Προς το περιεχόμενο

Σκεφτομαι να αγορασω το Nokia N78

katsikoula

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
καλο φαινεται αν κ το N78 ειναι πολυ πιο φθηνο κ ωραιο!!!

γιατι το λες αυτο??λογο του χρωματος?μπορω να σου πω οτι το Ν79 τραβα παντου τα βλεμματα ειναι σκετο κουκλι!οσο για τη τιμη εχει καλυτερη καμερα;)

Δημοσ.
γιατι το λες αυτο??λογο του χρωματος?μπορω να σου πω οτι το Ν79 τραβα παντου τα βλεμματα ειναι σκετο κουκλι!οσο για τη τιμη εχει καλυτερη καμερα;)

εκτος του οτι δεν μου αρεσει το χρωμα, δεν ειμαι διαθετιμενος να δωσω τοσα λεφτα παραπανω μονο κ μονο για την καμερα. αλλοστε δεν την χρησιμοποιω κ πολυ...

Δημοσ.
εκτος του οτι δεν μου αρεσει το χρωμα, δεν ειμαι διαθετιμενος να δωσω τοσα λεφτα παραπανω μονο κ μονο για την καμερα. αλλοστε δεν την χρησιμοποιω κ πολυ...

συμφωνώ! Είναι πολύ έξυπνο το να μην πληρώνεις για features που δεν θα χρησιμοποιήσεις, γιατί πολύ συχνά παρασυρόμαστε!

Παιζόμουν και εγώ μεταξύ G900 και Ν78, και πρέπει να σου πω οτι το G900 είναι μακράν πιό όμορφο και κομψό από το N78, οπότε όντως πρέπει να το δεις από κοντά πριν καταλήξεις!

Το G900 γιατί το δίνεις, σου έβγαλε προβλήματα?

Δημοσ.

Aν θες το N78 παρτο μια χαρα ειναι και η ηχογραφηση ειναι 48 khz και οσο για τις υπερυθρες το ελεγα μηπως θελεις να ελεγχεις τηλεορασεις,hifi κλπ με προγραμμα remote.

Δημοσ.
απο αυτο που ειπες φιλε κρατησα το σχολιο για το καπακι που το εχω ακουσει κ αλλες φορες. μπορεις να γινεις πιο συγκεκριμενος μιας κ εισαι κατουχος αυτου του κινητου??? τι προβλημα παρουσιαζει δηλαδη??? δεν ανοιγει ευκολα??? δεν κουμπωνει καλα??? δεν σου αρεσει??? δυσκολευεσαι να το εντοπισεις???

Όσον αφορά το καπάκι θέλει λίγο κόπο να το ανόιξεις κουμπώνει καλά βάβαια!Το θέμα αν μου αρέσει ναι είναι ξεχωριστό κινητό και όπως είπα δε του λείπει τίποτα .!Τώρα που λέμε για καλύτερα κινητά ναι και ένας φίλος έχει το Ν96 αλλά σα φωτογραφική το βράδυ καλό είναι άλλα όχι αντάξιο τον χρημάτων που δίνει αν θες κινητό να τραβά φωτογραφιές και το βράδυ παίρνεις το c905!Ένα τελευτάιο το μενού στο Ν78 έιναι έυκολο ακόμα και για αρχάρειο και σου θυμίζει windows επιτρέπει να κάνεις εναλλαγή στην εμφάνιση μενού δεν έιναι συμβατό με bluetooth της sony ericsson δυστυχώς!Δεν ξέρω αν ισχύει για όλα τα ericsson αυτό!Σαν κινητό εξίζει και με το παραπάνω τα χρήματά του!Η κάμερα την ημέρα είναι μια χαρά αλλά και το βράδυ είναι ικανοποιητική για αισθητήρα 3,2 μεγαπίξελ!

Δημοσ.
Η κάμερα την ημέρα είναι μια χαρά αλλά και το βράδυ είναι ικανοποιητική για αισθητήρα 3,2 μεγαπίξελ!

Για να μην ξεγελιέστε δεν παίζουν ρόλο τα μεγαπίξελς μόνο για μια κλή φωτογραφία.Τα μεγαπίξελς δηλώνουν το μέγεθος της φωτογραφίας.Ο φακός είναι αυτό που μετράει και κανένα κινητό (ίσως μόνο το c905) δεν έχει καλό φακό.

Δημοσ.
συμφωνώ! Είναι πολύ έξυπνο το να μην πληρώνεις για features που δεν θα χρησιμοποιήσεις, γιατί πολύ συχνά παρασυρόμαστε!

Παιζόμουν και εγώ μεταξύ G900 και Ν78, και πρέπει να σου πω οτι το G900 είναι μακράν πιό όμορφο και κομψό από το N78, οπότε όντως πρέπει να το δεις από κοντά πριν καταλήξεις!

Το G900 γιατί το δίνεις, σου έβγαλε προβλήματα?

Οχι το G900 δεν μου εχει παρουσιασει ποτε προβλημα!!! (αλλοστε δεν προλαβε απο το Ιουνιο το εχω :-) ), απλως δεν με βολευει η οθονη αφης οχι του συγκεκριμενου κινητου αλλα γενικοτερα δεν τις μπορω!!!:-(

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

αγαπητε φιλε,μπορω να πω οτι η αγορα για nokia n78 ειναι πολυ καλη επιλογη.εγω αυτο το κινητο εχω κ ειμαι πολυ ικανοποιημενος.η καμερα καλη η ποιοτητα ηχου πολυ καλη κ η συνδεσιμοτητα στο internet αξιοπιστη κ τζαπα φυσικα απο το ασυρματο δυκτιο που διαθετει.οστοσο δεν μπορει να ανταγονιστει αλλα nokia με 5 η 8 mp.αλλα ειναι ενα κινητο καλο που τα εχει ολα.γενικα οποιο κινητο της σειρας nseries κ αν παρεις θα σου βγει καλο!το προηγουμενο nokia που ειχα ηταν το n76.απλα καλο θα ελεγα κινητο κ αυτο..

Δημοσ.
αγαπητε φιλε,μπορω να πω οτι η αγορα για nokia n78 ειναι πολυ καλη επιλογη.εγω αυτο το κινητο εχω κ ειμαι πολυ ικανοποιημενος.η καμερα καλη η ποιοτητα ηχου πολυ καλη κ η συνδεσιμοτητα στο internet αξιοπιστη κ τζαπα φυσικα απο το ασυρματο δυκτιο που διαθετει.οστοσο δεν μπορει να ανταγονιστει αλλα nokia με 5 η 8 mp.αλλα ειναι ενα κινητο καλο που τα εχει ολα.γενικα οποιο κινητο της σειρας nseries κ αν παρεις θα σου βγει καλο!το προηγουμενο nokia που ειχα ηταν το n76.απλα καλο θα ελεγα κινητο κ αυτο..

ευχαριστω για την αποψη σου φιλε (αν κ αρκετα καθυστερημενη μιας κ το θεμα το ανοιξα 08-02-2009, 22:36 αλλα τεσπα)

τελικα αγορασα το n82 (δεν μπορουσα να αντισταθω στην καμερα :P ).

πολυ καλο κινητο, του περναω unsigned εφαρμογες ανετα, φοβερο κ το s60v3 με απειρες εφαρμογες κ γενικοτερα πολυ καλη επιλογη αγορας κινητου.

τωρα απο αρνητικα ειναι λιγο χοντρουλι (αν κ δν με πειραζει κ πολυ) κ δεν εχει πολυ ενταση στην μουσικη (ουτε ηχεια ουτε ακουστικα).

κατα τα αλλα αν αγοραζα τωρα ξανα συσκευη θα αγοραζα παλι nokia n series αλλα αλλο μοντελο (πιο λεπτο κ ισως με μικροτερη αναλυση καμερας - no problem)

Υ.Γ.: Οντως η ποιοτητα υλικων κατασκευης ειναι αθλια κ για αυτο αν ειχα λεφτα θα αγοραζα το samsung omnia 2 αλλα ελα ντε που δεν εχω :cry:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...