Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα - MS Reclusa Keyboard

Jorje_delsalto

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω πρόβλημα με αυτό το πληκτρολόγιο. Από όταν το πήρα δεν μπορούσα να μπώ στο bios. Ώσες φορές και να πατούσα delete απλά ήταν σαν να μην δουλεύει. Μετά που φόρτωναν τα windows όλα κομπλέ.

Για ρυθμίσεις είχα ένα PS/2 οπότε δεν υπήρχε πρόβλημα, αλλά τώρα που προσπαθώ να βάλω ubuntu (άλλη ιστορία κι αυτή - αυτό πάει σε άλλη κατηγορία...) συνειδητοποιώ ότι δεν θα μπορώ να διαλέξω λειτουργικό στο boot manager! Αν έχει κάποιος καμία ιδέα...:mad:

Υ.Γ. εχω κάνει enable το USB legacy keyboard support στο bios

Υ.Γ. 2 Άμεση λύση?? : USB-to-PS2-Adapter-21155568810.jpg

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Έχω πρόβλημα με αυτό το πληκτρολόγιο. Από όταν το πήρα δεν μπορούσα να μπώ στο bios. Ώσες φορές και να πατούσα delete απλά ήταν σαν να μην δουλεύει. Μετά που φόρτωναν τα windows όλα κομπλέ.

Για ρυθμίσεις είχα ένα PS/2 οπότε δεν υπήρχε πρόβλημα, αλλά τώρα που προσπαθώ να βάλω ubuntu (άλλη ιστορία κι αυτή - αυτό πάει σε άλλη κατηγορία...) συνειδητοποιώ ότι δεν θα μπορώ να διαλέξω λειτουργικό στο boot manager! Αν έχει κάποιος καμία ιδέα...:mad:

Υ.Γ. εχω κάνει enable το USB legacy keyboard support στο bios

Υ.Γ. 2 Άμεση λύση?? : USB-to-PS2-Adapter-21155568810.jpg

Ειχα το ιδιο προβλημα...απλα καποιες μητρικες δεν δουλευουν με ανταπτορες.....

Δημοσ.

Φιλε μου δεν υπαρχει λυση, οσοι το εχουν απλα εχουν ενα δευτερο πληκτρολογιο για το bios. Αντικειμενικα μιλαμε για ενα microsoft πληκτρολογιο, τι περιμενες??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...