Προς το περιεχόμενο

Σκεφτομαι να αγορασω το Nokia N78

katsikoula

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια καλησπερα. εχω βαλει τελευταια στο ματι το Nokia N78 λογω της χαμηλης του τιμης κ ολων αυτων που προσφερει. επισης μου αρεσει που δεν εχει οθονη αφης (ξερω βριστε με). το εχει κανεις αυτο το κινητο??? εμπειριες??? βρισκετε ευκολα εφαρμογες??? μπενουν ευκολα οι unsigned??? γενικοτερα θελω να ακουσω τις αποψεις σας πριν προβω στην αγορα του...

Δημοσ.

Και μονο που ειναι symbian λεει πολλα και γενικα ειναι παρα πολυ καλη συσκευη!Γιατι ομως δεν κοιτας για το Ν82 το οποιο κοστιζει 50euro περισσοτερα και εχει και 5mpx καμερα!

Δημοσ.

Το έχει αδελφός φίλου. Είχα την ευκαιρία να το δουλέψω λίγο.

Το μόνο αρνητικό του είναι τα σχετικά μικρά κουμπιά. Θέλουν χρόνο να τα συνηθίσεις. (προτείνω να το δεις από κοντά για να καταλάβεις τι λέω)

Κατα τα άλλα κλασικό Nokia με Symbian S60 v3. Αξιοπιστία!

Μπαίνουν unsigned αν "πειράξεις" το λειτουργικό του (το έχω κάνει με επιτυχία σε Ε50, Ε51,Ε65,Ν73,Ν78).

Για μένα αξίζει σαν αγορά (μάλιστα το πρότεινα σε έναν άλλο φίλο κ το έχει παραγγείλει ήδη).

Μην έχεις τρελές απαιτήσεις από το GPS του κ από την οθόνη του (σε σχέση με PDA-GPS), αλλά να είσαι σίγουρος ότι θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο.

ΥΓ

Ούτε ποσοστά να έπαιρνα.....

Edit

Nokia N78 Review

Nokia N82 Review

Δημοσ.

Chris_85 ο καθένας σχηματίζει γνώμη για κάθε εταιρία από δικές του (κ γνωστών του) εμπειρίες,

Εγώ έχω να πω τα καλύτερα για την Nokia σαν ποιότητα κινητών τηλεφώνων. Φυσικά εμένα με ενδιαφέρει περισσότερο τι "λειτουργικό" φοράει το κινητό παρά αν στις άκρες ξεβάψει το χρώμα! Γιαυτό κ προτιμώ Nokia (κ ενίοτε WM Κινητά-pda)

Από την άλλη έχω να πω τα χειρότερα για την Alpha Copy που έχει το Service της Nokia.

Έχω το Ν73 ~2 χρόνια +, κ λόγω ενώς ατυχήματος με ποτό μου βγήκε off το joystick. Στην αντιπροσωπία μου ζητούσαν 50euro. Τελικά παράγγειλα από ebay μόνος πλακέτα joystick-keyboard με 6 euro Κ το έφτιαξα.

Αν εξαιρέσεις αυτό το ατύχημα (λόγω ανθρώπινου λάθους κ μεθυσιού) δεν είχα ποτέ πρόβλημα με Nokia.

Δημοσ.

Ενταξει οταν βγηκε σαν κινητο μπορει να μην αξιζε τα λεφτα του αλλα αυτη την στιγμη τα αξιζει και με το παραπανω για αυτα που προσφερει και δεν ειμαι και φαν της Nokia..!

Δημοσ.
Αξιοπιστια και ΝΟκια?? :-)

Χαλια ποιοτητα κατασκευης και ασχημη καμερα..δεν μας ειπες τι σ ενδιαφερει σ ενα κινητο..

Τα nseries όντως δεν έχουν καλή ποιότητα κατασκευής και αυτό το κάνει επίτηδες η nokia για λόγους marketing.Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η εταιρία είναι ανίκανη σε αυτό το τομέα.Αν δεις κάποια eseries τι ποιότητα κατσκευής έχουν,θα δεις ότι είναι από τα πιο στιβαρά κινητά.Δεν θυμάμαι να σου πω συγκεκριμένα μοντέλα,αλλά ξέρω ότι τα eseries έχουν πολύ καλή ποιότητα κατασκευής.

Όσο για την κάμερα,το n82 όταν βγήκε ήταν το καλύτερο φωτογραφικό κινητό.

Δημοσ.
Και μονο που ειναι symbian λεει πολλα και γενικα ειναι παρα πολυ καλη συσκευη!Γιατι ομως δεν κοιτας για το Ν82 το οποιο κοστιζει 50euro περισσοτερα και εχει και 5mpx καμερα!

συμφωνω μαζι σου αλλα απο οτι ειδα το n82 ειναι αρκετα χοντρο κ γ αυτο το βαζω σε blacklist.

Το έχει αδελφός φίλου. Είχα την ευκαιρία να το δουλέψω λίγο.

Το μόνο αρνητικό του είναι τα σχετικά μικρά κουμπιά. Θέλουν χρόνο να τα συνηθίσεις. (προτείνω να το δεις από κοντά για να καταλάβεις τι λέω)

Κατα τα άλλα κλασικό Nokia με Symbian S60 v3. Αξιοπιστία!

Μπαίνουν unsigned αν "πειράξεις" το λειτουργικό του (το έχω κάνει με επιτυχία σε Ε50, Ε51,Ε65,Ν73,Ν78).

Για μένα αξίζει σαν αγορά (μάλιστα το πρότεινα σε έναν άλλο φίλο κ το έχει παραγγείλει ήδη).

Μην έχεις τρελές απαιτήσεις από το GPS του κ από την οθόνη του (σε σχέση με PDA-GPS), αλλά να είσαι σίγουρος ότι θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο.

ΥΓ

Ούτε ποσοστά να έπαιρνα.....

Edit

Nokia N78 Review

Nokia N82 Review

τα αρνητικα που εχει δεν με πειραζουν καθολου. σε ευχαριστω για τα reviews. αλλα επιμενω στο n78. καμια αλλη εμπειρια ή αποψη??? τελικα λεω να παρω το n78 αλλα θα πρεπει πρωτα να πουλησω το g900. αν το δωσω 190ευρω καλα ειναι??? τι λετε???

Δημοσ.

Βασικα θα ελεγα να παρεις το Nokia N95 γιατι το N78 δεν έχει υπερυθρες και η εγγραφη βιντεο στο N78 ειναι στα 15 fps ενω το N95 κανει εγγραφή 640x480 στα 30 fps. To καλο ειναι οτι το N78 και το N95 εχουν εγγραφη ηχου στα 48 khz(με Alon Mp3 dictaphone μονο για ηχο και απο την εγγραφη βιντεο πάλι 48khz).

Δημοσ.

Η αληθεια ειναι οτι απο Nokia σε Nokia υπαρχει διαφορα. Η Nseries ειναι επιεικως για τα μπαζα κάι στη συγκεκριμενη περιπτωση το N78 εχει απαραδεκτα πληκτρα, εαν εισαι του sms ξεχνα το, οπως επισεις το πισω καπακι του τριζει ολη την ωρα.

-1 απο εμενα για το N78

Δημοσ.
Η αληθεια ειναι οτι απο Nokia σε Nokia υπαρχει διαφορα. Η Nseries ειναι επιεικως για τα μπαζα κάι στη συγκεκριμενη περιπτωση το N78 εχει απαραδεκτα πληκτρα, εαν εισαι του sms ξεχνα το, οπως επισεις το πισω καπακι του τριζει ολη την ωρα.

-1 απο εμενα για το N78

οχι δεν ειμαι κ πολυ του μηνυματος αλλα αυτο για το καπακι με πειραξε λιγο πολυ. θα παω να το τσεκαρω πριν το αγορασω

Βασικα θα ελεγα να παρεις το Nokia N95 γιατι το N78 δεν έχει υπερυθρες και η εγγραφη βιντεο στο N78 ειναι στα 15 fps ενω το N95 κανει εγγραφή 640x480 στα 30 fps. To καλο ειναι οτι το N78 και το N95 εχουν εγγραφη ηχου στα 48 khz(με Alon Mp3 dictaphone μονο για ηχο και απο την εγγραφη βιντεο πάλι 48khz).

σχετικα με το βιντεο δεν με νοιαζει κ πολυ καθως δεν το χρησιμοποιω κ πολυ συχνα. παντως αυτο που λες για τις υπερυθρες που ειναι το κακο??? βγαινουν πλεον κινητα με υπερυθρες??? παει εχει πεθανει αυτο το πρωτοκολλο μεταφορας δεδομενων!!!

Δημοσ.

έχω το N78 το κινητό σαν σήμα και σαν ποιότητα video το συγκρίνεις μόνο με nokia η μπαταρία κρατάει αρκετά αναλογα με τη χρήση και δεν του λείπει τίποτα!΄Σα εργονομία βέβαια τα πλήκτρ είναι μικρά για εκείνους που στέλνουν sms!!Το πλάστικό όμως και το καπάκι δεν είναι αντάξιο τις ποιότητας της nokia αλλά είναι καλά!

Δημοσ.
έχω το N78 το κινητό σαν σήμα και σαν ποιότητα video το συγκρίνεις μόνο με nokia η μπαταρία κρατάει αρκετά αναλογα με τη χρήση και δεν του λείπει τίποτα!΄Σα εργονομία βέβαια τα πλήκτρ είναι μικρά για εκείνους που στέλνουν sms!!Το πλάστικό όμως και το καπάκι δεν είναι αντάξιο τις ποιότητας της nokia αλλά είναι καλά!

απο αυτο που ειπες φιλε κρατησα το σχολιο για το καπακι που το εχω ακουσει κ αλλες φορες. μπορεις να γινεις πιο συγκεκριμενος μιας κ εισαι κατουχος αυτου του κινητου??? τι προβλημα παρουσιαζει δηλαδη??? δεν ανοιγει ευκολα??? δεν κουμπωνει καλα??? δεν σου αρεσει??? δυσκολευεσαι να το εντοπισεις???

Δημοσ.
Δες και το n79 καινουριο ειναι...το χω 4 μερες τωρα και ειμαι ενθουσιασμενος!!!!και τρομερη ποιοτητα κατασκευης....

καλο φαινεται αν κ το N78 ειναι πολυ πιο φθηνο κ ωραιο!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...