Προς το περιεχόμενο

σπουδές σε 2 ελληνικά πανεπιστήμια ταυτοχρονα

stavi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

με πήρανε στο ανοιχτο πανεπιστήμιο και μετά έμαθα ότι πέρασα και με κατακτήριες και σε μια άλλη σχολη.. με αποτέλεσμα τώρα να αναγκαστώ να διαγραφώ απο τη μια.

Ήθελα να σας ρωτήσω αν ετυχε να γνωρίζετε κανέναν ο οποίος ήταν γραμμένος σε 2 πανεπιστήμια και ποτέ δεν το ανακαλυψανε

(με την εγγραφή σου σε ενα πανεπιστήμιο υπογράφεις ότι δεν εισαι εγγεγραμμένος σε άλλο)

Δημοσ.

κορυφαιο!!δεν ξερω αν το εχει κανει καποιος αλλα αν τα καταφερεις θα τρεχεις σαν το φαλακρο πρακτορ θου-βου για να προλαβεις τα μαθηματα...εκτος αν ειναι κοντα τοτε θα μπορεις μα τι λεω????πως θα το καταφερεις αυτο σε μια χωρα που τα βρισκει ολα?:lol::lol:

Δημοσ.

Just pick the one that best fits your criteria..

Αυτο.Γιατι και χαμπαρι να μην σε παρουνε,θα ειναι πολυ δυσκολο να ανταπεξελθεις στις υποχρεωσεις και των δυο.

Δημοσ.

Δεν είπε οτι θα σπουδάζει ταυτόχρονα και στις δυο, προφανώς θέλει να κρατήσει τη μια για καβάτζα.

Και ναι, γίνεται, πολλοί το έχουν κάνει, αλλά ΑΝ κάτσει μια στο μύριο και σε ανακαλύψουν, σε διαγράφουν και από τις δυο σχολές χωρίς πολλά πολλά.

Δημοσ.
Αυτο.Γιατι και χαμπαρι να μην σε παρουνε,θα ειναι πολυ δυσκολο να ανταπεξελθεις στις υποχρεωσεις και των δυο.

Καλά δεν είναι και τόσο απίστευτο, μερικές σχολές χωρίς εργαστήρια και χωρίς βαρβάτα μαθήματα βγαίνουν άνετα παράλληλα. Σκέψου το σαν να δουλεύεις και να σπουδάζεις μόνο που είναι πιο εύκολο:-)

Ας πούμε στο ένα από τα δυο μπορείς να πατάς μόνο στην εξεταστική και αν έχουν και παρόμοια μαθήματα ουσιαστικά διαβάζεις για 1,5 σχολή.

Έστω όμως ότι δεν σε ανακαλύπτουν. Αν έχεις δυο πτυχία με ίδια ημερομηνία αποφοίτησης ή έστω κοντινή αυτομάτων δεν είναι σαν να δηλώνεις ότι παρανόμησες? Ιδιαίτερα αν είναι δημόσιο εκεί που θα πας για δουλειά.

Δημοσ.

Αν η μια είναι ΤΕΙ το συζητάμε. Αλλιώς δεν νομίζω να μπορείς να διαβάζεις και για τις δύο. Εν τω μεταξύ έχω την εντύπωση ότι (ακόμα) υπογράφεις υπεύθυνη δήλωση ότι δεν είσαι γραμμένος σε άλλη σχολή...

Δημοσ.

παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Ηθελα να μάθω αν ξέρεις κανείς αν τα ελληνικά πανεπιστήμια μεταξύ τους κάνουν διασταυρώσεις των φοιτητών, αν έχουν δηλαδή καμία κοινη βάση δεδομένων..

όπως και να έχει απο τη μια διαγράφτηκα... και ήταν αυτή της πληροφορικής

η άλλη ήταν το παιδαγωγικό. Πληγώθηκα πάρα πολύ αλλά ήμουν τόσο καιρο σε διλημμα και αγχωνόμουν γιατι σε περίπτωση που με πιάναν θα με διαγράφαν και απο τις 2 και είχα κάνει πολύ κόπο για να μπώ. Τουλάχιστον σε αυτην που έδωσα κατακτήριες.

Η πληροφορική ήταν στο ανοιχτο πανεπιστήμιο, πράγμα που σήμαινε ότι δεν παρακολουθείς μαθήματα, όλα είναι μέσω pc

ευχαριστώ και πάλι για τις απαντήσεις

Δημοσ.
Αν η μια είναι ΤΕΙ το συζητάμε. Αλλιώς δεν νομίζω να μπορείς να διαβάζεις και για τις δύο. Εν τω μεταξύ έχω την εντύπωση ότι (ακόμα) υπογράφεις υπεύθυνη δήλωση ότι δεν είσαι γραμμένος σε άλλη σχολή...

Εξαρτάται και το ΤΕΙ.Υπάρχουν σχολές κ σχολές.Τα τμήματα των ΣΤΕΦ σχολών έχουν τουλάχιστον 30 εργαστήρια και είναι απαιτητικές.Μπορεί να μην είναι όσο δύσκολά είναι τα μαθήματα στο πανεπιστήμιο αλλά είναι χρονοβόρα.Από την άλλη ένα Τει τουριστικών επιχειρ. είναι τζάμι κάνεις κ τον Bob Marley παράλληλα με συνολικά 6-7 "εργαστήρια".

Δημοσ.

στα οποία μαθαίνεις πως φτιάχνεται ο μουσακάς και πως μια επιχείρηση πρέπει να βγάζει περισσότερα απ'όσα ξοδεύει, ά! και λίγα αγγλικούλια.

καλά κάνουν. τα καλύτερα φοιτητικά χρόνια.

Δημοσ.

καλά κάνουν. τα καλύτερα φοιτητικά χρόνια.

Συμφωνώ,μακάρι να είχα περάσει κι εγώ εκεί από το να ασχολούμαι με αναλύσεις fourier,τελεστικούς και 1000 μύρια μαθηματικά να βγάζεις καρκίνο :lol:

Δημοσ.
Συμφωνώ,μακάρι να είχα περάσει κι εγώ εκεί από το να ασχολούμαι με αναλύσεις fourier,τελεστικούς και 1000 μύρια μαθηματικά να βγάζεις καρκίνο :lol:

οχι, τον καρκίνο τον βγάζεις απο την ακτινοβολία που τρώς απο την οθόνη, τις ατελείωτες ώρες που παλεύεις με compile. googlάρισμα, tutorial και ερωτήσεις σε forum για να διορθώσεις bug του κώδικα που προέκυψαν απο το silver bullet-like του flawless design κώδικα, που υποτίθεται οτι δέιπεται απο μαθηματική και λογική συνέπεια και αρτιότητα... μετά ανακαλύπτεις τα hash files και τα δέντρα που κάνουν την πολυπλοκότητα 1 στην αναζήτηση, εγγραφή, διόρθωση κτλ μιας βάσης δεδομένων, αλλά μετά βρίσκεσαι να κοιτάς ενα λιβάδι με ενα λευκό πουκάμισο φορεμένο ανάποδα... B)

Δημοσ.

Stavi, δεν εχουν κατι σαν "κοινη βάση δεδομένων" :shifty:

Αλλα θα σε "υποχρεωναν" να επιλεξεις μια απο τις 2 :fear:

Ολα αυτα στην περιπτωση που, καπως, το μαθαιναν,

δηλαδη -το πιθανοτερο αυτο- εαν σε εδινε καποιος :shock:

Αν ομως τις τελειωνες, θα αναγνωριζονταν κανονικα και οι 2.

Για πτυχια που εχουν ηδη απονεμηθει, δεν αλλαζει κατι μετα.

[Η και αν επιχειρηθει κατι τετοιο -λεμε τωρα- μπορεις να το

τρεναρεις/προσβαλεις διοικητικα, χρονια ατελειωτα, και στο

ενδιαμεσο να ισχυει κανονικα -οπως οι παρανομοι διορισμοι!]

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...