andreas_g Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Προσπαθω να βαλω και τα xp μεσω του virtualbox για να παιξω ενα παιχνιδι αλλα μου βγαζει παιριεγρα λαθη και μου την σπαει!!!!!!!!!!!! Επιλεγω μνημη,χορο την εικονα των xp και μολλις παταω start μου πεταει αυτα τα παραθυρα: http://img15.imageshack.us/img15/2972/icon2un2.png http://img214.imageshack.us/img214/4534/icon1wf5.png Ξερει κανεις τι παιζει??????:mad::rolleyes: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αδμιν Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Το 2ο pic σου λεει τι πρεπει να κανεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Αυτο που λεει στη 2η εικονα το εκανες? Λογικα σου λειπει το module του virtualbox. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas_g Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Το εψαξα αλλα στα repesetories του sabayon μου λεει οτι δεν υπαρχει τιποτα τετοιο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:shock::shock: Κατι αλλο........... Θελω να κανω το ιδιο και σε ενα αλλο παιδι απο δεν θελει τα vista στο laptop του. Το χαζο ειναι οτι απο οτι φαινεται εχει κλειδωμενο bios και δεν δεχεται xp και linux μαζι οποτε ελεγα να του βαλω sabayon και τα xp μεσω virtualbox.............. Αμα δοκημασω Mandriva η sidux λετε να εχει το ιδιο προβλημα????????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suser Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Ακολούθησες αυτά που σου λέει η 2η pic? edit:Με πρόλαβαν οι άλλοι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
edhunter Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 το sidux έχει έτοιμο το module για το virtualbox-ose (θα χρειαστεί loading με modprobe) το module δεν υπάρχει σε κανένα repo απλά το κάνεις compile με την εντολή που σου δίνει η δεύτερη φωτογραφία > /etc/init.d/vboxdrv setup Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas_g Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Wow!!!!!!!!!!!:shifty: Δεν το ειχα καταλαβει οτι εκανε compile αυτη η εντολη........:whistle::whistle::whistle: Τωρα για να γινει σε ενενα η δουλεια και να δουλεψει κανονικα πρεπει να κατεβασω τιποτα η να τρεξω απλα την εντολη????????:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nske Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Υπάρχουν τουλάχιστον δύο τρόποι για να το ανακαλύψεις: 1) Να περιμένεις πότε κάποιος θα φιλοτιμηθεί να απαντήσει (και να ελπίζεις ότι θα έχει δίκιο) 2) Να το δοκιμάσεις Από πολλές απόψεις, το 2 είναι πιο αποτελεσματικό, γενικά ως νοοτροπία όχι μόνο για τη συγκεκριμένη περίπτωση (ήθελα να ήξερα γιατί φοβάστε να δοκιμάσετε κάτι χωρίς επιβεβαίωση ) ΥΣ. Επειδή ανέφερες ότι σκοπός σου είναι να τρέξεις ένα παιχνίδι, επισημαίνω ότι στο Virtualbox δεν θα έχεις υποστήριξη 3d acceleration, οπότε αν το παιχνίδι έχει τρισδιάστατα γραφικά θα σέρνεται ΥΣ2. Πάντως θα χρειαστεί να έχεις εγκατεστημένο και το πακέτο με τα sources του kernel που τρέχεις. [EDIT]Τώρα είδα ότι έχεις Sabayon, πιθανότατα τα sources θα είναι ήδη εγκατεστημένα, διαφορετικά θα πρέπει να τα εγκαταστήσεις (νομίζω το πακέτο λέγεται sabayon-sources). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas_g Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Εννοοιτε οτι το δευτερο εινα καλυτερο.......αλλα δεν ειμαι σπιτι μου τωρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Δοκημαζω να βαλω linux σε ενα φιλο(ειχα και ενα θεμα με τον boot loader, μολις εκανα καινουριο θεμα: "Περιεργα πραγματα") Μολις παω σπιτι θα το δοκημασω και θα ποστατρω αποτελεσματα. Το παιχνιδι ειναι pokemon() θελω να θυμηθω τα χρονια του γυμνασιου!!!!!!!!!!!!! Με το wine μου τρεχει μονο τα παιχνιδια απο το Nintedo DS αλλα εγω επαιζα του Advance που δεν παιζουν τωρα!!!!!!!!!!!!! -----Προστέθηκε 9/2/2009 στις 05 : 04 : 41----- Το δοκημασα και σαν χρηστης και σαν su και μου πεταει αυτο >andreas@dhcppc0 ~ $ /etc/init.d/vboxdrv setup /etc/init.d/vboxdrv: line 97: /sbin/functions.sh: No such file or directory Και τωρα? ΘΑ ΣΚΑΣΩ.............Μου την σπαει απιστευτα που το καλοκαιρι με τα xp ειχε δουλεψει με την μια και τωρα οχι.............:mad::rolleyes: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αδμιν Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Η τελευταία έκδοση του εικονικού κουτιού (όχι η ose αν θυμάμαι σωστά) έχει υποτυπώδες opengl + dx8 acceleration. επισείς αν κατάλαβα καλά θέλεις να τρέξεις ένα emulator για nintendo. giatì den epilègeis mia native linux lysi? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.