Προς το περιεχόμενο

To copy or not to copy

lefi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στην περασμένη εξεταστική άκουσα το εξής καταπληκτικό:

"Μη γράφετε λεπτομέρειες γιατί θα το εκλάβω ως αντιγραφή από σκονάκι και θα μηδενιστείτε."

Ανοργασμικές.

Δεν θα το έλεγα. Εξαρτάται και από την σχολή σου κατά πόσο χρειάζεται η παπαγαλία, πάντως το συγκεκριμένο το θεωρώ καλό μέτρο..

Στις πανελλαδικές ας πούμε υπάρχουν τέτοιοι παπαγάλοι (ή σκονάκηδες) που στο μάθημα της ΟΔΕ αναγκαστικά πρέπει να μάθεις όλο το βιβλίο απ' έξω. Όχι με δικά σου λόγια, όχι να μην χάνεις κεντρικά νοήματα, απ' έξω λέξη προς λέξη. Φυσικά μετά από μια βδομάδα δεν θυμόταν κανείς τίποτα, ποιο το νόημα τότε?

• Απαντ. 143
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Στις πανελλαδικές ας πούμε υπάρχουν τέτοιοι παπαγάλοι (ή σκονάκηδες) που στο μάθημα της ΟΔΕ αναγκαστικά πρέπει να μάθεις όλο το βιβλίο απ' έξω. Όχι με δικά σου λόγια, όχι να μην χάνεις κεντρικά νοήματα, απ' έξω λέξη προς λέξη. Φυσικά μετά από μια βδομάδα δεν θυμόταν κανείς τίποτα, ποιο το νόημα τότε?

Εμένα πάντως ήταν το αγαπημένο μου μάθημα και το θυμόμουν για μήνες μετά τις πανελλήνιες. :P

Δημοσ.
Δεν θα το έλεγα. Εξαρτάται και από την σχολή σου κατά πόσο χρειάζεται η παπαγαλία, πάντως το συγκεκριμένο το θεωρώ καλό μέτρο..

Ναι αλλα ειναι σαν να σου λεει,ξερεις μονο με σκονακι θα μπορουσες να γραψεις τις λεπτομερειες,οχι να τα εχεις διαβασει.Καλη φαση..

Δημοσ.

Εξαρτάται μωρέ, το ανέφερα κυρίως γιατί στο τέλος τέλος δεν ξέρουμε τι ζητάμε και αρχίζουν οι παραλογισμοί.

Στο συγκεκριμένο μάθημα που είχα στο μυαλό μου όταν έγραφα το παραπάνω, όλο το βιβλίο ήταν μια τεράστια λεπτομέρεια. Δεν μπορείς να ξεχωρίσεις τις περιττές και τις σημαντικές, π.χ. για μένα από μόνη της η διακοσμητική τέχνη των βυζαντινών γραπτών του 12ου αιώνα είναι λεπτομέρεια, άχρηστη και με το που δώσω το μάθημα θα τη ξεχάσω -το ίδιο και αυτήν του 4ου αιώνα, του 8ου και του 15ου αιώνα. Δε σημαίνει όμως ότι οι ανθόμορφες και οι ανάγλυφες τάσεις της συγκεκριμένης περιόδου δεν θα είναι από μόνες τους ένα θέμα των 2 μονάδων.

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι κακό το σκονάκι και φτου φτου φτου μακρυά από μας, αλλά υπάρχουν διάφοροι παραλογισμοί τους οποίους μπορείς να ξεπεράσεις είτε έτσι, είτε με παπαγαλία, είτε με χαρτί από το γιατρό. Και πάω για το τρίτο καρφωτή.

Δημοσ.
Εμένα πάντως ήταν το αγαπημένο μου μάθημα και το θυμόμουν για μήνες μετά τις πανελλήνιες. :P

Τι ξέρεις για την ταμειακή λειτουργία της επιχείρησης:P

(είσαι μεγάλος παπαγάλος:P:-D:-D

Ναι αλλα ειναι σαν να σου λεει,ξερεις μονο με σκονακι θα μπορουσες να γραψεις τις λεπτομερειες,οχι να τα εχεις διαβασει.Καλη φαση..

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι κακό το σκονάκι και φτου φτου φτου μακρυά από μας, αλλά υπάρχουν διάφοροι παραλογισμοί τους οποίους μπορείς να ξεπεράσεις είτε έτσι, είτε με παπαγαλία, είτε με χαρτί από το γιατρό.

Οκ βασικά νομίζω καταλάβαμε μεταξύ μας τι ήθελε να πει ο καθένας. Προσωπικά πάντως έχω τεράστια δυσκολία στην απομνημόνευση και μου κάθονται στο στομάχι όσα μαθήματα απαιτούν πάνω από 3 σειρές ορισμό..

Δημοσ.
Τι ξέρεις για την ταμειακή λειτουργία της επιχείρησης:P

(είσαι μεγάλος παπαγάλος:P:-D:-D)

Μπα όχι, απλά είχα πωρωθεί με το συγκεκριμένο μάθημα. Αν μου έβαζες ιστορία, δε μπορούσα να θυμηθώ ούτε το νόημα μισής σελίδας (πόσο μάλλον κατά λέξη). :P

Δημοσ.
Μπα όχι, απλά είχα πωρωθεί με το συγκεκριμένο μάθημα. Αν μου έβαζες ιστορία, δε μπορούσα να θυμηθώ ούτε το νόημα μισής σελίδας (πόσο μάλλον κατά λέξη). :P

Είσαι άρρωστος.

Χρειάζεσαι ψυχολόγο.

Ξου,μακριά,μακριά!

Δημοσ.

Είσαι άρρωστος.

Χρειάζεσαι ψυχολόγο.

Ξου,μακριά,μακριά!

Α,ώστε γι αυτό δέν τα "έπιανα" τόσα χρόνια:lol:

TO DO LIST, όταν γίνω Πρωθυπουργός :

Να φτιάξω απο την αρχή το εκπαιδευτικό σύστημα αυτής της χώρας

Δημοσ.

εχω καθισει και εχω διαβασει 10 σελιδες θρεντ και χαιρομαι που βλεπω οτι οι πλειοψηφια εδω μεσα ειναι οκ ατομα και με μυαλο με εξαιρεση τον απαλευτο7:mad::mad::mad:

σε κατι μαθηματα οπως προγραμματισμος μαθηματικα μηχανικη πως να το κανεις ρε μαγκα το σκονακι;

πουτανα μηχανικη 1 και 2 τρια χρονια κατω απο τη βαση:cry::cry::cry:

ερωτηση ομως γτ κοντευουν να μου πεσουν τα μαλλια...

δεν τιμωρειται το σκονακι ρε παιδια αν σε πιασουν; και δεν ενοω να σου παρουν απλα την κολα

Δημοσ.

δεν τιμωρειται το σκονακι ρε παιδια αν σε πιασουν; και δεν ενοω να σου παρουν απλα την κολα

6 μήνες φυλάκιση, με αναστολή-εξαγοράσιμη.

Δημοσ.
ερωτηση ομως γτ κοντευουν να μου πεσουν τα μαλλια...

Απ'οτι ξερω αυτο σε πρωτη φαση ειναι στο χερι του εκαστοτε επιτηρητη που θα σε πιασει,αν δηλαδη σε δωσει στον καθηγητη η αν κανει τα στραβα ματια.Στην πρωτη περιπτωση,ο καθηγητης νομιζω δν εχει δικαιωμα να σου κανει κατι παραπανω απ'το να σου μηδενισει την κολλα.Φυσικα,το αν σε βαλει στο ματι και δν παρεις ποτε πτυχιο ειναι αλλο θεμα..

6 μήνες φυλάκιση, με αναστολή-εξαγοράσιμη.

Ε??

Δημοσ.

Πιάσανε μια κοπέλα με μπλουτουθ τις προάλλες και πέρα από το ότι της μηδένισαν την κόλλα, το όνομά της πέρασε από συμβούλιο καθηγητών. Εν τέλει δεν ξέρω τι έγινε αλλά αφού το έμαθε η προεδράρα της σχολής μας, απλά δεν παίζει να πάρει πτυχίο.

Αν εννοείς διαγραφές και τέτοια πάντως δε νομίζω ότι γίνονται.

Δημοσ.
Απ'οτι ξερω αυτο σε πρωτη φαση ειναι στο χερι του εκαστοτε επιτηρητη που θα σε πιασει,αν δηλαδη σε δωσει στον καθηγητη η αν κανει τα στραβα ματια.Στην πρωτη περιπτωση,ο καθηγητης νομιζω δν εχει δικαιωμα να σου κανει κατι παραπανω απ'το να σου μηδενισει την κολλα.Φυσικα,το αν σε βαλει στο ματι και δν παρεις ποτε πτυχιο ειναι αλλο θεμα..

Δεν έχει δικαίωμα .. ?

Φυσικά και έχει.. Άλλο ότι συνήθως δεν σου κάνουν τίποτα....

Δημοσ.
Πιάσανε μια κοπέλα με μπλουτουθ τις προάλλες και πέρα από το ότι της μηδένισαν την κόλλα, το όνομά της πέρασε από συμβούλιο καθηγητών. Εν τέλει δεν ξέρω τι έγινε αλλά αφού το έμαθε η προεδράρα της σχολής μας, απλά δεν παίζει να πάρει πτυχίο.

Αν εννοείς διαγραφές και τέτοια πάντως δε νομίζω ότι γίνονται.

καταλαβα ο νομος υπαρχει απλα δεν εφαρμοζεται:-(:-(:-(:-( ως συνηθως

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...