Chrisxxx Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Εγω κάνω στο εσωτερικο απο το καπάκι στο κομπιουτερακι μου ω, ναι είμαι ενα γλείωδες υποκείμενο :-D
elven Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 +1Μπορω να σκεφτω απειρα αλλα τα οποια υποβαθμιζουν το πτυχιο σου και μαντεψε!Δεν εξαρτωνται καν απο 'σενα. Μπορώ να σκεφτώ όμως αυτό που εξαρτάται απο εμένα. Οι ίδιοι που αντιγράφουν είναι αυτοί που κλαίγονται για την κατάντια των πανεπιστημίων και ότι δίνουν πτυχία κ@λόχαρτα.Πως να μην είναι κ@λόχαρτο όταν οι μισοί έχουν περάσει τα μαθήματα χωρίς να έχουν ιδέα το οποίο συνεπάγεται πτυχιούχους άσχετους; Δεν κατακρίνω την αντιγραφή αυτή καθε αυτή,άλλο να έχεις διαβάσει και να αντιγράψεις για να κάνεις το 4 -->5 και άλλο να πας στούρνος και να γράψεις απο 0-->5,και άλλο να το κάνεις σε 1 μάθημα (δεν γίνεται να σαι σε όλα καλός) άλλο όμως να το κάνεις σε 10. *5=Η παγκόσμια σταθερά των φοιτητών
Absinthe Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Ο Χριστος και η μανα του. Υφισταται διλημμα? εντιτ: τωρα διαβασα το πρωτο ποστ του ομνι. Με το χερι στην καρδια, δεν τον αγαπατε? Ποσα και ποσα τοπικ θα ηταν βαρετα χωρις αυτον.. χαχα τωρα ειδα και το τελευταιο ποστ του...πολυ μπροστα...
Garnele Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Χωρίς να πιστεύω ότι υφίσταται δίλημμα, και παράλληλα χωρίς να είμαι ικανή να βγάλω σκονάκι και να αντιγράψω δίχως να αλλάξω 4636363 χρώματα, θεωρώ ότι αν το 300 σελίδων μάθημα της βυζαντινής φιλολογίας ενδεικνυόταν για σκονάκι, θα το έκανα με απίστευτη άνεση και δίχως τύψεις. Κατά τ' άλλα προτιμώ να διαβάσω και να έχω το άγχος αν θα γράψω καλά αυτά που διάβασα και όχι αν θα μου βρουν το σκονάκι. Παρόλα αυτά, επειδή τέθηκε από αρκετούς, δε θα έλεγα ότι με νοιάζει ιδιαίτερα τι κάνει ο παραδίπλα και πώς περνάει τα μαθήματα. Άλλωστε, άτομα που περνάνε συστηματικά με σκονάκια δεν υπάρχει το ενδεχόμενο να τα δει ανταγωνιστικά στη αγορά εργασίας κάποιος που δεν αντιγράφει, οπότε πώς μπορούν να επηρεάσουν την αξία του πτυχίου του τελευταίου;
glitsa Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 αυτα τα ατομα που κανουν συνεχεια σκονακια διχως να εχουν διαβασει και δεν εχουν καταλαβει τα μαθηματα τα οποια δινουν ετσι καποια στιγμη στο μελλον θα κολλησουν σε ενα μαθημα που ειναι συνεχεια του προηγουμενου...και μετα θα φταει ο/η καθηγητης/τρια που δεν εξηγει το μαθημα.αλλωστε ειναι γνωστο:οι καλοι μαθητες κανουν τα σκονακια για να χτυπησουν τους καλους βαθμους
liopyr Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 omni πες καμμιά λεπτομέρεια ρε, πως γινόταν όλη η φάση? Πλησίαζες ύπουλα τον επιτηρητή, έστριβες το στόμα σου "εγκεφαλικό mode" και ψυθίριζες "αυτός και αυτός"? Έδινες το γραπτό σου, και γύρναγες πίσω με κουκούλα και φώναζες "αυτός και αυτός"? Ύψωνες ανάστημα σε ανύποπτο χρόνο, το έπαιρνες πάνω σου και έλεγες "αυτός και αυτός"? (αν ναι, πώς τα έβγαζες πέρα με κάνα νταή)? Με έχει φάει η περιέργεια λέμε...
Lilith19 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Μπορώ να σκεφτώ όμως αυτό που εξαρτάται απο εμένα. Οι ίδιοι που αντιγράφουν είναι αυτοί που κλαίγονται για την κατάντια των πανεπιστημίων και ότι δίνουν πτυχία κ@λόχαρτα.Πως να μην είναι κ@λόχαρτο όταν οι μισοί έχουν περάσει τα μαθήματα χωρίς να έχουν ιδέα το οποίο συνεπάγεται πτυχιούχους άσχετους; Δεν κατακρίνω την αντιγραφή αυτή καθε αυτή,άλλο να έχεις διαβάσει και να αντιγράψεις για να κάνεις το 4 -->5 και άλλο να πας στούρνος και να γράψεις απο 0-->5,και άλλο να το κάνεις σε 1 μάθημα (δεν γίνεται να σαι σε όλα καλός) άλλο όμως να το κάνεις σε 10. *5=Η παγκόσμια σταθερά των φοιτητών Κοιτα elven.Δεν ειπα οτι ειμαι υπερ της αντιγραφης και η αληθεια ειναι οτι το κανω σπανια ειτε γιατι οπως ειπε και η garnele,δεν το πολυεχω και αγχωνομαι απιστευτα,ειτε γιατι σε περιπτωση που δν εχω διαβασει καθολου,δν μπορω να περιμενω απ'το σκονακι να με σωσει.Α,και βαριεμαι κιολας.Οι φορες που θα τυχει να κανω,θα ειναι κανα δυο sos στο θρανιο.Τωρα,οσον αφορα στο τι κανουν οι αλλοι,πραγματικα δν με ενδιαφερει.Διοτι,αν καποιος βγαλει την σχολη περνωντας ολα τα μαθηματα,σημαντικα και μη,με σκονακια(πραγμα αρκετα δυσκολο κατ'εμε) θα τα βρει μπροστα του,αν μετα δν ψαχτει μονος του.
Absinthe Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 omni πες καμμιά λεπτομέρεια ρε, πως γινόταν όλη η φάση?Πλησίαζες ύπουλα τον επιτηρητή, έστριβες το στόμα σου "εγκεφαλικό mode" και ψυθίριζες "αυτός και αυτός"? Έδινες το γραπτό σου, και γύρναγες πίσω με κουκούλα και φώναζες "αυτός και αυτός"? Ύψωνες ανάστημα σε ανύποπτο χρόνο, το έπαιρνες πάνω σου και έλεγες "αυτός και αυτός"? (αν ναι, πώς τα έβγαζες πέρα με κάνα νταή)? Με έχει φάει η περιέργεια λέμε... Παντως εχω δει λαιβ σκηνικο, να μαζευονται 3-4 νοματαιοι και να κανουν τοπι εναν γυμνοσαλιαγκα, ο οποιος ειχε καρφωσει τον εναν απο αυτους μεσα στο αμφιθεατρο. Ποπ κορν και ετσι φαση.
glitsa Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 και καλα του εκαναν!ο καθενας στη δουλιτσα του
elven Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Κοιτα elven.Δεν ειπα οτι ειμαι υπερ της αντιγραφης και η αληθεια ειναι οτι το κανω σπανια ειτε γιατι οπως ειπε και η garnele,δεν το πολυεχω και αγχωνομαι απιστευτα,ειτε γιατι σε περιπτωση που δν εχω διαβασει καθολου,δν μπορω να περιμενω απ'το σκονακι να με σωσει.Α,και βαριεμαι κιολας.Οι φορες που θα τυχει να κανω,θα ειναι κανα δυο sos στο θρανιο.Τωρα,οσον αφορα στο τι κανουν οι αλλοι,πραγματικα δν με ενδιαφερει.Διοτι,αν καποιος βγαλει την σχολη περνωντας ολα τα μαθηματα,σημαντικα και μη,με σκονακια(πραγμα αρκετα δυσκολο κατ'εμε) θα τα βρει μπροστα του,αν μετα δν ψαχτει μονος του. Εντάξει δεν στην είπα κιολας,ούτε διδάσκω ήθος(πωωωωωωω τι είπα πάλι) Αν κάνεις κανα 2 sos στο θρανίο χωρίς να διαβάσεις δεν σώζεσαι,το είπα και πριν άλλο το 4-->5 και άλλο το 0. Η σχολή δεν υποβαθμίζεται αν βγει ένας,δύο,δέκα πτυχιούχοι με σκονάκια,υποβαθμίζεται όμως αν αυτό το ποσοστό γίνει υψηλό. Αν η σχολή αποκτήσει τέτοια φήμη,ότι δλδ ένα σεβαστό ποσοστό των πτυχιούχων δεν αξίζουν, μετά πείσε τον εργοδότη ότι εσύ αξίζεις,θα βλέπει τη σχολή στο βιογρφικό και θα λέει neeeeeext. Ποτέ πάντως δεν θα γινόμουν γλίτσας να καρφώσω κάποιον με σκονάκι
Lilith19 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Η σχολή δεν υποβαθμίζεται αν βγει ένας,δύο,δέκα πτυχιούχοι με σκονάκια,υποβαθμίζεται όμως αν αυτό το ποσοστό γίνει υψηλό.Αν η σχολή αποκτήσει τέτοια φήμη,ότι δλδ ένα σεβαστό ποσοστό των πτυχιούχων δεν αξίζουν, μετά πείσε τον εργοδότη ότι εσύ αξίζεις,θα βλέπει τη σχολή στο βιογρφικό και θα λέει neeeeeext. Αυτο το θεωρω απο αρκετα τραβηγμενο εως αδυνατο.
_DiMoN_ Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Αυτο το θεωρω απο αρκετα τραβηγμενο εως αδυνατο. Πάντως συμβαίνει με τα πανεπιστήμια του εξωτερικού. Ξέρουν ότι ένας απόφοιτος από Ελληνικό δημόσιο πανεπιστήμιιο ενώ έχει καλό βαθμό μπορεί να μην αξίζει και ζητάν επιπλέον αποδεικτικά της ικανότητας του. Κάτι που δεν συμβαίνει με αξιόπιστα πανεπιστήμια, π.χ. ένας απόφοιτος του LSE έχει κάποιο βαθμό καλό ξέρουν ότι είναι καλός. Το ίδιο συμβαίνει και στην αγορά εργασίας, μην έχεις καμία αμφιβολία.
Lilith19 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Ρε παιδια ενταξει,ας μην το μεγαλοποιουμε τοσο το θεμα.Δηλαδη επειδη καποιος σε ολη την διαρκεια των σπουδων του θα κανει μερικα σκονακια η εστω και θα περασει καποια μαθηματα ετσι,αυτο αυτοματως τον κανει ασχετο με το αντικειμενο της σχολης του?Δηλαδη καλυτερος ειναι αυτος που δεν παταει ποτε στα μαθηματα και συστηματικα διαβαζει στο ποδι το καθε μαθημα 1μερα πριν δωσει ισα ισα για να πιασει το 5?
souza_t_alogaki Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 έτσι... έχω συμφοιτητές που έβγαλαν όλη τη σχολή με αντιγραφή.. άφιξη μισή ώρα πριν και όλο το βιβλίο πάνω στο θρανίο.. και μου κάνουν και κορδελάκια τώρα που τέλειωσαν.. Γελοία και ποταπή η αντιγραφή. Μη σώσεις και τη βγάλεις τη σχολή αν δεν μπορείς να θυμηθείς πέντε πράγματα. Tι δουλεια κανουν αυτοι τωρα?
elven Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δηλαδη καλυτερος ειναι αυτος που δεν παταει ποτε στα μαθηματα και συστηματικα διαβαζει στο ποδι το καθε μαθημα 1μερα πριν δωσει ισα ισα για να πιασει το 5? Αυτός ξεχωρίζει απο τον καλό απο τον βαθμό πτυχίου,ο άλλος με τα σκονάκια πως ξεχωρίζει; Για το 1ο σκέλος εξαρτάται ποια μαθήματα θα περάσει με σκονάκια,αν είναι Αρχιτέκτονας και περάσει τη Φιλοσοφία με σκονάκι όχι δεν είναι άσχετος,αν περάσει το σχέδιο ίσως και να είναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.