paranoid_gr Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Παιδια εχω ενα προβλημα με την address bar του firefox στο linux Ubuntu.Eνω πριν απο λιγο δουλευε μαι χαρα.Ενω τωρα αμα βαλω μια διευθυνση θα μου βγαλει ενα παραθυρακι με τιτλο Assertion Problem και εχει τα εκης απο κατω. ASSERT: *** Search: _installLocation: engine has no file! Stack Trace: 0:ENSURE_WARN(false,_installLocation: engine has no file!,2147500037) 1:() 2:() 3:() 4:epsGetAttr([object Object],alias) 5:() 6:SRCH_SVC_getEngineByAlias(sport24/gr) 7:getEngineByAlias(sport24/gr) 8:getShortcutOrURI(sport24/gr,[object Object]) 9:canonizeUrl([object KeyboardEvent],[object Object]) 10:handleURLBarCommand([object KeyboardEvent]) 11:anonymous(textentered,[object KeyboardEvent]) 12:fireEvent(textentered,[object KeyboardEvent]) 13:onTextEntered() 14:handleEnter(false) 15:onKeyPress([object KeyboardEvent]) 16:onxblkeypress([object KeyboardEvent]) Προς το παρον για να μπορεσω να εχω προσβαση σε ιστοσελιδες χρησιμοποιω το google(ουτε η google bar λειτουργει αμα κανω κατι αναζητηση απο εκει τα ιδια μου βγαζει)αλλα κανοντασ ενα bookmark και βαζοντασ πανω την διευθυνση δουλευει μια χαρα και ετσι βαζω τισ διευθυνσεισ εκει και κανω new tab.Aλλα αμα πατησω open in a new window τοτε μου βγαζει τα ιδια παλι..:cry::cry: Οποιοσ μπορει να βοηθησει του ειμαι πραγματικα ευγνωμων. edit:στα νουμερα 13,15,16 που εμφανιζονται κατι φατσουλες ειναι τα γραμματα που χρησιμοποιουνται απο τισ φατσουλεσ για αυτο αγνοηστε το. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.