Προς το περιεχόμενο

PearC : κλώνοι Mac (ή Retail Hackintosh) απο Γερμανία

random

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το γερμανικό ηλ.κατάστημα PearC.de πουλάει υπολογιστές χωρίς στικεράκι-μηλαράκι (πείτε τα και PC, ή "retail hackintosh" ;) ), αλλα με εγκατεστημένο Mac OS X Leopard

B)

ενδεικτικά, το πιό οικονομικό συστηματάκι τους, με Intel E2200, ειναι στα 500 e.

( συν, νομίζω, 31ε, η αποστολή εντός Ε.Ε. )

Στο καυτό θέμα, περι της νομιμότητας εγκατάστασης του Mac OS X, σε σύστημα που δεν πουλάει η Apple, η PearC ισχυρίζεται οτι ειναι καλυμένη, επειδη...

(αντιγράφω απο αγγλόφωνο site, osnews.com)

"στη Γερμανία, οι άδειες χρήσεις (EULA), έχουν ισχύ μόνο αν παρουσιαστούν στον πελάτη πρίν την αγορά (πριν την πληρωμή του προιόντος), κάτι που στην περίπτωση του λειτουργικού της Apple δεν συμβαίνει."

:lol: Μεταξύ μας, πρακτικά, αυτό δεν συμβαίνει σε καμιά περίπτωση αγοράς λειτουργικού ή γενικά software, είτε προεγκατεστημένου, είτε σε retail εκδοση, ούτε της Apple, ούτε κανενός άλλου :rolleyes:

Μετά την αμερικάνικη PsyStar, το "μικρόβιο" πέρασε στην Ευρώπη, ενώ μιμητές θεάθησαν και στην Αργεντινή.

απο γερμανικά, δεν ξέρω τίποτα. Οι γνώστες ας το δουν πιο αναλυτικά.

αυτόματη μετάφραση σε αγγλικά του faq τους

βέβαια, καθαρά καφενειακού ενδιαφέροντος η είδηση, αφού .. "καλύτερα να μου κοπεί το χέρι", παρά να μπλέξω με τέτοια "τοξικά", που λένε... :devil:

Δημοσ.

Ενδιαφέρον, οπωσδήποτε. Κάπως πιο άσχημα αλλά η λειτουργικότητα μετράει! Βλέπω ότι συμφέρει η έκδοση advanced στη βασική έκδοση.

Το μόνο που με προβληματίζει είναι αν τυχόν με κάποιο update γίνει κάποια στραβή και, το πιο σημαντικό, η αμφιβολία ότι θα παίρνει το 10.6 και τα υπόλοιπα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...