black_widow Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 stavi κάνε γρήγορα edit το μήνυμα σου μην το δει o afentikos7 γιατί την έκατσες. :devil: Eγώ έχω περάσει ΕΑΠ στους αναπληρωματικούς ( χωρίς ιδιαίτερες ελπίδες δηλαδή) και είμαι στον τελευταίο χρόνο του ΤΕΙ..Αν είχα περάσει θα το σκεφτόμουν σοβαρά να την κάνω τη ..υστιά...
koronet Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 με πήρανε στο ανοιχτο πανεπιστήμιο και μετά έμαθα ότι πέρασα και με κατακτήριες και σε μια άλλη σχολη.. με αποτέλεσμα τώρα να αναγκαστώ να διαγραφώ απο τη μια. Ήθελα να σας ρωτήσω αν ετυχε να γνωρίζετε κανέναν ο οποίος ήταν γραμμένος σε 2 πανεπιστήμια και ποτέ δεν το ανακαλυψανε (με την εγγραφή σου σε ενα πανεπιστήμιο υπογράφεις ότι δεν εισαι εγγεγραμμένος σε άλλο) Κατανοητός ο προβληματισμός σου, αλλά εκτός από την "παρανομία" σκέψου και την ηθική πλευρά του θέματος: Από ποιον δυστυχή θα στερήσεις τη θέση, που σαν κι εσένα έχει την ίδια αγωνία για μια θέση στον ήλιο;
gerr Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Σκέψου πόσες θέσεις στερούν σε πανεπιστήμια όταν δηλώνει κάποιος μία σχολή στο μηχανογραφικό ως πχ 6η 7η επιλογή(ή μπορεί και πολύ πιο κάτω) και τελικά δεν την παρακολουθεί (και εγώ μεταξύ αυτών δυστυχώς). Αλλά τι να γίνει αφού έτσι είναι το σύστημα.
stavi Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 ευχαριστώ και πάλι για τις απαντήσεις... δυστυχώς έχω ήδη ξεκινήσει διαδικασίες για να δαιγραφώ απο την.... (θα βάλω τα κλάματα) πληροφορική!!! και θα σπουδάσω για άλλη μια φορά μια θεωρητική σχολή. Δεν την παλευω άλλο με θεωρητικές βλακείες, ήθελα μαθηματικά προβλήματα, ολοκληρώματα, φυσική, χημεία, αλλά δεν το κανα για μενα το κανα για τη φουκαριάρα τη μάνα μου, που ξυπνούσε το πρωι και μου έλεγε ότι έβλεπε εφιάλτες ότι με πιάνουν και με βάζουν φυλακή επειδή είμαι γραμμένη σε 2 σχολές..
black_widow Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 ευχαριστώ και πάλι για τις απαντήσεις... δυστυχώς έχω ήδη ξεκινήσει διαδικασίες για να δαιγραφώ απο την.... (θα βάλω τα κλάματα) πληροφορική!!! και θα σπουδάσω για άλλη μια φορά μια θεωρητική σχολή. Δεν την παλευω άλλο με θεωρητικές βλακείες, ήθελα μαθηματικά προβλήματα, ολοκληρώματα, φυσική, χημεία, αλλά δεν το κανα για μενα το κανα για τη φουκαριάρα τη μάνα μου, που ξυπνούσε το πρωι και μου έλεγε ότι έβλεπε εφιάλτες ότι με πιάνουν και με βάζουν φυλακή επειδή είμαι γραμμένη σε 2 σχολές.. Δεν την παλεύεις με θεωρητικές βλακείες και πήγες να σπουδάσεις σε θεωρητική σχολή; Σαν και μένα που επέλεξα θεωρητική κατεύθυνση στο λύκειο ενώ μου άρεσαν τα μαθηματικά Παρηγοριέμαι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.