Προς το περιεχόμενο

Προτάσεις για ηχοσύστημα αυτοκινήτου μέχρι 1000 euro

arispapas3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια θελω μια βοηθεια για ενα ηχοσυστημα αυτοκινητου μεχρι την τιμη των 1000 euro και λιγο παραπανω.Θελω να βαλω τεσσερα ηχεια,δυο τουιτερ,ενα γουφερ,και ενισχυτη, εχετε καμια ιδεα να μου προτεινετε?

Δημοσ.

1. Για τι αυτοκίνητο μιλάμε;

2. Τι απαιτήσεις έχεις απο το ηχοσύστημα, τι μουσική ακούς, πώς θες να ακούς κλπ;

3. Στο διαθέσιμο ποσό περιλαμβάνεται και πηγή, ή έχεις; Αν ναι, ποιά είναι;

Δημοσ.

2. Τι απαιτήσεις έχεις απο το ηχοσύστημα, τι μουσική ακούς, πώς θες να ακούς κλπ;

επισης, τι μπαταρια εχεις;

Δημοσ.

VW POLO.Θελω να ακουγεται καθαρα,το ειδος ελληνικα σκυλαδικα και κανενα μπιτακι

Δεν εχω πηγη μεσα στα χρηματα θελω να συμπεριλαμβανεται και η πηγη

Η μπαταρια ειναι 12V

Δημοσ.

Οκ...

Πήγαινε στο κοντινότερο σου κατάστημα με ηχοσυστήματα, και θα σε καθοδηγήσουν σε όλα, μην ανησυχείς. Με 1000 ευρώ θα φτιάξεις κομπλέ ηχοσύστημα χωρίς κανένα πρόβλημα.

Δημοσ.

φιλε,βαλε 4 ηχεια σαου στριν 100-150w rms για φονη,κ δυο τουιτερ,κ ενα 12' 600w rms περιπου κ ενα ενισχυτι με αναλογα τα watt που χρειαζονται τα ηχεια

Δημοσ.

Εχω αυτο http://www.alpine-electronics.gr/home/products/headunits/cd-headunits/cda-9812rb/και παιζει ΤΕΛΕΙΑ οτι θελεις χωρις ενισχυτη! Ειναι πολυ δυνατο απο μονο του και βγαζει καθαρο ηχο, ειναι η ποιοτικοτερη εταιρια, εχει ολες τις ρυθμισεις για σωστο σεταρισμα ολου του ηχοσυστηματος και ειναι και εφετζιδικο..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...