tierney Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Καλησπέρα, αγόρασα πρόσφατα ένα tv tuner και το σύνδεσα με την κεντρική εξωτερική κεραία. Ενώ στην τηλεόραση έχω πολύ καλή εικόνα, τα ίδια κανάλια στο tuner παρουσιάζουν έντονο χιόνι. Ειδικά σε κάποια κανάλια είναι πιο έντονο το φαινόμενο, σε άλλα όχι τόσο. Στην αρχή δοκίμασα με splitter αλλά και όταν το αφαίρεσα, δεν είδα διαφορά. Το καλώδιο από την πρίζα του τοίχου είναι 7 μέτρα, δεν ξέρω πόσο εξασθενεί το σήμα. Δοκίμασα διάφορα software δεν είδα διαφορά. Εγκατεστημένα τα τελευταία drivers. Πρέπει να καταφύγω σε κάποια λύση ενίσχυσης ή κάτι παρόμοιο; Κάπου διάβασα να βάλω την κάρτα σε pci πιο χαμηλά από τον επεξεργαστή αλλά επειδή είναι pci-e δεν έχω άλλη ελεύθερη και είναι ακριβώς δίπλα σε κάρτα γραφικών και cpu. υ.γ. η κάρτα είναι η AVerTV Duo Hybrid PCI-E Σας ευχαριστώ!
freebird75 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Η κάρτα που έχεις διαθέτει 2 tuner. Το καλώδιο που έρχεται από την κεραία το συνδέεις και στις δύο υποδοχές που διαθέτει; Αν ναι θα πρέπει να το συνδέσεις με ένα splitter 1 to 2 που διορθώνει την σύνθετη αντίσταση, έτσι ώστε να κρατήσεις την σύνθετη αντίσταση του καλωδίου στα 75Ω. Δεν πρέπει να βάλεις ένα απλό διακλαδωτήρα. Επίσης δοκίμασες με το καλώδιο που έχεις για την τηλεόραση ή να συνδέσεις στο καλώδιο που έχεις για τον υπολογιστή μια τηλεόραση; (Μην τυχόν και έχει πρόβλημα το καλώδιο που χρησιμοποιεί ή η πρίζα τηλεόρασης)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.