deminho11 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Αυτό που ψάχνω είναι ηχεία κυρίως 2.1 ή και 5.1, αλλα να μπορώ αν είναι δυνατόνα να τα συνδέσω με το λάπτοπ ασύρματα.... παίζει κάτι τέτοιο??? Πώς αλλιώς μπορεί να γίνει? Έχω δεί σε ένα φίλο να έχει συνδέσει ηχοσύστημα με το ρούτερ... γίνεται κάτι τέτοιο? Γενικά θέλω να μην έχω καλώδια συνδεδεμένα στο λάπτο για να το έχω όπου θέλω στο σπίτι.
arxaggelos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δεν ξέρω για 2.1 ή 5.1 αλλά νομίζω αυτά τα φορητά bluetooth της Nokia φαίνονται ποιοτικά, και θα συνδέονται και με κινητό. Μετά κάτι τέτοιο (αν τα βρεις) που δεν ξέρω τη μάρκα, ή κάτι πιό τραβηγμένο.
deminho11 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Mπά αυτά είναι μικρά, σχεδόν το ίδιο με το λάπτοπ θα βαράνε... Το άλλο που έγραψα γίνεται? Να συνδέσω στερεοφωνικό με το ρούτερ?
kage Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 οκ μεταφερουν ασυρματα ηχο αλλα τι ποιοτητα να χουν?
EddieObscurant Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Παιδιά να ρωτήσω και γω κατι γιατί εδώ και καιρό μου έχει δημιουργηθεί η απορία. Πχ αυτά τα ασύρματα ηχεία μπορούν να συνδεθούνε σε ένα stand alone dvd player πχ αυτό μέσω της θύρας usb ή είναι μόνο για υπολογιστή, και στο dvd player συνδεεις μόνο αποθηκευτικό χώρο στο usb? Μάλλον το 2ο έτσι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.