notios7 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Όχι ρε συ, νταξ... Μάλλον δεν πρόλαβες το edit μου.Eίναι πρόσθετο feature, για αυτούς που bench-άρουν και τις έχουν πάνω στα τραπέζια. Ιδιαίτερα βολικό! Ξεκίνα με ένα bios reset, shut tha fuck up wash και βλέπουμε. φιλε μου σου χρωσταω κερασμα.ειχες απολυτο δικιο.δεν ηθελε μονο μπιος ρεσετ,ηθελε βγαλσιμο η μπαταρια κανα τεταρτο.χιλια ευχαριστω. -----Προστέθηκε 10/2/2009 στις 01 : 26 : 16----- Και για να προσθέσω κι εγώ ένα λιθαράκι στον προβληματισμό μας.Τα ίδια κι εγώ με την 2η κατα σειρά μητρική της ASUS.Τα ίδια ακριβώς προβλήματα.Η πρώτη ήταν η P5K και η τωρινή η P5KC.Και οι 2 με τα τελευταία bios και με τις μπαταρίες να έχουν αλλαχτεί και στις 2.Αλλά τίποτε.Να προσθέσω ότι το φαινόμενο παρατη.ρείται συνήθως όταν το μπρίκι είναι κρύο.Δηλαδή κλειστό όλη νύχτα και πάω να το ανοίξω την επομένη.Gigabyte σου ξανάρχομαι. Υ.Γ. Δεν έχω ups επάνω συγνωμη αλλα ποιος ειπε οτι η gigabyte δεν το εκαναν?
Silok Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 φιλε μου σου χρωσταω κερασμα.ειχες απολυτο δικιο.δεν ηθελε μονο μπιος ρεσετ,ηθελε βγαλσιμο η μπαταρια κανα τεταρτο.χιλια ευχαριστω. -----Προστέθηκε 10/2/2009 στις 01 : 26 : 16----- συγνωμη αλλα ποιος ειπε οτι η gigabyte δεν το εκαναν? Τουλάχιστον όσες πέρασαν από τα χέρια μοθ δεν το έκαναν(και ηταν καμια 6-7)Με 2 asus σερί αυτά(και άλλα που δεν είναι του παρόντος) τραβάω.
notios7 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 εχεις δικιο.αυτο μαλλον εχει παρουσιαστει απο το P35 chipset και μετα.αυτο το ακουσα απο γνωστες του αντικειμενου,δεν το εψαξα για να πω την αληθεια.παντως τωρα δεν εχω προβλημα.
Astrovilos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Silok όπως ακριβώς τα λες! Όταν είναι κρύο το pc τότε γίνεται συνήθως... Επειδή δεν ξέρω καν πως γίνεται το bios reset και το "βγάλσιμο της μπαταρίας" μπορεί κάποιος να βοηθήσει με κάποιες info; Στην δική μου περίπτωση που με 5-6 προσπάθειες καταφέρνω να το ανοίξω θα δώσει λύση; Τελικά έχει χαλάσει κάτι και θέλει άλλαγμα ή απλά bios reset;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.