Προς το περιεχόμενο

To copy or not to copy

lefi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Απ'οτι ξερω αυτο σε πρωτη φαση ειναι στο χερι του εκαστοτε επιτηρητη που θα σε πιασει,αν δηλαδη σε δωσει στον καθηγητη η αν κανει τα στραβα ματια.Στην πρωτη περιπτωση,ο καθηγητης νομιζω δν εχει δικαιωμα να σου κανει κατι παραπανω απ'το να σου μηδενισει την κολλα.Φυσικα,το αν σε βαλει στο ματι και δν παρεις ποτε πτυχιο ειναι αλλο θεμα..

Ε??

Ο καθηγητής μπορεί ή απλά να σε μηδενίσει ή να σε στείλει στο συμβούλιο της σχολής σου με πολύ μεγαλύτερες επιπτώσεις. Το δεύτερο δεν ξέρω εάν έχει γίνει ποτέ.

Ο υπεύθυνος της διαδικασίας των εξετάσεων είναι ο επόπτης και στον οποίο απευθύνονται οι επιτηρητές.

• Απαντ. 143
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Στη σχολή μας λένε ότι χάνεις 3 εξεταστικές αν σε πιάσουν (και σε δώσουν) με σκονάκι ή αντιγραφή. Τώρα ραδιοαρβύλα ή όχι θα σας γελάσω μου το είπε ένας φίλος, που του το είπε ένας γνωστός, που το άκουσε από την παράταξη.:-(

Δημοσ.

καλα ενταξει τα ατομα με κινητα-πλουτουθια-καλωδια-δορυφορους και τα λοιπα ειναι απο αλλο πλανητη:eek:....βρε παιδια συγκρινεται η προσωπικη επαφη???να πιανεις κουβεντα με τους διπλανους που δεν τους ξερεις?να ερχεσαι πιο κοντα?? ;)

Δημοσ.
καλα ενταξει τα ατομα με κινητα-πλουτουθια-καλωδια-δορυφορους και τα λοιπα ειναι απο αλλο πλανητη:eek:....βρε παιδια συγκρινεται η προσωπικη επαφη???να πιανεις κουβεντα με τους διπλανους που δεν τους ξερεις?να ερχεσαι πιο κοντα?? ;)

skonaki..... connecting people

Δημοσ.
Στη σχολή μας λένε ότι χάνεις 3 εξεταστικές αν σε πιάσουν (και σε δώσουν) με σκονάκι ή αντιγραφή. Τώρα ραδιοαρβύλα ή όχι θα σας γελάσω μου το είπε ένας φίλος, που του το είπε ένας γνωστός, που το άκουσε από την παράταξη.:-(

Ναι τα λένε αυτά οι παρατάξεις καμιά φορά. Και συνήθως πάει ως εξής: ο αριθμός των εξεταστικών που σου λένε ότι χάνεις είναι αντιστρόφως ανάλογος από τον αριθμό των εδρών της παράταξης.

Δημοσ.
ο αριθμός των εξεταστικών που σου λένε ότι χάνεις είναι αντιστρόφως ανάλογος από τον αριθμό των εδρών της παράταξης.

:lol:

οκ δεκα χαρακτηρες

Δημοσ.
αμα δουλευει και δεν παταει σχολη ή του τα δινει ο μπαμπας του/της περισσευουν...ή νομιζεις θα κοστιζουν λιγοτερα τα νοικια κλπ αν μενει σε αλλη πολη και κανει δεκα χρονια να βγαλει τη σχολη?...και σου ειπα υπαρχει και ο τσαμπε τροπος...ξερεις ποσους γνωριζω που δεν εχουν κανει ουτε μια εργασια? απλα λενε στα φιλαρακια και τους προσθετουν το ονομα?

και δεν μιλαω για παπαροβιβλιογραφικες αλλα για προγραμματιστηκες(που πας ρε καραμητρο....αν δεν μπορεις να ανταπεξελθεις στις εργασιες της σχολης τι θα κανεις εκει εξω)

με εχει πλησιασει ατομο να κανουμε ομαδα για απαλλακτικη και οταν ειδε οτι τον εχωνα και τον ζοριζα (νομιζε θα τα κανα ολα εγω) αρχισε το παραμυθακι.....να τα βαλουμε μισα μισα και ετσι περασε το ταδε και το ταδε μαθημα( μιλαμε για τρελο ποσο ε?)

τωρα το quote σου δεν το καταλαβα......απλα νομιζω ηταν το κλασικο....κοντρα στην κοντρα του φορουμ..ποιος την εχει μεγαλυτερη......

Δε σε καταλαβαίνω, σε τι ακριβώς σε πείραξε το quote και το είδες ως κόντρα...Κοίτα εγώ που δουλεύω από την αρχή της σχολής δε θα έδινα ευρώ για τις εργασίες, γιατί δε μου περισσεύουν,για αυτό και δουλεύω, το ίδιο και πολλά παιδιά που ξέρω από τη σχολή.

Πάντως γενικά για το όλο αλισβερίσι για τις εργασίες δεν έχεις άδικο, γενικά πιστεύω ότι με το επίπεδο της διαφθοράς που έχουμε ως χώρα, δε ξέρεις πλέον τι λύση να εφαρμόσεις για τα προβλήματα.Πιάνει η εξέταση 100 % λέμε α και μετά οι άλλοι αντιγράφουν και κάνουν σκονάκια, λέμε εργασίες αλλά αφού θα τις αγοράζουν. Τι λύση να βρούμε άραγε:X

Δημοσ.
Τα θες και τα λες ; :rolleyes:

όχι, μου ξεφεύγουν. Η java δεν έχει. Η c# δεν έχει. Το 99% των έργων, γίνονται με βάση αυτές τις δυο πλατφόρμες και τις συναφείς τεχνολογίες. Οπότε είναι απαρχαιωμένη τεχνική, οι δείκτες. Εν έτει 2009 να παίζουμε με μνήμη.

Μου το λες και μένα να το μάθω ;

υλικών και κάτι.

...αλλά είναι μαλακία αυτό που κάνεις, πιο καλά να τους πλάκωνες στο ξύλο επειδή σε ενόχλησαν παρά να τους δώσεις. και αυτό βέβαια παράλογο είναι, αλλά είπαμε 1 ζωή την έχουμε, μένοντας πιστοί στις αξίες μας ζούμε με τίμια ζωή με σωστές επιλογές.

Ε ρε συ αφού δεν την ήξερα την τύπισσα. Καλά πάντως έπρεπε να βλέπατε τη φάτσα της, όλα τα λεφτά. Πάντως μετά μιλήσαμε λίγο και είδε με άλλο μάτι την κατάσταση.

π

καλα το σχολιο του απαλευτου7 για τους pointers απλα πιστευω ειναι το αποτελεσμα της ημιμαθειας, του πασαλιματος και της καφεδουμπας ολη μερα στο θησειο......

Ναι, γιατί όλες οι γλώσσες προγραμματισμού χρησιμοποιούν pointers.

και δεν μιλαω για παπαροβιβλιογραφικες αλλα για προγραμματιστηκες(που πας ρε καραμητρο....αν δεν μπορεις να ανταπεξελθεις στις εργασιες της σχολης τι θα κανεις εκει εξω)

it admin, δικτυάς, θα παίζει με db, αναλυτής? Οτιδήποτε? Η πληροφορική δεν είναι μόνο προγραμματισμός.

Δημοσ.

Ε ρε συ αφού δεν την ήξερα την τύπισσα. Καλά πάντως έπρεπε να βλέπατε τη φάτσα της, όλα τα λεφτά. Πάντως μετά μιλήσαμε λίγο και είδε με άλλο μάτι την κατάσταση.

Δεν υπάρχεις. Γίνατε και φιλαράκια;

Δημοσ.
Δεν υπάρχεις. Γίνατε και φιλαράκια;

Ε δεν κάναμε κ παιδιά. Τέσπα, πολλά είπα γι' αυτό το περιστατικό, μπαίνουν προσωπικά δεδομένα στη μέση.

. Αυριο θα σας πω τι πήγα να πάθω στις πανελλήνιες, πάω για ποτό, μετά cod, prison break και μετά καπάκι για μάθημα

. Ας ελπίσουμε ότι οι γνωστοί συμφοιτητές μου, θα έχουν διαβάσει καλά, μπας και αντιγράψουμε τπτ. Την προηγούμενη φορά στο συγκεκριμενο μάθημα, έγραψα τα θέματα της ομάδας α, αλλά τα θέματα που έδωσα ήταν της ομάδας β. Και κόπηκα. Η πλάκα είναι πως επειδή έδωσα τα θέματα και σε άλλα 2 παιδιά κοπήκαν κι αυτά. Ελπίζω αύριο, να αντιγράψω τα σωστά θέματα.

Δημοσ.
Ε δεν κάναμε κ παιδιά. Τέσπα, πολλά είπα γι' αυτό το περιστατικό, μπαίνουν προσωπικά δεδομένα στη μέση.

. Αυριο θα σας πω τι πήγα να πάθω στις πανελλήνιες, πάω για ποτό, μετά cod, prison break και μετά καπάκι για μάθημα

. Ας ελπίσουμε ότι οι γνωστοί συμφοιτητές μου, θα έχουν διαβάσει καλά, μπας και αντιγράψουμε τπτ. Την προηγούμενη φορά στο συγκεκριμενο μάθημα, έγραψα τα θέματα της ομάδας α, αλλά τα θέματα που έδωσα ήταν της ομάδας β. Και κόπηκα. Η πλάκα είναι πως επειδή έδωσα τα θέματα και σε άλλα 2 παιδιά κοπήκαν κι αυτά. Ελπίζω αύριο, να αντιγράψω τα σωστά θέματα.

hshw2781540oq2.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...