Προς το περιεχόμενο

Ασφάλειες Αυτοκινήτου

Fan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λήγει σε λίγες μέρες η ασφάλεια αυτοκινήτου μου και επειδή δεν είμαι και πολύ ευχαριστημένος από την Ιντεραμέρικαν που είμαι λέω να αλλάξω.

Έχετε να προτείνετε κάποια καλή ασφαλιστική. Ενδιαφέρομαι για μεικτή ασφάλεια αυτοκινήτου

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν είσαι διατεθειμένος να τα σκάσεις κοίτα Εθνική Ασφαλιστική. Στα συν είναι ότι σου παρέχουν δικό τους αμάξι σε περίπτωση που πας το δικό σου σε συνεργείο λόγω ατυχήματος, αλλά και τα συμβαλλόμενα συνεργεία (ή κάπως έτσι) που σε περίπτωση που γίνει κάτι δεν πληρώνεις μια από τη τσέπη σου (στις περισσότερες ασφαλιστικές πρώτα πληρώνεις εσύ το συνεργείο και μετά τα παίρνεις από αυτούς).

Και γω θα σου προτεινα εθνικη ασφαλιστικη αν κ ειναι ακριβοτερη απο τις υπολοιπες.. Εχω μεικτη ασφαλιση κ οτι μου εχει συμβει ως τωρα (χωρις ομως να μου εχει συμβει κατι πολυ μεγαλο) τα τακτοποιησαν μια χαρα κ χωρις πολλα τραβηγματα..

παιδια και εγω πρεπει να φυγω απ΄την interamerican. μου ζητα 440 ευρω για ενα χρονο για το seicento μου στην επαρχια!!! οποιος το ακουσε επαθε σοκ! το θεμα ειναι οτι δεν ξερω πώς δλδ με τί κριτηρια να ψαξω για αλλη. για τα ασφαλιστρα απ΄οτι καταλαβαινω, κανεις δε ζητα εδω που κινουμαι πανω απ΄τα 200 κατι, οποτε τί αλλο να προσεξω?

• Super Moderators

Ελπίζω να μην θεωρηθεί topic hijacking: Δεν υπήρχε κάποιο site που έβγαζε συγκριτικά μεταξύ των ασφαλιστικών εταιριών (τιμές, καλύψεις κλπ);

Τα 440 για ένα χρόνο δεν μου φαίνονται πάρα πολλά. Εγώ πληρώνω 600 ευρώ το χρόνο.

Εγώ θέλω να αλλάξω εταιρία όχι τόσο πολύ για τα χρήματα αφού όλες πάνω κάτω το ίδιο είναι. Αλλά γιατί δεν μου αρέσουν οι υπηρεσίες που προσφέρουν.

Το πιο απλό έχω αλλάξει εδώ και ένα χρόνο σπίτι τους έχω πει πάνω από δέκα φορές να μην στέλνουν χαρτιά στο προηγούμενο σπίτι και αυτοί συνεχίζουν.

Ασε που από φίλο που είχε τρακάρισμα δεν έχει βγάλει ακόμα άκρη.

Μεικτή ασφάλιση έχει κανένας; Αξίζει τα διπλά λεφτά που μου λένε να πληρώσω;

Τα 440 για ένα χρόνο δεν μου φαίνονται πάρα πολλά. Εγώ πληρώνω 600 ευρώ το χρόνο.

QUOTE]

εισαι αθηνα ή επαρχια ομως? γιατι εμενα μολις ακουσαν ποσα δινω επαθαν ολοι ενα κατι!

Ελπίζω να μην θεωρηθεί topic hijacking: Δεν υπήρχε κάποιο site που έβγαζε συγκριτικά μεταξύ των ασφαλιστικών εταιριών (τιμές, καλύψεις κλπ);

http://www.asfalistra.gr/

το ποσα λεφτα θα πληρωσεις εξαρταται και απο το αυτοκινητο και απο τον τυπο ασφαλισης και απο την εταιρια

εγω εχω φοινιξ της εμπορικης τραπεζας και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος

παντως με την ιδια λογικη που το παληκαρι πιο πανω ειπε οτι τα 440 δεν του φαινονται πολλα γιατι πληρωνει 600 και εγω θα πω οτι τα 600 δεν μου φαινονται πολλα γιατι πληρωνω κοντα 1800 το χρονο.

η διαφορα ομως ειναι οτι ο πρωτος πληρωνει 440 για ενα μικρο αυτοκινητακι και εγω 1800 για evo

για το χιουνται παντως πληρωνω κοντα 300 και κατι το χρονο στην εταιρια που προανεφερα

το ποσα λεφτα θα πληρωσεις εξαρταται και απο το αυτοκινητο και απο τον τυπο ασφαλισης και απο την εταιρια

εγω εχω φοινιξ της εμπορικης τραπεζας και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος

παντως με την ιδια λογικη που το παληκαρι πιο πανω ειπε οτι τα 440 δεν του φαινονται πολλα γιατι πληρωνει 600 και εγω θα πω οτι τα 600 δεν μου φαινονται πολλα γιατι πληρωνω κοντα 1800 το χρονο.

η διαφορα ομως ειναι οτι ο πρωτος πληρωνει 440 για ενα μικρο αυτοκινητακι και εγω 1800 για evo

για το χιουνται παντως πληρωνω κοντα 300 και κατι το χρονο στην εταιρια που προανεφερα

Για απλή ή μικτή ασφάλεια;

• 1 χρόνο αργότερα...

Για μένα η καλύτερη ασφάλεια αυτοκινήτου είναι η Interamerican. Την χρησιμοποιώ εδώ και 4-5 χρόνια και ποτέ δεν δημιουργήθηκε πρόβλημα είμαι απόλυτα ευχαριστημένος!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...