KB21 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Καλησπέρα σας και καλώς σας βρήκα! Εδώ και δύο μέρες έχουν σπάσει τα νεύρα μου με το desktop PC. Ανοίγοντας το PC, μετά την εμφάνιση του logo των XP βρέθηκα μπροστά σε μια μπλε οθόνη στην οποία δεν συγκράτησα τι έγραφε. Αποφάσισα να κάνω format και να επαναγκαταστήσω τα XP (Ελληνικά με service pack 2). Κατά την εγκατάσταση, έκανα format στο δίσκο, ξεκίνησε η αντιγραφή των αρχείων των windows και όταν ξεκίνησε η επανεκκίνηση η εγκατάσταση δεν συνεχίστηκε αλλά με πήγε στο αρχικό μενού όπου μου ζητούσε να ξανακάνω fromat και ουσιαστικά έκανε το ίδιο πράγμα όσες φορές και αν προσπάθησα. Ψάχνοντας στο google βρήκα διάφορα και έκανα κάποια από αυτά. Συγκεκριμένα δοκίμασα μετά την επανεκκίνηση να ορίσω ως first boot device το δίσκο αλλά τίποτα. Το επόμενο βήμα ήταν να κατεβάσω το hiren boot cd και να δοκιμάσω με κάποια από τα εργαλεία που περιλμβάνονται σε αυτό. Δοκίμασα να πω με τα mini win xp. Εκεί είδα ότι φαίνονταν ο δύτερος δίσκος αλλά ο πρώτος φαίνονται αφορμάριστος. Το περίεργο είναι ότι αυτόν το δίσκο το είχα σε δύο partition και μου τον έδειχνε σαν ένα. Δεν ξέρω τι συμβάινει icon_sad.gif Καμιά ιδέα ρε παιδιά....
micos000 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Καλησπέρα σας και καλώς σας βρήκα! Καλώς όρισες στην παρέα μας KB21 Εδώ και δύο μέρες έχουν σπάσει τα νεύρα μου με το desktop PC.[...] Κατά την εγκατάσταση, έκανα format στο δίσκο, ξεκίνησε η αντιγραφή των αρχείων των windows και όταν ξεκίνησε η επανεκκίνηση η εγκατάσταση δεν συνεχίστηκε αλλά με πήγε στο αρχικό μενού όπου μου ζητούσε να ξανακάνω fromat και ουσιαστικά έκανε το ίδιο πράγμα όσες φορές και αν προσπάθησα. Μήπως στην επανεκκίνηση, όταν σου έλεγε Press any key... πατούσες κανένα πλήκτρο ή ήταν μπλοκαρισμένο το πληκτρολόγιο; Μόνο την πρώτη φορά πατάς πλήκτρο. Της άλλες όχι. [...]Δοκίμασα να πω με τα mini win xp. Εκεί είδα ότι φαίνονταν ο δύτερος δίσκος αλλά ο πρώτος φαίνονται αφορμάριστος. Το περίεργο είναι ότι αυτόν το δίσκο το είχα σε δύο partition και μου τον έδειχνε σαν ένα. Αν δεν έχει προετοιμαστεί ένα partition δεν εμφανίζεται στα windows. Μόνο αν κάνεις Δεξί κλικ στο εικονίδιο Ο Υπολογιστής μου->Διαχείρηση και πας Διαχείριση δίσκων θα το δεις (αν κατάλαβα καλά το πρόβλημα).
ntg_net Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Καλώς όρισες στην παρέα μας KB21 KB21 Junior Member Ημ. Εγγραφής: Mar 2004 )
giorgos147 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Κάτι άσχετο που μου κίνησε τη περιέργεια... Αν δείτε στην ημερομηνία εγγραφής του KB21 λέει 2004...Αλήθεια βρε,απο τότε είσαι και γράφεις το πρώτο μήνυμά σου τώρα;;; Edit! Ουψ!Τώρα το είδα οτι λέει τα ίδια και ο απο πάνω μου .Παρακαλώ κάποιον συντονιστή αν δε του κάνει κόπο να διαγράψει το μήνυμα μου. Ευχαριστώ και συγγνώμη για τη ταλαιπωρία.
micos000 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Ίσως να γράφτηκε τότε αλλά να μην μπήκε καθόλου στο φόρουμ παρά τώρα που το χρειάστηκε.
ntg_net Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Ίσως να γράφτηκε τότε αλλά να μην μπήκε καθόλου στο φόρουμ παρά τώρα που το χρειάστηκε. E ναι πλακα κανω Ποτε δεν ειναι αργα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.