Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με screenshots,δεν ανοίγουν οι φωτο

xtrmsnpr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα,έχω ένα πολύ σιμαντικό πρόβλημα.Παραδείδω εργασία μέχρι τις 16.30 σήμερα,αλλά έχω ένα προβλήμα στο να ανοίξω κάτι screenshots ώστε να δικαιολογήσω τις μετρήσεις μου.

Έχω δοκιμάσει όλα τ προγράμμα τ,αλλά τπτ,έχω κατεβάσει converter αλλά δν βάζει καν μέσα τις φώτο..

Τις φωτο τις έβγαλα στο εργαστήριο,αλλά δν μπορώ να τις εμφανίσω στο pc μ.Τις έχω στείλει σ φίλους τοτ,ούτε αυτοί.Τ αρχεία είναι .PSD που είναι το photoshop..Το προσπαθήσαμε αλλά δν ανοίγουν.Έχω απελπιστεί τί πρέπει να κάνω για τις εμφανίσω ώστε να μπορέσω να τελειώσε επιτέλους με τν εργασία;

Σας βάζω τν σύνδεσμο για να τ κατεβάσετε αν μπορείτε να βοηθήσετε,μέχρι τ πολύ στις 14.30 θα σας ευχαριστούσα θερμά.

http://rapidshare.com/files/195773407/fm2_ex9and_so_on.rar.html

Είναι τρομερή ανάγκη,μιας κ δν υπάρχει κανείς να μ δώσει τ printscreens .

Ευχαριστώ!

-----Προστέθηκε 9/2/2009 στις 10 : 43 : 55-----

Άκυρο πλέον..λύθηκε.

Δημοσ.

Πάντως, 71ΚΒ για screenshots και μάλιστα psd μου φαίνονται πολύ λίγα σε μέγεθος. Μάλλον κάτι έκανες λάθος.

Εμένα που φαίνονται για αρχείο δεδομένων.

Ένα check με το hexedit δείχνει στον header ότι είναι αρχεία του Picoscope for Windows, προφανώς το πρόγραμμα ανάλυσης δεδομένων.

ps9000soft.jpg

Αν ήθελες screenshots έπρεπε να το κάνεις με το πλήκτρο Print Screen ή με κάποιο πρόγραμμα Screen Grab.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...