (Fn+F10) αλλα και πάλι τρίχες κατσαρές. Πρέπει να έχει παίξει ξανα εδώ μέσα το θέμα όποιος έχει βρει λύση pls ας δώσει μια απάντηση.
efstratios1982 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Κάνε βόλτα από Πλαίσιο,Γερμανό,e-shop,Multirama.Όλο κ κάτι καλό θα βρεις... Πσίχουν πολλά καλά μηχανήματα στα λεφτά που θες...
Monofiner Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Ρε παιδιά τί δεν καταλάβατε; Εάν ήτανε να πάω από το πλαίσιο θα το είχα κάνει. Το πιο πιθανό είναι να με φορμάρουνε και αυτοί και αυτήν την περίοδο δεν μπορώ με τπτ.Εγώ για να γλυτώσω τέτοια άσκοπα έξοδα σας ρωτάω εάν έτυχε κάτι παρόμοιο σε κάποιον από σας.
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Ερώτιση κρισεως , drivers chiset και pad panels πέρασες ?
michalis2610 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Εχει περάσει καιρός από τότε που είχα Τουρμπο-Χ αλλά από ότι θυμάμαι την κάμερα πρέπει να την ενεργοποιείσεις πρώτα Αυτό το Fn+Fκατι που λες νομίζω για αυτό το λόγο εμφανίζεται. Θα ρίξω μια μαιτά στο manual και ξαναποστάρω. Update: Δεν βλέπω κάτι στο manual. Στη Διαχείρηση Συσκευών η κάμερα εμφανίζεται ή είναι με ερωτηματικό? Επίσης εξηγείς τι εννοείς με το "μόνο αυτό της κάμερας δεν μου εγκαθίσταται"...σου εμφανίζει σφάλμα, σου λέει ότι δεν ήταν δυνατό να εγκατασταθεί, ή απλά δεν γίνεται τίποτα και υποθέτεις ότι δεν εγκθίσταται?
Monofiner Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Το ντραιβερ τσιπσετ πρέπει να το πέρασα, το άλλο δεν ξερω τί είναι. Το Fn+Fκάτι το κάνω αλλά δεν γίνεται τπτ.Στη διαχείρηση εμφανίζεται με ερωτηματικό. Επίσης γίνεται κανονικά η εγκατάσταση, άσε που έχω δοκιμάσει διάφορα ντράιβερς και μόλις την βάζω να λειτουργήσει μετά από επανεκκίνηση δεν κάνει τπτ. Αν δεν κάνω λάθος και είμαι σχεδόν σίγουρος πατάω Fn+(αυτό το κάτι) και μου βγάζει ότι πρέπει να πατήσω αυτό το συνδιασμό κουμπιών πάλι.Σαν να μην το πάτησα δλδ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.