Προς το περιεχόμενο

[offtopic] Ταινίες Δράσης, Predator και "ειδικοί περί κινηματογράφου"

Praetorian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θου Βου είναι εμφανές ποιός νικάει. Ποτέ μην λογομαχείς με έναν ηλίθιο. Σε ρίχνει στο επίπεδό του και στο τέλος νικάει λόγω πείρας. Ο george___ είναι ειδικός του κινηματογράφου αλλά δεν έχει ιδέα απο cast και location. Ίσως ένας ειδικός να μην ασχολείται με τέτοια μικρά πράγματα. Επίσης είναι μορφωμένος και θα σου την πει αν κάνεις ορθογραφικό λάθος αλλά ο ίδιος δεν είναι μόνο ανορθόγραφος αλλά αγράμματος γενικώς. Παρόλα αυτά εγώ πρέπει να καταλάβω αυτά που μου λέει για να μην τα... "ξαναεπαναλάβει". Φυσικά εγώ τώρα "φλαμάρω" και είμαι κακοπροαίρετος. Άσε george___ έχουν περάσει πολλοί σαν εσένα απο εδώ (τουλάχιστον μπορείς να μην αισθάνεσαι μόνος) και όπως ήρθαν, έφυγαν. :-)

• Απαντ. 86
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παναγο οι ταινιεs χωριζονtαι σε καtηγοριεs..ισωs οι γνωσειs του Τζωρτζ στιs ταινιεs δρασηs να ειναι μετριεs και να γνωριζει περισσοτερα απο κοινωνικεs,κομωδιεs κτλπ..εγω ειμαι φαν των ταινιων δρασηs και δεν με νοιαζει που γυριστηκε..αν μου αρεσει μια ταινια απλα την βλεπω πολλεs φορεs..Τον Κυνηγο τον εχω δει πανω απο δεκα φορεs!! Τζωρτζ αυτο που δεν καταλαβα ειναι γιατι το επαιξεs Ξερολαs σε μια ταινια που την εχειs δει μονο μια φορα :confused: ενω απο την αρχη θα μπορουσεs να πειs οτι σου αρεσει το Αληθινα Ψεμματα και να μαs ελεγεs το καστ και αλλα πραματα αυτηs τηs ταινιαs :-)

Δημοσ.
Βασικα δεν βγαινω ουτε απο πανω,ουτε απο κατω,βαρεθηκα να σε ακουω να εχεις ξεφτυλισει ολο το τοπικ με τη λογικη ''ειμαι ο γ@μ@ω και δερνω του χωριου και καλα θα κανετε να με ακουτε..''....αντε καλα κρασα κιολας και που'σαι,και wikipedia εχει ωραια trivia,να τα κανεις ενα copypaste να τα ποσταρεις εδω ως σουπερ ανωτερες γνωσεις σου...

Eσυ εχεις ξεφτιλισει το τοπικ με τη λογικη "ή σου αρεσει ο Κυνηγος ή εισαι μπηξε και δειξε". Πότε θα μαθεις να φερεσαι πολιτισμενα?(οταν ενηλικιωθεις μαλλον). Ποτέ δεν ειπα οτι "''ειμαι ο γ@μ@ω και δερνω του χωριου και καλα θα κανετε να με ακουτε".

Oταν εγω πηγαινα wikipedia και Trivia εσυ εβρεχες τις πανες σου.

Θου Βου είναι εμφανές ποιός νικάει. Ποτέ μην λογομαχείς με έναν ηλίθιο. Σε ρίχνει στο επίπεδό του και στο τέλος νικάει λόγω πείρας. Ο george___ είναι ειδικός του κινηματογράφου αλλά δεν έχει ιδέα απο cast και location. Ίσως ένας ειδικός να μην ασχολείται με τέτοια μικρά πράγματα. Επίσης είναι μορφωμένος και θα σου την πει αν κάνεις ορθογραφικό λάθος αλλά ο ίδιος δεν είναι μόνο ανορθόγραφος αλλά αγράμματος γενικώς. Παρόλα αυτά εγώ πρέπει να καταλάβω αυτά που μου λέει για να μην τα... "ξαναεπαναλάβει". Φυσικά εγώ τώρα "φλαμάρω" και είμαι κακοπροαίρετος. Άσε george___ έχουν περάσει πολλοί σαν εσένα απο εδώ (τουλάχιστον μπορείς να μην αισθάνεσαι μόνος) και όπως ήρθαν, έφυγαν. :-)

Συμφωνω κι εγω οτι δεν πρεπει ποτέ να λογομαχεις με εναν ηλιθιο γιατi και χανεις το χρονο σου και στην ουσια βγαινεις χαμενος. Γιαυτο και προσπαθω να ξεμπλεξω με σενα που ναι μεν δεν εισαι κακοπροπαιρετος, ωστοσο βριζεις σα βοθρος (btw, αγραμματος εισαι και φαινεσαι).

Σταματα να λες συνεχεια τα ιδια ψεμματα, ποιον πας να πεισεις? Σου εξηγησα πολλες φορες οτι ειναi φυσιολογικο να ξεχασεις 1 στα 100 cast, μηπως θες να κανω και κακα για να το καταλαβεις επιτελους?

Δεν ξερω ποιοι εχουν περασει "σα κι εμενα " οπως ειπες αλλα το μονο σιγουρο ειναι οτι εισαι πολυ μικρος για να μου κανεις τον εξυπνο. Σα κι εσενα θελω 10 μόνο να μου φερνουν τις πετσετες. Eιναι ρουτινα να κανονιζω τετοιους εξυπνακιες...;)

ΥΓ. Φιλικη συμβουλη boys: Get a life.

Δημοσ.

Ρε συ τζωρτζκάτωπαύλα, σοβαρά, υπάρχει κάποιο τόπικ που να μην ξεμπουρδέλεψες μετά από πέντε συνεχόμενα μηνύματα ως απόπειρα συζήτησης;

Τραβα ρε παλικάρι μου σε καμιά μπούρδα του μπλαμπλά να ξεθυμάνεις, εδώ το θέμα είναι ο κινηματογράφος.

Δημοσ.

Με δουλευεις?

Να τα πεις αυτα σε αυτους που αρχισαν.

Εσενα αν σου επιτεθουν με ψεμματα και βρισιδια δεν θα υπερασπισεις τον εαυτο σου?

Δημοσ.

Τα φόρα δεν ενδεικνύονται για να πετάς εξυπνακίστικα σχόλια, ιδίως όταν αυτά στερούνται βασικές αρχές χιούμορ.

Και στην τελική κλικάρω για να ακούσω γνώμες για καμιά ταινία και όπου και να πατήσω βλέπω εσένα να μαλώνεις. Έχει καταντήσει κουραστικό, αν δε σ' αρέσει πάνω αριστερά, στις επιλογές χρήστη, γράφει αποσύνδεση.

Δημοσ.

Ειπαμε, αυτα να τα πεις σε αυτους που αρχισαν να βριζουν και να προκαλουν. Εσενα αν σε βρισουν θα μεινεις απαθης?

Γιατι απευθυνεσαι σε μενα και οχι σε αυτους που αρχισαν το προβλημα?

Δημοσ.

λοιπον george___ επειδη στο τελος θα προσπαθησεις να μας πεισεις οτι δεν εισαι εσυ που γραφεις στο forum αλλα τα φανταζομαστε, λεω να ανοιξουμε ενα θεμα να ξεκ..... εσυ, να ξεκ...... κι εμεις διαβαζοντας τα ακραδαντα επιχειρηματα σου για οτιδηποτε (του στυλ αφου το λεω ετσι ειναι)

Ωστωσο θα εκδωσω μια ταξιδιωτικη οδηγια για οσους ανυποψιαστους μπλεξουν μαζι σου σε καποιο θεμα γιατι δεν εχουν ολοι τα ιδια κεφια με μας και ειναι κριμα να ταλαιπωρουνται ανθρωποι

Απο το thread με το κουρδιστο πορτοκαλι σε ειχα ηδη μυριστει ποιος εισαι μιας και μενεις ανεξητιλος στη μνημη

Εισαι ο ιδιος george__ (δυο κατω παυλες) ο οποιος εχει φαει μονιμο ban για καποιο λογο εδω μεσα πριν απο δυο χρονια και δεν εχω καμια αμφιβολια γι αυτο (βεβαια δε θα το παραδεχτεις)

Ιδου λοιπον τι μπορει να παθει καποιος ανυποψιαστος οταν προσπαθησει να σου προσφερει βοηθεια σε thread με αποριες σου (εγω δηλαδη)

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=203326

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=203112

Οι ομοιοτητες των δυο χαρακτηρων ειναι αποστομωτικες...

Ειναι τυχαιο οτι εδω και 3 χρονια ακομα δε βγαζει ανθρωπος ακρη μαζι σου, δε σεβεσαι ακομα και αυτους που σου προσφερουν βοηθεια, και δε μπορει να γινει λογικη συζητηση μαζι σου?

(ναι ενταξει ολα αυτα ειναι ψευτιες, σε βριζω και εγω αρχισα πρωτος)

Υ.Γ. Το παρον προτεινω να γινει sticky για να θυμουνται οι παλιοι να μαθαινουν και οι νεωτεροι

Αυτα και συγνωμη για αλλο ενα offtopic

Δημοσ.

disqualified με διαφωτίζεις για δεύτερη φορά. Πρόκειται για αυτό που λέμε "συλλεκτικό κομμάτι" ο george___. Μου θυμίζει έντονα μια ξένη σειρά στην οποία πρωταγωνιστούσε ένα τύπος που συνεχώς δημιουργούσε πρόβλημα με τον τρόπο σκέψης του και έβαζε τον εαυτό του και τους άλλους σε πολύ περίεργες καταστάσεις. Ακριβώς ότι έχει γίνει και εδώ. Θεϊκό εκεί που του λες οτι θέλει προφανώς υπότιτλους για μια Γερμανική ταινία επειδή δεν ξέρει Γερμανικά και σου λέει "Γιατί εσύ ξέρεις; Θα έπρεπε να ξέρω και εγώ δηλαδή;".

Έκανα μεγάλο λάθος που σε πήρα στα σοβαρά george___. Συμβουλές του τύπου "get a life" απο κάποιον 40 χρονών που κάθεται στις 4 το πρωί να γράφει ασυναρτησίες στο Internet, εγώ δεν δέχομαι. :-)

Θου Βου συγνώμη ειλικρινά που σου ξεσκίσαμε το topic. Δεν ξέρω αν προλαβαίνουμε να το σώσουμε. Τουλάχιστον έφτιαξες ένα topic το οποίο θα μείνει στην ιστορία του Insomnia.

Δημοσ.

Μπα δεν εγινε τιποτα παναγο :-) το σκηνικο ηταν αντιστοιχο με αυτα στα παραθυρα των ειδησεων..βλεπειs να συνομιλουν πολλα ατομα{πολιτικοι-δημοσιογραφοι} εντονα για το ποιοs εχει δικιο.. ελπιζω απο δω και περα να αφησετε να μιλησει και ο απλοs λαοs μονο για ταινιεs :-)

Δημοσ.

Έκανα μεγάλο λάθος που σε πήρα στα σοβαρά george___. Συμβουλές του τύπου "get a life" απο κάποιον 40 χρονών που κάθεται στις 4 το πρωί να γράφει ασυναρτησίες στο Internet, εγώ δεν δέχομαι. :-)

Nαι, εγω γραφω ασυναρτησιες ενω εσυ σοφιες...

Μπορει μεν να καθομαι στις 4 η ωρα και να χανω το χρονο για το τιποτα αλλα τουλαχιστον εγω απαντω στα βρισιδια και στα ψεμματα, εσυ ομως που τα δημιουργεις κιολας?

Καθεσαι τωρα και προσπαθεις να βγεις απο πανω και να εχεις τον τελευταιο λογο... και θεωρεις τον εαυτο σου σοβαρο?...:rolleyes:

Toση λασπη και φασαρια επειδη δεν δεχομαι οτι ο Κυνηγος ειναι αριστουργημα... Χριστος και Παναγια :))

Kαι μια εκπληξη για τους φανατικους θαυμαστες του Predator, καποιος στο adslgr.com εχει αγγελια οπου πουλαει τη στολη του Predator! :lol:

http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=266755

Aντε και καλο Καρναβαλι.

92556659uu1.jpg

Δημοσ.

Ιδου λοιπον τι μπορει να παθει καποιος ανυποψιαστος οταν προσπαθησει να σου προσφερει βοηθεια σε thread με αποριες σου (εγω δηλαδη)

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=203326

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=203112

Nα παραθέσω κι εγώ μία πιο πρόσφατη εμπειρία, όπου σταμάτησα να ασχολούμαι πριν είναι αργά...

george_______, no offense, αλλά όταν υποστηρίζουν όλοι κάτι, δεν είναι ο γιαλός στραβός.

Θου-Βου σόρρυ ε? :P

Δημοσ.
Nα παραθέσω κι εγώ μία πιο πρόσφατη εμπειρία, όπου σταμάτησα να ασχολούμαι πριν είναι αργά...

george_______, no offense, αλλά όταν υποστηρίζουν όλοι κάτι, δεν είναι ο γιαλός στραβός.

Θου-Βου σόρρυ ε? :P

Oταν αυτοι οι "ολοι" ειναι παιδακια οπως ο Παναγος που κακιωνουν επειδη δεν σου αρεσει η ταινια που θεωρουν αριστουργημα και αρχιζουν να σε βριζουν με μανια τοτε αυτοι οι "ολοι" ακυρωνονται και υποβιβαζονται στον κανενα:-)

Καλη η προσπαθεια σου να εμφανιστεις ως εφεδρικη ενισχυση, αλλα το λινκ αυτο με το θεμα του τροφοδοτικου, γιατι ηταν τραυματικη εμπειρια για σενα? Ενα post εκανες μονο σε αυτο και μιλησες για το θορυβο του psu. Μηπως μπερδεψες τα μπουτια σου πανω στη προσπαθεια σου να μου επιτεθεις?

Δημοσ.

Nαι, εδώ που τα λέμε, μιας και είμαι παιδάκι και δεν έχω σοβαρότερα πράγματα να σκεφτώ, από την ώρα που ξύπνησα έψαχνα μανιωδώς ένα τρόπο να σου επιτεθώ.

Και τελικά μπέρδεψα τα μπούτια μου. (αχ, πώς την πάτησα έτσι πάλι, κρίμα) ...

Σ'αφήνω τώρα,πρέπει να επουλώσω τα τραύματά μου και να σκεφτώ ένα νέο τρόπο επίθεσης ή έστω να καλέσω κάποιον έφεδρο μιας και με κατατρόπωσες.

Μου επιτρέπεις ε?

Ευχαριστώ./

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...