Jorje_delsalto Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Έχω πρόβλημα με αυτό το πληκτρολόγιο. Από όταν το πήρα δεν μπορούσα να μπώ στο bios. Ώσες φορές και να πατούσα delete απλά ήταν σαν να μην δουλεύει. Μετά που φόρτωναν τα windows όλα κομπλέ. Για ρυθμίσεις είχα ένα PS/2 οπότε δεν υπήρχε πρόβλημα, αλλά τώρα που προσπαθώ να βάλω ubuntu (άλλη ιστορία κι αυτή - αυτό πάει σε άλλη κατηγορία...) συνειδητοποιώ ότι δεν θα μπορώ να διαλέξω λειτουργικό στο boot manager! Αν έχει κάποιος καμία ιδέα... Υ.Γ. εχω κάνει enable το USB legacy keyboard support στο bios Υ.Γ. 2 Άμεση λύση?? :
Alexandros_kall Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Έχω πρόβλημα με αυτό το πληκτρολόγιο. Από όταν το πήρα δεν μπορούσα να μπώ στο bios. Ώσες φορές και να πατούσα delete απλά ήταν σαν να μην δουλεύει. Μετά που φόρτωναν τα windows όλα κομπλέ. Για ρυθμίσεις είχα ένα PS/2 οπότε δεν υπήρχε πρόβλημα, αλλά τώρα που προσπαθώ να βάλω ubuntu (άλλη ιστορία κι αυτή - αυτό πάει σε άλλη κατηγορία...) συνειδητοποιώ ότι δεν θα μπορώ να διαλέξω λειτουργικό στο boot manager! Αν έχει κάποιος καμία ιδέα... Υ.Γ. εχω κάνει enable το USB legacy keyboard support στο bios Υ.Γ. 2 Άμεση λύση?? : Ειχα το ιδιο προβλημα...απλα καποιες μητρικες δεν δουλευουν με ανταπτορες.....
iced Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Φιλε μου δεν υπαρχει λυση, οσοι το εχουν απλα εχουν ενα δευτερο πληκτρολογιο για το bios. Αντικειμενικα μιλαμε για ενα microsoft πληκτρολογιο, τι περιμενες??
S4Lv4Ti0N Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 ε μάικροσοφτ είναι... δε θέλει να μπορείς να βάλεις ουμπούντου! να μπείς στα ουίντοουζ γκοντ ντάμν ιτ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.