gf030 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Προσπαθωντας να φτιαξω μια grub δισκετα βλεπω οτι τελικα δεν αναγνωριζεται το floppy drive. Απο οτι ειδα στο 8.10 υπαρχει το προβλημα και σε αλλους. Η εντολη >sudo modprobe floppy δεν μου βγαζει τιποτα, καμια ιδεα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Η εντολη που λες φορτωνει το module για να λειτουργησει το floppy. Αν το module φορτωθηκε χωρις προβληματα, που ετσι εγινε, τοτε σωστα δεν σου βγαζει κατι. Αν ειναι εγνωσμενο προβλημα του ubuntu 8.10 δεν μπορεις να κανεις κατι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Ανοιξέ το synaptic και δες αν έχεις εγκαταστήσει τα gnome-utils fdutils για να σου δουλέψει το floppy θα πρέπει να βάλεις πρώτα μια δισκέτα μέσα και μετά να βρεις την σησκευή θα πρέπει να βάλεις πρώτα μια δισκέτα και να πας μετά στον κατάλογο media. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιο εργαλείο στο gnome για διαχείριση των floppy δίσκων αλλά στο kde-kubuntu υπάρχει το kfloppy με αρκετές επιλογές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gf030 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Ανοιξέ το synaptic και δες αν έχεις εγκαταστήσει τα gnome-utils fdutils για να σου δουλέψει το floppy θα πρέπει να βάλεις πρώτα μια δισκέτα μέσα και μετά να βρεις την σησκευή θα πρέπει να βάλεις πρώτα μια δισκέτα και να πας μετά στον κατάλογο media. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιο εργαλείο στο gnome για διαχείριση των floppy δίσκων αλλά στο kde-kubuntu υπάρχει το kfloppy με αρκετές επιλογές. Ευχαριστω ολους, σορυ που αργησα να απαντησω. Το gnome-utils ηταν εγκατεστημενο, το fdutils οχι, το εγκατεστησα. Εβαλα δισκετα, πηγα στο media, δεν υπαρχει κατι σχετικο EDIT Ενταξει, το floppy drive βρεθηκε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.