Προς το περιεχόμενο

επεισόδιο απο Δύο Ξένους

Gary

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θυμάστε μήπως σε ποιό επεισόδιο ήταν μαζεμένοι στο γραφείο του Νικηφόρου και συζητούσαν ποιά σήριαλ να βάλουν σε επαναληψη .. και μάλιστα θυμάμαι μια φράση του νικηφόρου " όχι πάλι απαράδεκτους " και κάποιος αντιπρότεινε το δίς εξαμαρτείν

ευχαριστώ ...

Δημοσ.

Νούμερο επεισοδίου δεν θυμάμαι πάντως είναι μετά από αυτό που η Μαρίνα παραδέχεται στον Μαρκορά οτι όντως είναι δικό του το παιδί. Την επόμενη μέρα έχει φύγει για το χωριό της και δεν εμφανίζεται στην εκπομπή. Μάλιστα το συγκεκριμένο επεισόδιο ξεκινάει με το ιντρο από τις Τρεις Χάριτες και την Ντένη να παρακολουθεί όλο απορία.

Δημοσ.
Νούμερο επεισοδίου δεν θυμάμαι πάντως είναι μετά από αυτό που η Μαρίνα παραδέχεται στον Μαρκορά οτι όντως είναι δικό του το παιδί. Την επόμενη μέρα έχει φύγει για το χωριό της και δεν εμφανίζεται στην εκπομπή. Μάλιστα το συγκεκριμένο επεισόδιο ξεκινάει με το ιντρο από τις Τρεις Χάριτες και την Ντένη να παρακολουθεί όλο απορία.

και εγω είχα την εντύπωση οτι εκεί έπρεπε να βρίσκεται .. αλλα στην τελευταία επανάληψη του mega δεν το είδα .. ίσως εκοψαν τη σκηνη η και εγώ δεν ξέρω τι άλλο ...

θα τα βρω απο τον θείο και ελπίζω να το έχει μέσα

σε ευχαριστώ πολυ !!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...