mihachris Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Λοιπον, κι εγω περιεργος αποφασισα να δοκιμασω την καινουργια εκδοση των WIndows. Μπηκα λοιπον στο site της Microsoft και προσπαθησα να τα κατεβασω απο εδω, αλλα πριν ακομα αρχισει το download, εκει που φορτωνει κολλαει (το αφισα για ενα τεταρτο και παλι τιποτα). Μηπως υπαρχει καποιος αλλος τροπος για να τα κατεβασω; Παρακαλω απαντηστε μου γιατι θελω πολυ να τα δοκιμασω! Σ'αυτο το σημειο μου κολλαει, παρολο που το κυκλακι γυριζει δεν γινεται τιποτα!
kpartsi Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Αυτή τη στιγμή ξεκίνησα να το κατεβάζω.... Μήπως έχεις block στα pop-up παράθυρα γιατί κάποια στιγμή στην όλη διαδικασία εμφανίζεται ένα απαραίτητο για να συνεχίσεις...
giorgos147 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Εγώ με firefox δεν έχω κάποιο πρόβλημα...
mihachris Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Αυτή τη στιγμή ξεκίνησα να το κατεβάζω.... Μήπως έχεις block στα pop-up παράθυρα γιατί κάποια στιγμή στην όλη διαδικασία εμφανίζεται ένα απαραίτητο για να συνεχίσεις... Οταν κανει block σε pop-ups ομως δεν στο λεει; Και νομιζω αυτο γινεται μονο στο IE ενω χρησιμοποιησα Google Chrome (και IE χρησιμοποιησα). Εγώ με firefox δεν έχω κάποιο πρόβλημα... Θα δοκιμασω και με Firefox και θα σου πω!
21century Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Συμφόρηση στον σέρβερ της ΜΣ υπάρχει ακόμα, καλο θα είναι να το κατεβάσετε κάποιες ώρες μη αιχμής και απαιτείται υπομονή όπως κάναμε όλοι μας...
micos000 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Εγώ τα κατέβασα πριν καμιά βδομάδα με FDM και κατέβηκε μια χαρά και με πλήρη ταχύτητα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.