Προς το περιεχόμενο

Download Managers για Rapidshare

Nikos.thd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά.

Υπάρχουν κάτι downloader’s (κατεβαστήρες) που μπορείς και κατεβάζεις (λέει) από π.χ το rapidshare, και δεν χρειάζεται (λέει) να περιμένεις, αλλά κατεβάζει μόνο του και συ πίνεις καφέ (λέει)

Μπορείτε να μου πείτε κάποιο τέτοιο software που να είναι και εύκολο αλλά και να δουλεύει;

Μου είπαν για κάποιο “JDownlader” αλλά δεν κάνει τίποτα.

Του έγραψα τις διευθύνσεις των αρχείων από το rapidshare αλλά δεν κατεβάζει

Μπορεί κάποιος να ξεδιαλύνει τα πράγματα;

Δημοσ.

Τα προγγράματα που αναφέρεις λεγοντται download managers.Υπάρχουν ΠΑΡΑ πολλά διαφορετικά.Με το "δεν χρειάζεται να περιμένεις" τι εννοείς?Αν δεν έχεις prenioum στο rapidshare πχ,η μόνη διαφορά εάν χρησιμοποιείς download manager είναι ότι μπορείς να προγγραματίσεις να κατεβαίνει κάτι όταν λείπεις,τίποτα άλλο.

Προσωπικά έχω δουλέψει τον jdownloader και δούλεβε άψογα...Ποτέ δεν αντιμετώπησα πρόβλημα.Τι πρόβλημα βρίσκει και δεν κατεβάζει?

Δημοσ.

Ελα ντε!

Εμφανίζει στην λίστα όλα τα αρχεία που θέλω να κατεβάσω αλλά δεν ξεκινά (Εχω πατήσει επάνω αριστερά το start download)

Δημοσ.

Υποτίθεται πως αν δεν έχεις premium, μπορεί αυτό το πρόγραμμα καθώς και άλλα πολλά, να αυτοματοποιήσουν τη διαδικασία με δύο βήματα. Πρώτον την οπτική αναγνώριση των χαρακτήρων που πρέπει να εισάγεις, και την αλλαγή διεύθυνσης ip αυτόματα (πχ με επανεκκίνηση Modem-router) για να μην περιμένεις. Πριν δύο χρόνια που το δοκίμαζα, διαπίστωσα οτι έχει την ταλαιπωρία του όχι για το σετάρεις, αλλά γιατι αλλάζουν οι γραμματοσειρές και γίνονται και άλλες αναβαθμίσεις επίσης. Απο τότε έχω premium και πιστεύω οτι αξίζει τα χρήματα

Δημοσ.
Υποτίθεται πως αν δεν έχεις premium, μπορεί αυτό το πρόγραμμα καθώς και άλλα πολλά, να αυτοματοποιήσουν τη διαδικασία με δύο βήματα. Πρώτον την οπτική αναγνώριση των χαρακτήρων που πρέπει να εισάγεις, και την αλλαγή διεύθυνσης ip αυτόματα (πχ με επανεκκίνηση Modem-router) για να μην περιμένεις. Πριν δύο χρόνια που το δοκίμαζα, διαπίστωσα οτι έχει την ταλαιπωρία του όχι για το σετάρεις, αλλά γιατι αλλάζουν οι γραμματοσειρές και γίνονται και άλλες αναβαθμίσεις επίσης. Απο τότε έχω premium και πιστεύω οτι αξίζει τα χρήματα

Φαίνεται ότι έχεις καιρό να κατεβάσεις ως free χρήστης μιάς και τώρα δεν υπάρχουν πλέον τα γράμματα...Απλά περιμένεις μερικά δευτερόλεπτα και πατάς download.Αυτό που λές για την επανεκκίνηση ναι ισχύει αλλά θέλει να κάνεις διάφορες ρυθμίσεις και το θέμα είναι ότι τώρα ο μέγιστος χρόνος αναμονής είναι 15 λεπτά οπότε δεν ξέρω αν αξίζει...

Ελα ντε!

Εμφανίζει στην λίστα όλα τα αρχεία που θέλω να κατεβάσω αλλά δεν ξεκινά (Εχω πατήσει επάνω αριστερά το start download)

Παίξε λίγο με τις ρυθμίσεις του αλλα το βασικότερο δες αν το firewall το σταματάει γιατί μάλλον αυτό θα είναι....

Δημοσ.
Φαίνεται ότι έχεις καιρό να κατεβάσεις ως free χρήστης μιάς και τώρα δεν υπάρχουν πλέον τα γράμματα...Απλά περιμένεις μερικά δευτερόλεπτα και πατάς download.Αυτό που λές για την επανεκκίνηση ναι ισχύει αλλά θέλει να κάνεις διάφορες ρυθμίσεις και το θέμα είναι ότι τώρα ο μέγιστος χρόνος αναμονής είναι 15 λεπτά οπότε δεν ξέρω αν αξίζει...

Σοβαρά, όντως δεν το ήξερα. Ως free έχω καεβάσει κανα δυο απο rapidshare.de, όπου εκεί ισχύουν ακόμη τα γράμματα. Καλή φάση δηλαδή αν είναι 15 λεπτά. Και το jdownloader κάνει αυτοματοποιημένα download πλέον κάθε τέταρτο (φαντάζομαι ναι)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...