Προς το περιεχόμενο

To copy or not to copy

lefi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εχω καρφώσει άτομα και γνωστούς, που είχαν σκονάκι..

Μου λένε οι άλλοι τις απαντήσεις.

Αυτο εχει μεγαλη διαφορα απ'το να ειχες εσυ σκονακι ε?

• Απαντ. 143
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.
Εχω καρφώσει άτομα και γνωστούς, που είχαν σκονάκι. Αντίθετα σε 2 μαθήματα δεν παρέδωσα γραπτό, για να βοηθήσω έναν παλιοετή και ένα παληκαράκι που το έβλεπα πολύ αγχωμένο. Και συνέχεια βοηθάω κόσμο εκτός από τα θεωρητικά (ελάχιστα ευτυχώς), που δεν καταδέχομαι να τα διαβάσω. Μου λένε οι άλλοι τις απαντήσεις.

pure legendary own goal?

τα σπάσες και πάλι...

Δημοσ.
Εχω καρφώσει άτομα και γνωστούς, που είχαν σκονάκι.

...

που δεν καταδέχομαι να τα διαβάσω. Μου λένε οι άλλοι τις απαντήσεις.

Αγαπάς τον εαυτό σου? :-)

Δημοσ.

τι τραγικα ειναι αυτα που λετε???χαχαχα..προσωπικα αντεγραφα πολυ στο γυμνασιο αλλα μετα στο λυκειο βαριομουν να συνεχισω τη παραδοση πολυ μπελαλιδικη δουλεια...για να κανεις σκονακια της προκοπης μπορει να σου παρει οση ωρα χρειαζεται για να διαβασεις το μαθημα..βεβαια εξαιρουνται καποια θεωρητικα που πρεπει να εισαι παπαγαλακι για να τη βγαλεις καθαρη..τωρα στη τριτοβαθμια εκπαιδευση που ανηκω δεν χρειαζεται τα θρανια ειναι ηδη γραμμενα απο προηγουμενες εξεταστικες!!!

Δημοσ.

Είναι το ίδιο γελοίο και ποταπό όσο να χεις κομπλεξικό καθηγητή σε συγκεκριμένο μάθημα.Τον τιμάς με παρόμοιο νόμισμα. Α και για να κάνεις σκονάκια κ αντιγραφές πρέπει να είσαι καλά διαβασμένος.Για να αποδόσουν.Αλλιώς πιάσε ένα τυχαίο που πάει για λευκή,δώς του σκονάκια κι αν γράψει,χέσε με...

Δημοσ.
Είναι το ίδιο γελοίο και ποταπό όσο να χεις κομπλεξικό καθηγητή σε συγκεκριμένο μάθημα.Τον τιμάς με παρόμοιο νόμισμα.

+1

Η αντιγραφή υποβαθμίζει το πτυχίο,όσο νωρίτερα το καταλάβει κάποιος τόσο καλύτερα,αλλά που

Μπορω να σκεφτω απειρα αλλα τα οποια υποβαθμιζουν το πτυχιο σου και μαντεψε!Δεν εξαρτωνται καν απο 'σενα.

Δημοσ.

Ναι γιατί όποιος αντιγράφει δημιουργεί πρόβλημα σε αυτούς που δεν αντιγράφουν. Διότι μειώνει την αξία του πτυχίου τους.

Θα ήθελε κάποιος να πάει στο χειρουργείο και να πει ο γιατρός...Αυτό είναι από το μάθημα που έιχα κάνει σκονάκι..

Δημοσ.

To σκονάκι, ο άλλος το κάνει για προσωπικό όφελος. Εγώ να γράψω, εγώ να περάσω, οι υπόλοιποι να πα να πνιγούν. Στην αντιγραφή (όχι από βιβλίο) υπάρχει συνεργασία. Δλδ ο εξυπνότερος, αυτός που μπορεί να λύσει 2 θέματα, δέχεται να βοηθήσει και τον πιο αδύναμο, αψηφώντας για λίγο τον προσωπικό του εγωισμό. Το πιάσατε τώρα?

Ενα πράγμα ρε πράσινε, δεν κατάλαβα. Από όλους όσους είπαν ότι αντιγράφουν, εμένα βρήκες να μου την πεις? Πόσο κόμπλεξ έχεις?

Η αντιγραφή υποβαθμίζει το πτυχίο,όσο νωρίτερα το καταλάβει κάποιος τόσο καλύτερα,αλλά που

Και σε βοηθάει να κάνεις ένα καλό μεταπτυχιακό.

Δημοσ.
Ενα πράγμα ρε πράσινε, δεν κατάλαβα. Από όλους όσους είπαν ότι αντιγράφουν, εμένα βρήκες να μου την πεις? Πόσο κόμπλεξ έχεις?

Με τους ρουφιάνους που αντιγράφουν, αρκετό.

Δημοσ.

Και σε βοηθάει να κάνεις ένα καλό μεταπτυχιακό.

Ναι αυτό είναι αλήθεια, και όσο πιο πολύ αντιγράψουν, θα είναι όλοι καλοί. Το πανεπιστήμια στο εξωτερικό είναι τόσο χαζά που δεν ξέρουν ότι εδώ αντιγράφουμε....

Αυτό είναι πολύ θετικό γιατί τα Ελληνικά δημόσια πανεπιστήμια τα έχουν σε υπόληψη.. Ευτυχώς, γιατί αν δεν αντιγράφαμε τα ελληνικά δημόσια πανεπιστήμια δεν θα τα είχαν σε τόσο καλη θέση.

Δημοσ.
Με τους ρουφιάνους που αντιγράφουν, αρκετό.

Ελπίζω να κατάλαβες ότι σκονάκι == αντιγραφή από βιβλίο. Αν και στην αντιγραφή από βιβλίο, πάλι δεν το χεις προετοιμάσει, πας κι αν σου κάτσει. Ενώ στο σκονάκι, δείχνεις πόσο γλοιώδες υποκείμενο είσαι, παρτάκιας. Ειναι μεγάλη διαφορά νοοτροπίας. Στο μεν σκονάκι, θες να την παίξεις έξυπνος, να παίξεις πούστικα, αλλά στο βιβλίο, η μόνη σου ελπίδα είναι να σου πει κάποιος τη σελίδα. Και ούτε αυτό φτάνει. Πρέπει να διαβάσεις και κάποια πράγματα.

Ναι αυτό είναι αλήθεια, και όσο πιο πολύ αντιγράψουν, θα είναι όλοι καλοί. Το πανεπιστήμια στο εξωτερικό είναι τόσο χαζά που δεν ξέρουν ότι εδώ αντιγράφουμε....

Αυτό είναι πολύ θετικό γιατί τα Ελληνικά δημόσια πανεπιστήμια τα έχουν σε υπόληψη.. Ευτυχώς, γιατί αν δεν αντιγράφαμε τα ελληνικά δημόσια πανεπιστήμια δεν θα τα είχαν σε τόσο καλη θέση.

Δεν νομίζω ότι τους πολυνοιάζει. και ποιος μίλησε για εξωτερικό. Για να κάνεις ένα μεταπτυχιακό σε εμπ, νομική και ασοεε ξέρεις τι βαθμοί χρειάζονται, αν δεν έχεις μέσο? Στο imperial σε παίρνουν και με 6.5. Οχι πως λέει κάτι αυτό, αλλά οι βαθμοί μετράνε περισσότερο για ελλάδα. Και πάλι δε σημαίνει ότι το εμπ είνα καλύτερο από το imperial και το αντίστροφο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...