Lilith19 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 ε,κοψε την πλακα ομως κατανταει αηδια.
p0k0p1k0s Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δεν κάνει απλά πλάκα. Όταν το γράφει το πιστεύει και ο ίδιος και έχει την σιγουριά ότι θα το πιστέψουμε και εμείς καθότι το λέει με απέραντη σοβαρότητα. Απλά επικός. Τον ζηλεύω πραγματικά.
dark_banishing Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 όχι, μου ξεφεύγουν. Η java δεν έχει. Η c# δεν έχει. Το 99% των έργων, γίνονται με βάση αυτές τις δυο πλατφόρμες και τις συναφείς τεχνολογίες. Οπότε είναι απαρχαιωμένη τεχνική, οι δείκτες. Εν έτει 2009 να παίζουμε με μνήμη Καλά αυτό το νούμερο μην το λες ούτε για αστείο. Ακόμα και πραγματικό να ήταν όμως, ακόμα και αν δεν υπήρχαν κινητά, παιχνίδια, λειτουργικά συστήματα και εφαρμογές που χρειάζονται προσεχτική διαχείριση μνήμης, θα ήταν σαν λες ότι δεν ξέρεις να κάνεις διαίρεση γιατί πλέον χρησιμοποιούμε κομπιουτεράκια. υλικών και κάτι. ..
vandermonde Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Αρχικά καταχωρημένο από apaleftos7 it admin, δικτυάς, θα παίζει με db, αναλυτής? Οτιδήποτε? Η πληροφορική δεν είναι μόνο προγραμματισμός. και τι σε κανει να πιστευεις οτι αυτος που πληρωνει εργασια για τον προγραμματισμο δεν πληρωνει για πληροφοριακα συστηματα και δεν περναει τα δικτυα με αντιγραφη? παλι σου δειχνουν το φεγγαρι και εσυ κοιτας το δακτυλο...... Η πληροφορική δεν είναι μόνο προγραμματισμός. ωραια απαντηση για τοτε που λεγες οτι δεν χρειαζονται τα μαθηματικα στην πληροφορικη.....εγω (λεμε τωρα) θελω να ασχοληθω με κρυπτογραφια,αναλυση εικονας κλπ κλπ κλπ......σταματα να αυτοαναιρεισαι λοιπον...... για τους δεικτες με καλυψε ο dark banishing αν και μαλλον κανεις πλακα για να τραβας προσοχη αρα αναξιο περαιτερω σχολιασμου........
Tenshi Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Ας ελπίσουμε ότι οι γνωστοί συμφοιτητές μου, θα έχουν διαβάσει καλά, μπας και αντιγράψουμε τπτ. Την προηγούμενη φορά στο συγκεκριμενο μάθημα, έγραψα τα θέματα της ομάδας α, αλλά τα θέματα που έδωσα ήταν της ομάδας β. Και κόπηκα. Η πλάκα είναι πως επειδή έδωσα τα θέματα και σε άλλα 2 παιδιά κοπήκαν κι αυτά. Ελπίζω αύριο, να αντιγράψω τα σωστά θέματα. TO DO LIST, όταν γίνω Πρωθυπουργός : Να φτιάξω απο την αρχή το εκπαιδευτικό σύστημα αυτής της χώρας New entry added: Να θυμηθώ να προσλάβω ψυχολόγους,ψυχιάτρους και σεξολόγους για τους ΦΜΕΑ (Φοιτητές Με Ειδικές Ανάγκες)
Absinthe Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Καλα ρε γκαρνελε, ποσους λογαριασμους εχεις κανει για να κραζεις τον ομνι (βλεπε τοπικ ξενων πανεπιστημιων)? Νισαφι πια. Πετισιον ΤΩΡΑ για να ανακηρυχθει ο ομνι και επισημως πλεον τοτεμ του ινσομνια.
Garnele Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Καλα ρε γκαρνελε, ποσους λογαριασμους εχεις κανει για να κραζεις τον ομνι (βλεπε τοπικ ξενων πανεπιστημιων)? Νισαφι πια. Παρακαλώ;; Εγώ τον όμνι τον αγαπώ, δεν ξέρω τι υπονοείς.
Absinthe Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Μα δεν ειναι δυνατον ολοι αυτοι που τον κοροιδευουν να μην εισαι εσυ. :Ρ
Garnele Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Όχι ρε, ίσα ίσα που σταμάτησα να τον κοροϊδεύω γιατί αν μία στο εκατομμύριο στραβώσει και μας φύγει, το μπλα μπλα δε θα είναι ποτέ το ίδιο. (κι εσείς οι υπόλοιποι, το νου σας) Επίσης, δεν έχω ΤΟΣΟ ελεύθερο χρόνο.
Absinthe Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Ο ομνι δε θα παει πουθενα. Ποτε. Ο σωστος καλλιτεχνης δεν αφηνει ποτε το κοινο του.
argyris22 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Ο ομνι δε θα παει πουθενα. Ποτε. Ο σωστος καλλιτεχνης δεν αφηνει ποτε το κοινο του. :-D:-D:-D:-D
afentiko7 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Καλά αυτό το νούμερο μην το λες ούτε για αστείο. Ακόμα και πραγματικό να ήταν όμως, ακόμα και αν δεν υπήρχαν κινητά, παιχνίδια, λειτουργικά συστήματα και εφαρμογές που χρειάζονται προσεχτική διαχείριση μνήμης, θα ήταν σαν λες ότι δεν ξέρεις να κάνεις διαίρεση γιατί πλέον χρησιμοποιούμε κομπιουτεράκια. Ωραια, θες 80%? Και μιλάμε για πραγματικά έργα, όχι για παιχνιδάκια java. εργα από χρηματοδότηση εε κλπ. μη συγκρίνουμε τώρα βούρτσες με λούτσες και τι σε κανει να πιστευεις οτι αυτος που πληρωνει εργασια για τον προγραμματισμο δεν πληρωνει για πληροφοριακα συστηματα και δεν περναει τα δικτυα με αντιγραφη? παλι σου δειχνουν το φεγγαρι και εσυ κοιτας το δακτυλο...... Προσωπική μου εμπειρία μήπως? Ξέρω δικτυάδες, που δεν ξέρουν μια από προγραμματισμό και βάσεις και το αντίθετο. Επίσης ξέρω ιεκατζήδες, που μαμάνε φλώρους απόφοιτων αει και ατει. ωραια απαντηση για τοτε που λεγες οτι δεν χρειαζονται τα μαθηματικα στην πληροφορικη.....εγω (λεμε τωρα) θελω να ασχοληθω με κρυπτογραφια,αναλυση εικονας κλπ κλπ κλπ......σταματα να αυτοαναιρεισαι λοιπον...... Μα έλεγα, ότι αν κάποιος θέλει να γίνει επαγγελματίας δεν του χρειάζονται. θα φτιάχνει ο άλλος ροες και στον ελευθερο του χρόνο θα ψάχνει για το θεώρημα του vandermode? Κανάς πρωτεοτής θα είσαι, η θα γλείφεις τους καθηγητές μπας και γίνεις πδ = δημόσιος κηφήνας, τεμπελχανάς, γιατί αυτά τα 2 που είπες τείνουν στο 0 σε ζήτηση στην αγορά εργασίας. Τώρα ο πανέξυπνος ΠΔ που έκανε το μάθημα, έβαλε φέτος και κρίσεως. Δλδ ενώ ήμασταν 4-5 προετοιμασμένοι (είχαμε το 90% των ορισμών σε σκονάκια αθροιστικά) και σίγουρα τσιμπάγαμε το 8, μας την έφερε. Με αποτέλεσμα, να βγω έξω και μαζί με την γκομενα ενός, να προετοιμάσουμε της κρίσεως, κάτι σαν outline. Κουτσά στραβά κάτι αντιγράψαμε, όλοι όμως, όχι ο καθένας για την πάρτη του. Επίσης και η επόμενη σειρά, κάτι μικροετείς, συνείσφεραν κι αυτοί. Συνεργασία ftw.
dark_banishing Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Ωραια, θες 80%? Και μιλάμε για πραγματικά έργα, όχι για παιχνιδάκια java. εργα από χρηματοδότηση εε κλπ. μη συγκρίνουμε τώρα βούρτσες με λούτσες Στην περίπτωση μας οι βούρτσες λέγονται linux, symbian c++, και μικρά παιχνιδάκια όπως το world of warcraft και λούτσες είναι αυτά που λες εσύ.. Btw το πόιντ μου μάλλον το έχασες. Ακόμα και πραγματικό να ήταν όμως, (..),θα ήταν σαν λες ότι δεν ξέρεις να κάνεις διαίρεση γιατί πλέον χρησιμοποιούμε κομπιουτεράκια.
afentiko7 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Στην περίπτωση μας οι βούρτσες λέγονται linux, symbian c++, και μικρά παιχνιδάκια όπως το world of warcraft και λούτσες είναι αυτά που λες εσύ.. Btw το πόιντ μου μάλλον το έχασες. ε το linux τι κέρδη παρέχει στον σταλμαν και στον τορβαλντς? Kαι γι' αυτό είπα 80%. Αλλά η εε δεν χρηματοδοτεί τέτοια έργα. Μιλάμε για τερατώδη ποσά. Εγώ σου λέω για έργο τύπου, μηχανογράφηση ενός δημόσιου οργανισμού. Σε τι θα γίνει? Σε c#, java ή σε php (lol) και c++. Α ξέχασα πως η c++ δεν έχει διαδικτυακή τεχνολογια (asp, jsp), από πίσω.
dark_banishing Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 ε το linux τι κέρδη παρέχει στον σταλμαν και στον τορβαλντς? Kαι γι' αυτό είπα 80%. Αλλά η εε δεν χρηματοδοτεί τέτοια έργα. Μιλάμε για τερατώδη ποσά. Εγώ σου λέω για έργο τύπου, μηχανογράφηση ενός δημόσιου οργανισμού. Σε τι θα γίνει? Σε c#, java ή σε php (lol) και c++. Α ξέχασα πως η c++ δεν έχει διαδικτυακή τεχνολογια (asp, jsp), από πίσω. Σε κάθε σου ποστ γράφεις τόσες πολλές ανακρίβειες που όλο το ινσόμνια να προσπαθούσε να σου απαντήσει δεν θα προλαβαίναμε. Τώρα το τι σχέση έχει το αν θα πρέπει κάποιος να μαθαίνει δείκτες στο πανεπιστήμιο με την μηχανογράφηση ενός δημόσιου οργανισμού μόνο εσύ το ξέρεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.