panagos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Τόσο σε πείραξαν αυτά που σου είπα που ακόμα με μελετάς ρε συ george___? Φοράω την κυνηγοστολή μου και σου απαντώ λοιπόν. Είμαι σίγουρος πως δεν έχει νόημα να σου εξηγήσω τίποτα. Παρόλα αυτά τα εξηγώ για τα υπόλοιπα μέλη για να μην νομίζουν οτι έχεις και δίκιο. Προσωπικά εγώ αλλά και οι περισσότεροι που έχουν ασχοληθεί με το τόπικ αλλά και μαζί σου (κακώς) δεν σου μιλάνε έτσι επειδή δεν σου αρέσει ο κυνηγός. Απολύτως καμία σχέση δεν έχει η ασχετοσύνη σου με το κράξιμο που έχεις φάει. Μπορείς να το χωνέψεις αυτό; Σε ρωτάω επειδή συνεχώς αυτό λες - ίσως επειδή δεν μπορείς να πεις και τίποτα άλλο. Σε κράζω εγώ, ο liopyr, ο disqualified, πολλά μέλη του forum, ίσως και ο κόσμος ολόκληρος, όχι για τις επιλογές σου αλλά για το τρόπο που σκέφτεσαι και τοποθετείς τις απόψεις σου. Έχω αποφασίσει πως δεν το κάνεις επίτηδες πλέον. Πραγματικά νομίζεις οτι έχεις τις γνώσεις που έχεις και πιστεύεις στον εαυτό σου. Αυτό είναι πολύ καλό για σένα. Σου δίνει αυτοπεποίθηση και σε κάνει ανίκητο! Είναι φοβερό να απαντάς χρησιμοποιώντας τις φράσεις που σου έχουν ήδη πει και να πιστεύεις οτι αφενός έχεις δίκιο, αφετέρου οτι βγαίνεις απο πάνω. Λες και ο σκοπός μου εδώ είναι να βγω πάνω απο εσένα ή απο κάποιον άλλο. Ο τρόπος δε που αναφέρεσαι στον εαυτό σου έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς απο τη μια είναι φανερό πως είσαι παντελώς άσχετος με τα πάντα, είτε αυτά αφορούν τεχνολογία είτε κινηματογράφο είτε και εγώ δεν ξέρω τι και απο την άλλη ορθώνεις ανάστημα, παίρνεις ύφος χιλίων καρδιναλίων, εκτοξεύεις ασυνάρτητες θεωρίες και συμπεράσματα, εντελώς ανούσιες και αβάσιμες ερωτήσεις κάνοντας τους γύρω σου να μένουν με ανοιχτό το στόμα - ενίοτε να παραμιλούν και φυσικά στο τέλος αφού τους έχεις νικήσει - στείλει με τη βλακεία σου, βγαίνεις απο τα συντρίμμια που δημιούργησες ο ίδιος σώος και αβλαβής αναδεικνύοντας τον εαυτό σου ως άξιο. Έχεις κάνει την ηλιθιότητά σου επιστήμη.
liopyr Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Φέιμους λαστ γουόρντς: Έχεις κάνει την ηλιθιότητά σου επιστήμη.
george___ Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Τόσο σε πείραξαν αυτά που σου είπα που ακόμα με μελετάς ρε συ george___? Φοράω την κυνηγοστολή μου και σου απαντώ λοιπόν. Είμαι σίγουρος πως δεν έχει νόημα να σου εξηγήσω τίποτα. Παρόλα αυτά τα εξηγώ για τα υπόλοιπα μέλη για να μην νομίζουν οτι έχεις και δίκιο. Προσωπικά εγώ αλλά και οι περισσότεροι που έχουν ασχοληθεί με το τόπικ αλλά και μαζί σου (κακώς) δεν σου μιλάνε έτσι επειδή δεν σου αρέσει ο κυνηγός. Απολύτως καμία σχέση δεν έχει η ασχετοσύνη σου με το κράξιμο που έχεις φάει. Μπορείς να το χωνέψεις αυτό; Σε ρωτάω επειδή συνεχώς αυτό λες - ίσως επειδή δεν μπορείς να πεις και τίποτα άλλο. Σε κράζω εγώ, ο liopyr, ο disqualified, πολλά μέλη του forum, ίσως και ο κόσμος ολόκληρος, όχι για τις επιλογές σου αλλά για το τρόπο που σκέφτεσαι και τοποθετείς τις απόψεις σου. Έχω αποφασίσει πως δεν το κάνεις επίτηδες πλέον. Πραγματικά νομίζεις οτι έχεις τις γνώσεις που έχεις και πιστεύεις στον εαυτό σου. Αυτό είναι πολύ καλό για σένα. Σου δίνει αυτοπεποίθηση και σε κάνει ανίκητο! Είναι φοβερό να απαντάς χρησιμοποιώντας τις φράσεις που σου έχουν ήδη πει και να πιστεύεις οτι αφενός έχεις δίκιο, αφετέρου οτι βγαίνεις απο πάνω. Λες και ο σκοπός μου εδώ είναι να βγω πάνω απο εσένα ή απο κάποιον άλλο. Ο τρόπος δε που αναφέρεσαι στον εαυτό σου έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς απο τη μια είναι φανερό πως είσαι παντελώς άσχετος με τα πάντα, είτε αυτά αφορούν τεχνολογία είτε κινηματογράφο είτε και εγώ δεν ξέρω τι και απο την άλλη ορθώνεις ανάστημα, παίρνεις ύφος χιλίων καρδιναλίων, εκτοξεύεις ασυνάρτητες θεωρίες και συμπεράσματα, εντελώς ανούσιες και αβάσιμες ερωτήσεις κάνοντας τους γύρω σου να μένουν με ανοιχτό το στόμα - ενίοτε να παραμιλούν και φυσικά στο τέλος αφού τους έχεις νικήσει - στείλει με τη βλακεία σου, βγαίνεις απο τα συντρίμμια που δημιούργησες ο ίδιος σώος και αβλαβής αναδεικνύοντας τον εαυτό σου ως άξιο. Έχεις κάνει την ηλιθιότητά σου επιστήμη. Μαλλον εχεις παραλειψει να διαβασεις το #99. Εδω με μελετουσε ο liopyr που ειχαμε βδομαδες να μιλησουμε, να μη σε μελεταω κι εγω που εχουμε να μιλησουμε μολις μια μερα? Καθολου δεν με πειραξαν οι μπουρδες που εγραψες εναντιον μου, ξερεις τι σημασια εχουν(οσο μια μυγα που...) Εχω φαει κραξιμο??! Δεν το βλεπω ετσι, περισσοτερο σαν παιδιαστικες επιθεσεις απο ανωριμα πιτσιρικια ειναι. Αλλα οπως βλεπεις απαντησα σε ολους και τους εβαλα στη θεση τους. Οι "ενισχυσεις" σου ελαβαν την καταλληλη απαντηση. Το ιδιο συμβαινει και με σενα. Προσπαθεις με αγωνια και πεισμα να επικρατησεις αλλα δεν εχεις ελπιδες. Το προβλημα σου ειναι καθαρα οτι κακιωσες επειδη δεν δεχομαι σαν αριστουργημα το Κυνηγο. Οταν μεγαλώσεις και ωριμασεις θα καταλαβεις οτι ολες οι αποψεις ειναι σεβαστες και δεν μπορεις να υποχρεωσεις κανεναν με το ετσι θελω. Αυτο ειναι συμπτωμα μεγαλης ηλιθιοτητας απ την οποια ξεχειλιζεις χαρακτηριστικα. Προσπαθωντας να βγεις κι απο πανω και να εχεις τον τελευταιο λογο χειροτερευεις ακομα περισσοτερο τη θεση σου. Μη ξεχνας οτι εσυ ξεκινησες το θεμα και εσυ το συντηρεις με την αστειρευτη βλακεια που σε τυρραναει να θες να εισαι απο πανω και ειδικα οταν εχεις αδικο.
disqualified Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Η καλυτερη ταινια δρασης Αυτος τα εχει πει καλυτερα Let it go παιδες οσο διασκεδαστικο και εκτονωτικο κι αν ειναι και για ξεκαρφωμα the rock, heat, και con air απο τις αγαπημενες μου
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 τι γαμάτο topic, έχω λιώσει με αυτά που διαβάζω... να τολμήσω να πω και IBTL ?
panagos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Η καλυτερη ταινια δρασης disqualified μέσα στο μυαλό μου είσαι. Έψαχνα να το βρω αυτο το ντοκυμαντέρ να το κάνω post! Φίλε μου george__ δες το με προσοχή, έχει πολλά στοιχεία που σε αφορούν άμεσα. Δεν σχολιάζω το γεγονός οτι για ακόμη μια φορά δεν έχεις χωνέψει γιατί σε κράζουμε, ούτε το γεγονός οτι παπαγαλίζεις τα λεγόμενά μου. Δεν μπορώ άλλο. Βγήκα για 2-3 μπύρες με τα παιδιά και λέγαμε για σένα. Έλεος δηλαδή. Παραδέχομαι οτι σου μίλησα άσχημα μερικές φορές και σου ζητώ συγνώμη. Για πρώτη φορά θα ασχοληθώ με το θέμα. Θα προτείνω εκτός απο το all time classic "Predator" (ε να μην το γράψω?) και κάποιες που (ελπίζω) δεν έχουν αναφερθεί. Το Ronin είναι καλή ταινία, αρκετά προσγειωμένη και με καλή δράση. Επίσης το Leon και το Apocalypse now.
george___ Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 1. disqualified μέσα στο μυαλό μου είσαι. Έψαχνα να το βρω αυτο το ντοκυμαντέρ να το κάνω post! Φίλε μου george__ δες το με προσοχή, έχει πολλά στοιχεία που σε αφορούν άμεσα. 2. Δεν σχολιάζω το γεγονός οτι για ακόμη μια φορά δεν έχεις χωνέψει γιατί σε κράζουμε, 3. ούτε το γεγονός οτι παπαγαλίζεις τα λεγόμενά μου. 4. Βγήκα για 2-3 μπύρες με τα παιδιά και λέγαμε για σένα. Έλεος δηλαδή 5. Παραδέχομαι οτι σου μίλησα άσχημα μερικές φορές και σου ζητώ συγνώμη. 1. "Πολλα στοιχεια που με αφορουν αμεσα"? Καταλαβα φιλε μου panagos, προφανως περιεχουν στοιχεια που αφορουν αμεσα εσενα και το disqualified γιατι συνηθως αυτα που με κατηγορειτε ειστε εσεις! 2. Eσυ πρεπει να χωνεψεις καποια στιγμη οτι δεν μπορεις να υποχρεωσεις κανεναν να ασπαστει το "αριστουρημα σου"με το ζορι. Τα υπολοιπα ειναι προφασεις εν αμαρτιαις και πραγματα που το ξερεις ουτως ή αλλως οτι δεν στεκουν. Και ειστε πολυ μικροι για να με... "κραξετε":lol: 3. Πότε παπαγαλισα τα λεγομενα σου? Τα λεγομενα σου ειναι εντελως αντιθετα με τα δικα μου. 4. Κι εγω πριν απο λιγο πηγα για κατουρημα και σε θυμηθηκα. 5. Ειναι φανερο οτι εισαι ολο μεταμελεια. Δεν καταλαβαινω γιατι επιμενεις πεισματικα σε κατι που εισαι εξ αρχης λαθος. Γιατι αν δεν εχεις προβλημα να χαρακτηρισω τον Κυνηγο οπως θελω, τοτε που κολλας? Γιατι ποσταρεις συνεχως? Τι θελεις τελικα?
nurse Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Παιδιά μπορεί να μετονομαστεί το τόπικ σε "predator και meddle age crisis." ";;; Κρίμα γιατί διάβασα 12 σελίδες για να πάρω καμιά ειδέα για το ΣΚ και οι προτάσεις χάνονται ανάμεσα σε φλογοβόλα.
Θου-Βου Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 nurse καλοs ο τιτλοs που ειπεs,αλλα εχω τον απολυτο The Lord of the Movies Τζωρτζ εισαι ο Sauron, παιδια οι υπολοιποι διαλεξτε απο μονοι σαs ρολο Το "ειδικοs κινηματογραφου" αλλαζετε σε αυτο.. My Precious
Super Moderators paredwse Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Τέλος! Καλή συνέχεια στο αρχικό thread.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.