Chrisxxx Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Κι εγω εχω δει βιβλιο σε μικρογραφια και μαλιστα ο τυπος εγραψε πιο πριν στο θρανιο τα περιεχομενα για να μην ψαχνει αλλα δεν θα το χαρακτηριζα σκονακι Για μενα οπως ξαναείπα σκονακι ειναι να γραψεις 5-6 τυπους ή κατι που συνηθιζεις να μπερδευεις καπου για να μην το ξεχασεις... Και απο ηθικης αποψης δε νομιζω να σε επηρεασει ιδιαιτερα στη δουλεια σου αν χρειαστεις ενα μαθηματικο τυπο π.χ. και δεν τον θυμασαι αλλά κοιταξεις το βιβλιο... Δεν σημαινει οτι δεν θα είσαι καλος επαγγελματιας...
MiltoZ Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Στο σχολείο έφτιαχνα καμιά φορά πάπυρους/ ρολά με μεγάλη χωρητικότητα. Αργότερα κατάλαβα ότι δεν έχει νόημα.
De@th L0rd Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Στο σχολείο όντως δεν έχει νόημα.Σκονάκι δεν κάνω συχνά αλλά όταν κάνω το έχω για εφεδρία.Κοινώς κόλλησα σε ένα σκατοτύπο που μεχρι χθες χρησιμοποιούσα σε κάθε άσκηση;Το βγάζω κ ξεκολλάω.Αν μπορώ βέβαια γιατί οι τάξεις δεν είναι αμφιθέατρα στη σχολή.
Lilith19 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Και απο ηθικης αποψης δε νομιζω να σε επηρεασει ιδιαιτερα στη δουλεια σου αν χρειαστεις ενα μαθηματικο τυπο π.χ. και δεν τον θυμασαι αλλά κοιταξεις το βιβλιο... Δεν σημαινει οτι δεν θα είσαι καλος επαγγελματιας... +1 ναι και 10χαρακτηρες
andreapaog328 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 χμ...δεν το κατέχω το άθλημα...και να κάνω σκονάκι, 95% θα το κρατήσω μέσα...
MiltoZ Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Στο σχολείο όντως δεν έχει νόημα. Ούτε στο σχολείο έχει νόημα ούτε μετά. Κρατάω μόνο μια μικρή επιφύλαξη για περιπτώσεις που σε αναγκάζουν να μάθεις παπαγαλία ένα κάρο άχρηστα πράγματα.
liopyr Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Σε μια εταιρία ας πούμε έτσι γενικά κι αόριστα για να μην καρφωθούμε,εκτός των άλλων πήραν και 2 μηχανολόγους.Ο ΤΕΙ Πάτρας υπέγραψε 6μηνη σύμβαση,ο ΤΕΙ Χαλκίδας 3μηνη ο οποίος και ανανέωσε για άλλο ένα 3μηνο αφού πρώτα απέδειξε ότι μπορεί να ανταπεξέλθει,πράγμα που δεν συνέβη με τον άλλον.Για το τι έγινε μετά δεν γνωρίζω. Xαρακτηριστικό (τώρα που είπες ΤΕΙ Χαλκίδας) είναι αυτό που συναντά συχνά κάποιος αν ανοίξει χρυσή ευκαιρία. "Ζητήται μηχανολόγος για την τάδε εταιρία, πτυχιούχος ΤΕΙ, (εξαιρούνται πτυχιούχοι ΤΕΙ Χαλκίδας)". Wtf? Πάντως, επειδή έχω ένα φίλο που τελείωσε Χαλκίδα, μου λέει πως είναι πολλοί οι λόγοι που θεωρείται υποβαθμισμένο το συγκεκριμένο πτυχίο σε σχέση με άλλα, και τα "σχονάκια/αντιγραφές" δεν είναι μάλλον ο σοβαρότερος λόγος που συμβαίνει.
black_widow Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Xαρακτηριστικό (τώρα που είπες ΤΕΙ Χαλκίδας) είναι αυτό που συναντά συχνά κάποιος αν ανοίξει χρυσή ευκαιρία. "Ζητήται μηχανολόγος για την τάδε εταιρία, πτυχιούχος ΤΕΙ, (εξαιρούνται πτυχιούχοι ΤΕΙ Χαλκίδας)". Wtf? Πάντως, επειδή έχω ένα φίλο που τελείωσε Χαλκίδα, μου λέει πως είναι πολλοί οι λόγοι που θεωρείται υποβαθμισμένο το συγκεκριμένο πτυχίο σε σχέση με άλλα, και τα "σχονάκια/αντιγραφές" δεν είναι μάλλον ο σοβαρότερος λόγος που συμβαίνει. Κοίτα, δε μπορώ να έχω άποψη για το συγκεκριμένο τμήμα αλλά για το αντίστοιχο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Χαλκίδας, ε δε μπορώ να πω τα καλύτερα...Μιλάω για τους καθηγητές πάντα, είδα κάτι σημειώσεις καθηγητών και έπαθα ένα σοκ από τα λάθη Φυσικά τις σημειώσεις αυτές δεν τις ανέβασα στο blog:mrgreen: Μιλάω για επίσημες σημειώσεις καθηγητών, όχι τις σημειώσεις που κρατά ένας φοιτητής και μπορεί απλά να έχει σημειώσει κάποια πράγματα λάθος...:p
marantonis Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Ούτε στο σχολείο έχει νόημα ούτε μετά. Κρατάω μόνο μια μικρή επιφύλαξη για περιπτώσεις που σε αναγκάζουν να μάθεις παπαγαλία ένα κάρο άχρηστα πράγματα. ε δεν ειναι και λιγες...
black_widow Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Ούτε στο σχολείο έχει νόημα ούτε μετά. Κρατάω μόνο μια μικρή επιφύλαξη για περιπτώσεις που σε αναγκάζουν να μάθεις παπαγαλία ένα κάρο άχρηστα πράγματα. Σαφώς και είναι υπερβολική η παπαγαλία που έχει το σύστημα αλλά τότε να δικαιολογούμε και τις αντιγραφές στις πανελλαδικές επειδή και κει παίζει πολυ παπαγαλία Αν και έχω μεγάλο πρόβλημα με την παπαγαλία (πάτωσα στις πανελλαδικές σε μαθήματα που θέλανε παπαγαλία και σε μαθήματα της σχολής που θέλανε παπαγαλία) και πάλι δε μπορώ να συμφωνήσω, γιατί εγώ να το παλεύω και ο άλλος να έρχεται αραχτός με τα σκονάκια ή να θέλει να αντιγράψει. Κατά τη γνώμη μου, η εξέταση στην εξεταστική δε θα έπρεπε να πιάνει 100 % του βαθμού αλλά ένα ποσοστό του βαθμού να είναι εργασίες, οι οποίες να προσμετρώνται μόνο όταν έχεις πιάσει τη βάση στην εξεταστική. Σε όσα μαθήματα στη σχολή που είμαι είναι έτσι μπορώ να πω ότι αποφεύγεις αρκετή παπαγαλία (αλλά όσοι εργαζόμαστε δε μαθαίνουμε ποτέ για αυτές τις εργασίες). Επίσης θα μπορούσαμε να γράφουμε με ανοιχτά βιβλία και σημειώσεις αλλά τα θέματα να είναι έτσι διατυπωμένα που άμα δεν τα κατέχεις να μη μπορείς να γράψεις.
vandermonde Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 σε αυτο με τα ανοιχτα βιβλια και σημειωσεις συμφωνω.......σε αυτο με τις εργασιες παλι συμφωνω αλλα θελει δουλιτσα στο ελλαντα....γιατι εχω συναντησει πολλες φορες φαινομενα τρισαθλια οσο η αντιγραφη....."ρε γιωργο την παραδωσατε την εργασια? α ωραια δεν βαζεις και το ονομα μου μεσα?" και ακομη πιο ξεφτιλα......να τις αγοραζουν!!!!
black_widow Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 σε αυτο με τα ανοιχτα βιβλια και σημειωσεις συμφωνω.......σε αυτο με τις εργασιες παλι συμφωνω αλλα θελει δουλιτσα στο ελλαντα....γιατι εχω συναντησει πολλες φορες φαινομενα τρισαθλια οσο η αντιγραφη....."ρε γιωργο την παραδωσατε την εργασια? α ωραια δεν βαζεις και το ονομα μου μεσα?" και ακομη πιο ξεφτιλα......να τις αγοραζουν!!!! Ναι αλλά για να αγοράσει κάποιος εργασίες για όλα τα μαθήματα, μάλλον θα του περισσεύουν πολλά λεφτά.. Δε μιλάμε για εργασίες του styl αντέγραψε μερικά βιβλία και κανά άρθρο και ξεμπέρδεψες, να είναι ζόρικες... Πάντως σε εμάς αυτήν την εξεταστική μας έχουν κάψει για τα καλά, βάζουν ό,τι λεπτομέρεια υπάρχει, πράγματα που λίγο δύσκολο να τα έχεις σε σκονάκι, αλλά καίνε και τους διαβασμένους έτσι, υπερβολή!!!
Garnele Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Στην περασμένη εξεταστική άκουσα το εξής καταπληκτικό: "Μη γράφετε λεπτομέρειες γιατί θα το εκλάβω ως αντιγραφή από σκονάκι και θα μηδενιστείτε." Ανοργασμικές.
vandermonde Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Ναι αλλά για να αγοράσει κάποιος εργασίες για όλα τα μαθήματα, μάλλον θα του περισσεύουν πολλά λεφτά.. αμα δουλευει και δεν παταει σχολη ή του τα δινει ο μπαμπας του/της περισσευουν...ή νομιζεις θα κοστιζουν λιγοτερα τα νοικια κλπ αν μενει σε αλλη πολη και κανει δεκα χρονια να βγαλει τη σχολη?...και σου ειπα υπαρχει και ο τσαμπε τροπος...ξερεις ποσους γνωριζω που δεν εχουν κανει ουτε μια εργασια? απλα λενε στα φιλαρακια και τους προσθετουν το ονομα? και δεν μιλαω για παπαροβιβλιογραφικες αλλα για προγραμματιστηκες(που πας ρε καραμητρο....αν δεν μπορεις να ανταπεξελθεις στις εργασιες της σχολης τι θα κανεις εκει εξω) με εχει πλησιασει ατομο να κανουμε ομαδα για απαλλακτικη και οταν ειδε οτι τον εχωνα και τον ζοριζα (νομιζε θα τα κανα ολα εγω) αρχισε το παραμυθακι.....να τα βαλουμε μισα μισα και ετσι περασε το ταδε και το ταδε μαθημα( μιλαμε για τρελο ποσο ε?) τωρα το quote σου δεν το καταλαβα......απλα νομιζω ηταν το κλασικο....κοντρα στην κοντρα του φορουμ..ποιος την εχει μεγαλυτερη......
p0k0p1k0s Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Προσωπικά δεν έχω κανένα προβλημα με την αντιγραφή και γενικά με τις διάφορους τρόπους για να περάσεις ένα μάθημα. Προσωπικά το κάνω μόνο σε ακραίες περιπτώσεις. Από εκεί και πέρα είναι πρόβλημα καθαρά αυτού που το κάνει. Εαν εγώ τελειώσω μια σχολή μόνο με αντιγραφή και μετά παώ κάπου να βρω δουλειά φυσικά δεν θα μπορώ να ανταπεξέλθω και είτε θα με διώξουν έιτε θα τα παρατήσω και τελικά θα αναγκαστώ να διαβάσω αυτά που αντέγραψα ή να αλλάξω αντικείμενο. Εν τέλει if you must faulter, be wise.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.