caution Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Ρε παιδιά δεν μου ανοίγει το e-shop (12:30) Τι έγινε; Πολλές παραγγελίες ή βάρεσε κανόνι ...ένεκα η κρίση ; Τελικά και το http://downforeveryoneorjustme.com/ down μου το βγάζει... Ότι να 'ναι Δεν ξέρω, όταν πέφτει ένα site "τεχνολογίας" μου φαίνεται λίγο απαξιωτικό. Είναι σαν να μιλάς με χασάπη και να είναι χορτοφάγος... απλά ΛΑΘΟΣ.
Veltiwths Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Και σε μενα η σελιδα δεν ανοιγει τους εκανε καμια επιθεση το πλαισιο μαλλον
caution Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Kαι ping να κάνεις ο lefkas.e-shop.gr τα σκάει time-out... Άντε να δούμε το επόμενο up-time
wert Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Επιτέλους δεν ανοίγει Καιρός ήταν. Η τιμωρία του γιατί αντί να κατεβάζει τις τιμές τις ανέβαζαν .... Ελπίζω αν ποτέ ανοίξει να τα δώσουν όλα μισοτιμής.. :X:X:X
Veltiwths Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Για να μειωσουν τις τιμες πουλησαν το eshop,τωρα μονο με περιστερι οι παραγγελιες
notios7 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 μπα καμια πατατα κανανε σε καμια προσφορα και ριξανε τον σερβερ για να μην μπουν σολο μεσα.ξερουν απο αυτα!!!
god4 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 μπορεί να αλλάζουν τη δομή του site. να γίνει πιο λειτουργικό,πιο φιλόξενο,με live chat για βοήθεια, με video για κάθε προϊόν, τρισδιάστατες εικόνες,διαγωνισμούς και προσφορές για φοιτητές.
caution Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 μπορεί να αλλάζουν τη δομή του site.να γίνει πιο λειτουργικό,πιο φιλόξενο,με live chat για βοήθεια, με video για κάθε προϊόν, τρισδιάστατες εικόνες,διαγωνισμούς και προσφορές για φοιτητές. Great Expectations! Μια παροιμία με μικρό καλάθι θυμήθηκα ξαφνικά
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 call the care police plz!!! (γρήγοραααα)
SocialNetUsr Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 μπορεί να αλλάζουν τη δομή του site.να γίνει πιο λειτουργικό,πιο φιλόξενο,με live chat για βοήθεια, με video για κάθε προϊόν, τρισδιάστατες εικόνες,διαγωνισμούς και προσφορές για φοιτητές. μου φαίνεται παράξενο να αλλάζουν τη δομή του site και να μη έβαλαν ένα friendly message....
caution Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 call the care police plz!!! (γρήγοραααα) Καλά και εγώ παραλίγο να λιποθυμήσω από την συγκίνηση Απλά πήγα να τσεκάρω την εξέλιξη μιας παραγγελίας και ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.