Προς το περιεχόμενο

Περί ασυρμάτων τηλεφώνων..

Deadlock7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χθές χάλασε η προηγούμενη συσκευή που είχα σπίτι,οπότε είμαι πλέον στο ψάξιμο.Διαβάζοντας στο νετ βρήκα οτι τα ασύρματα τηλέφωνα χρησιμοποιούν διάφορες συχνότητες ανάλογα το μοντέλο.Να προτιμήσω κάποιο απ'τα συνήθη dect που κυκλοφορούν?Το αναφέρω λόγω ότι η συσκευή κι η βάση θα βρίσκονται στο δωμάτιό μου..

Κατά τ'άλλα οι απαιτήσεις μου δεν είναι πολλές,οπότε κάποιο με αρκετή αυτονομία και φωτιζόμενη οθόνη θα με καλύψει πιστεύω..

Δημοσ.

Πάρε μια με τεχνολογία eco dect (την έχω δει στη siemens). Σου κάνει οικονομία στη μπαταρία και μηδενίζει σχεδόν την ακτινοβολία της συσκευής όταν αυτή είναι στη βάση. Αυτό υποστηρίζουν οι οδηγίες χρήσεως της συσκευής που έχω εγώ τουλάχιστον.

Τώρα εάν σε απασχολούν οι ακτινοβολίες κλπ δες http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=281994 που νομίζω ότι το θέμα έχει αναπτυχθεί διεξοδικότατα.

Δημοσ.

θα συμφωνήσω με την άποψη για eco dect από siemens

και μια που θα πάρεις καινούριο πάρε ένα που να υποστηρίζει και voip

εγώ έχω το S675IP

Δημοσ.

εγώ έχω ψωνίσει από το 1990 συνολικά καμμιά 10αριά φορές dect, όλα Panasonic, ποτέ δεν αντιμετώπισα πρόβλημα με κανένα. Επιπλέον έχουν την πιό πλήρη σειρά μοντέλων, ώστε να πάρεις αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι και τίποτα παραπάνω - εγώ έπεσα "θύμα" των sms και της έγχρωμης οθόνης και τα ακριβοπλήρωσα αυτά χωρίς να έχουν καμμία πρακτική αξία!

Ότι και να πάρεις ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι ούτε η βάση ούτε το ακουστικό πρέπει να είναι δίπλα σου, η έκθεση σου στην ακτινοβολία θα είναι συνεχής.

• Moderators
Δημοσ.

Μια διορθωση, δεν ειναι voip, SIP ειναι.

Και κανουν ολα τα πστν τηλεφωνα.

Εγω εχω ενα General Electric, 2 Doro,κι ενα Siemens και δουλεουν ολα αψογα,

Δημοσ.

προτιμησε αυτα που ειναι "duo" ,δηλαδη ειναι 2 τηλεφωνα,το ενα για τη βαση,το αλλο σε καποιο δωματιο,μιλας και μεταξυ τους,εχω παρει της PHILIPS,τοχω κανα μηνα,απο το κατ/μα της Λ,Συγγρου,το SATURN,euro 56.

Δημοσ.

Τελικά αγόρασα το siemens A580 Που υποστηρίζει τις τεχνολογίες eco-mode και eco-mode plus που μου προτάθηκαν και σε άλλο forum.Είμαι αρκετά ικανοποιημένος προς το παρόν..ευχαριστώ άπαντες!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αυτό που υποστηρίζει η siemens είναι ότι όσο πλησιάζεις τη βάση τόση λιγότερη ενέργεια καταναλώνει το ακουστικό σου μειώνοντας την ισχύ του σήματος. Δηλαδή έχεις και λιγότερη ακτινοβολία και σου κρατάει και η μπαταρία περισσότερο. Αυτά σε γενικές γραμμές για την τεχνολογία eco dect, eco- mode κλπ.

Προσωπικά είμαι λάτρης των συσκευών panasonic αλλά λόγο της παραπάνω τεχνολογίας προτίμησα την αγορά Siemens συσκευής.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...