Προς το περιεχόμενο

sapphire 4870 1gb απαιτησεις?

gkestas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.

Εχω παραγκειλει μια 4870 1gb sapphire.

Το συστημα μου αποτελειται απο

Intel dual duo 6400 2.13ΜΗΖ

asus p5b

2gb ram 800Mhz geil

lc power scorpio 480 watt

Και φυσικα την εν λογω 4870 μετα την παραλαβη...

Μπορει κανεις να μου πει αν η καρτα θα καταφερει να τρεξει στο μεγιστο των δυνατοτητων της και αν θα χρειαστει να αλλαξω κατι για να πετυχω την μεγιστη αποδωση?

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Ο επεξεργαστής σου ίσως εμποδίσει την 4870 να αποδώσει το 100%,όμως μπορείς να μετριάσεις το όποιο bottleneck κάνοντας ένα μικρό o/c.Φαντάζομαι οτι ο 6400 μπορεί να πάει σχετικά εύκολα στα 2,8 ή και 3ghz αν έχεις καλή ψύξη.

Ακόμα και έτσι,στις υψηλές αναλύσεις (1680χ1050+) το βάρος πέφτει περισσότερο στην vga παρά στην cpu.

Δημοσ.

Τον επεξεργαστη τον τρεχω στα 2.67 απο την μερα που τον αγορασα και οι θερμοκρασιες του κυμμενονται απο 34 εως 40 βαθμους.Πιστευετε πως θα αντεξει τα 3 ΜΗΖ?

Δημοσ.

Αν δέν δοκιμάσεις, δέν θα το μάθεις ποτέ!Πειραματίσου λίγο με τις συχνότητες και ο επεξεργαστής θα ανέβει κι'αλλο!Αν σε προβληματίζει το θέμα των θερμοκρασιών,κοίτα να μήν υπερβαίνουν τους 65C σε load και λογικά είσαι οκ.

Επίσης η 4870 αξίζει αν έχεις monitor 20"+.Σε αντίθετη περίπτωση κοίτα καλύτερα την 4850,αφού η 4870 θα είναι overkill.

Δημοσ.

Το monitor ειναι 22αρι για΄υτο και διαλεξα την 4870.Δεν ξερς κατα ποσο θα αντεξει η Ρ5Β

το overclock.Ελπιζω να τα καταφερω χωρις να καψω τιποτα....

Δημοσ.
Το monitor ειναι 22αρι για΄υτο και διαλεξα την 4870.Δεν ξερς κατα ποσο θα αντεξει η Ρ5Β

το overclock.Ελπιζω να τα καταφερω χωρις να καψω τιποτα....

Τα 2,8 έρχονται με 8χ350 και τα 3ghz με 8χ375.

Αν είσαι στα 2,67 όπως λές (8χ333) και με τις συγκεκριμένες θερμοκρασίες που αναφέρεις, τα 2,8ghz είναι κάτι παραπάνω απο εφικτά.Απλά όταν κάνεις τις δοκιμές σου,κοίτα το Vcore να μήν υπερβεί τα 1,4 (που σίγουρα δέν θα χρειαστεί τόσο).

Δημοσ.

Τα lc ειναι οντως μετριοτατα...

Προσωπικα δεν θα το εμπιστευομουν κ θα το αλλαζα εαν ηταν να του βαλω vga αξιας 200+ευρω πανω.Ασε που κατα 99.9% δεν θα εχει πανω τα καταλληλα καλωδια τροφοδοσιας.

(Αν δεν κανω λαθος ειχε βγει την εποχη των athlon xp)

Edit:review lc 480

Οποτε θα παει αναγκαστικα σε καινουργιο...

Δημοσ.

LC-POWER 480W LC-6480S Scorpio V2.x ειναι το ακριβες μοντελο.Και εχει 2 εξαπινα καλοδια για pci.Απο οτι ελεγε η περιγραφη το μαγαζιου,γιατι ακομα δεν το εχω παραλαβει.Το περιμενω αυριο μαζι με την 4870.Οποτε και θα σας πω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...