Προς το περιεχόμενο

[offtopic] Ταινίες Δράσης, Predator και "ειδικοί περί κινηματογράφου"

Praetorian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Hρθες να κανεις τον δικηγορο του porco_rosso21 ?:lol:

Ποτέ. Αν και έχει δίκιο σε πολλά σημεία.

Ολοι κρινομαστε απο αυτα που γραφουμε.

Βεβαιως κι εγω μπορει να εχω για καποιουςτην ιδια σημασια με τη μυγα αλλα εγω δεν επιτεθηκα σε κανεναν για να τον ειρωνευτω ή να φλαμαρω...

Η αλήθεια είναι πως εκτός απο το χέσιμο της μύγας δεν έχεις φλαμάρει πουθενά αλλού. Οι τοποθετήσεις σου όμως όσον αφορά τον κυνηγό (γύρω απο αυτήν την ταινία έχει γίνει η φασαρία) είναι απο τη μία λάθος και απο την άλλη προκλητικές. Γιαυτό σου επιτέθηκαν.

Φοβαμαι οτι δεν εχεις παρακολουθησει το thread συνεπως δεν εχεις καταλαβει. Ωστοσο ομως δεν εχεις προβλημα να βιαστεις να μου επιτεθεις:-)

Με ενόχλησε η αλλαζονία σου σε συνδιασμό με το πόσο σχετικός αποδείχτηκε οτι είσαι σχετικά με την συγκεκριμένη ταινία.

Πουθενα δεν ειπα οτι ειμαι μεγαλυτερος απο τον paredwse.
'Απλωσες όμως τα 40 χρόνια ζωής σου στο τραπέζι χωρίς να ξέρεις αν ο paredwse σου ρίχνει 10-15 χρόνια ζωής και εμπειρίας στο θέμα. Αν και ξαναλέω δεν έχει σημασία αυτό.

Σαφως και μεγαλυτερος δεν σημαινει πιο πολυξερος. Παραδεχεσαι ομως οτι συνηθως τις συμβουλες τις δινουν οι μεγαλυτεροι στους μικροτερους και δεν συμβαινει το αντιθετο? Ο μεγαλυτερος εχει εμπειρια. Ο παλιος ειν αλλιως;)

Αναλόγως για τί μιλάμε. Συμφωνώ οτι κάποιος παλιότερος σε κάτι μπορεί να συμβουλέψει κάποιο νεότερο αν η συμβουλή έχει να κάνει με το αντικείμενο - θέμα στο οποίο είναι παλιότερος ο άλλος. Αν είμαι παλιότερος σε μια δουλειά μπορώ να συμβουλέψω έναν νέο στη δουλειά (όχι στην ηλικία απαραίτητα). Στην τελική μπορεί εγώ να έχω 20 χρόνια εμπειρία σε κάτι και κάποιος να έρθει ξαφνικά και να είναι καλύτερος απο μένα επειδή είναι πιο έξυπνος..

Και παλι πιανεσαι αδιαβαστος απ το thread... διαβασες μόνο τα τελευταιο του:rolleyes:

Σε πληροφορω λοιπον οτι εγω ημουν που εδωσε το link του Κυνηγου στο IMDB...

Ποτέ δεν κανω αυθαιρετες υποθεσεις και ποτέ δεν προσπαθω να περασω με το στανιο στον αλλον την αποψη μου(γιατι ασφαλως κι εσυ εισαι πειραγμενος που δεν αναγνωριζω την "εξαιρετικη" ταινια σου).

Λοιπον πρωτου πεις κι αλλα ακυρα, διαβασε προσεκτικα ολο το thread απ το σημειο που εγινε λογος για τον Κυνηγο και μετα οποια απορια εχεις εδω ειμαστε να τη κουβεντιασουμε:-D

Το διάβασα πολύ προσεκτικά όλο το thread. Έδωσες το λινκ του κυνηγού αλλά δεν το διάβασες πριν πεις οτι δεν παίζει κανείς γνωστός εκτός απο τον Arnold.. Αυτό δεν δείχνει άγνοια;

Το οτι γράφεις πως η ταινία γυρίστηκε σε στούντιο (και μάλιστα 2 φορές) ενώ στην πραγματικότητα γυρίστηκε σε ζούγκλες στο μεξικό δεν είναι αυθαίρετη υπόθεση; Σίγουρα δεν μπορεί κάποιος να τα θυμάται όλα. Ένα μεγάλο πλεονέκτημα του internet και των forums είναι οτι έχεις όλο το χρόνο στη διάθεσή σου να ενημερωθείς ή να θυμηθείς κάτι πριν το γράψεις. Δεν μπορείς να γράφεις τόσο λανθασμένα πράγματα και μετά να περιμένεις όλοι να υποκλείνονται στην πολυετή εμπειρία σου. Κράτα το αυτό σαν μια συμβουλή ενός μικρότερου :P

• Απαντ. 86
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

1. Οι τοποθετήσεις σου όμως όσον αφορά τον κυνηγό (γύρω απο αυτήν την ταινία έχει γίνει η φασαρία) είναι απο τη μία λάθος και απο την άλλη προκλητικές. Γιαυτό σου επιτέθηκαν.

2. Με ενόχλησε η αλλαζονία σου σε συνδιασμό με το πόσο σχετικός αποδείχτηκε οτι είσαι σχετικά με την συγκεκριμένη ταινία.

3. 'Απλωσες όμως τα 40 χρόνια ζωής σου στο τραπέζι χωρίς να ξέρεις αν ο paredwse σου ρίχνει 10-15 χρόνια ζωής και εμπειρίας στο θέμα. Αν και ξαναλέω δεν έχει σημασία αυτό.

4. Έδωσες το λινκ του κυνηγού αλλά δεν το διάβασες πριν πεις οτι δεν παίζει κανείς γνωστός εκτός απο τον Arnold.. Αυτό δεν δείχνει άγνοια;

5. Το οτι γράφεις πως η ταινία γυρίστηκε σε στούντιο (και μάλιστα 2 φορές) ενώ στην πραγματικότητα γυρίστηκε σε ζούγκλες στο μεξικό δεν είναι αυθαίρετη υπόθεση;

6. Δεν μπορείς να γράφεις τόσο λανθασμένα πράγματα και μετά να περιμένεις όλοι να υποκλείνονται στην πολυετή εμπειρία σου. Κράτα το αυτό σαν μια συμβουλή ενός μικρότερου :P

1. Δεν μπορεις να χαρακτηριζεις προκλητικες ή λαθος τις αποψεις που εχει καποιος για μια ταινια επειδη ειναι διαφορετικες απ τις δικες σου. Αν ειναι να επιτιθομαστε ο ενας στον αλλον επειδη εχουμε διαφορετικες αποψεις τοτε καηκαμε.

2. Δε νομιζω οτι εδειξα καποια αλλαζονια. Το αντιθετο μαλλον εγινε, συναντησα αλλαζονια και αναγκαστηκα να απαντησω στο ιδιο μηκος κυματος, χωρις ομως να πω κατι ακυρο.

3. 39 για την ακριβεια:P Τα απλωσα για να γινει αντιληπτο οτι δεν ειμαι καποιο υπερφιαλο 15χρονο παιδαρελι. Δεν εκανα καμμια ηλικιακή συγκριση με τον paredwse, ξαναλεω.

4. Αμεσως μετα το διορθωσα και ειπα οτι δεν θυμομουν τον Καρλ Γουεδερς (γνωστος απο τα Ροκυ).

5. Ειπα οτι συνηθως αυτες οι ταινιες γυριζονται σε στουντιο και κανεις δε καταλαβαινει τη διαφορά, μετα καποιος φιλος ειπε οτι υπαρχει το footage στο dvd οποτε τοτε ειπα οτι δεν αποκλειεται.

6. Μα δεν περιμενω απο κανεναν υποκλισεις. Μόνο τον στοιχειωδη σεβασμο προς το συνομιλητη.

Δημοσ.
Όταν λες ειδικός του κινηματογράφου τι εννοείς; Είσαι κριτικός σε κάποιο περιοδικό, εργάζεσαι στη βιομηχανία του κινηματογράφου τι ακριβώς;

Just for teh lulz

Δημοσ.
1. Δεν μπορεις να χαρακτηριζεις προκλητικες ή λαθος τις αποψεις που εχει καποιος για μια ταινια επειδη ειναι διαφορετικες απ τις δικες σου.

Μα εδώ δεν πρόκειται για κάτι άγνωστο για το οποίο να μπορούμε να έχουμε ο καθένας την άποψή του. Υπάρχουν facts. Ο κυνηγός γυρίστηκε στο Μεξικό .-

Ειπα οτι συνηθως αυτες οι ταινιες γυριζονται σε στουντιο και κανεις δε καταλαβαινει τη διαφορά, μετα καποιος φιλος ειπε οτι υπαρχει το footage στο dvd οποτε τοτε ειπα οτι δεν αποκλειεται.

Αυτό ακριβώς είπες:

Στο studio με σκηνικα γυριστηκε, οπως και τα τοσα αλλα στυλ Βιετναμ που γυριζονταν με το κιλο τοτε.

Δεν φαίνεται πουθενά να λες "συνήθως". Το λες με σιγουριά. Εδώ πάει αυτό που λέω οτι έκανες λάθος. Μετά αφού κινήθηκε το μισό insomnia να σε πείσει οτι δεν γυρίστηκε σε studio, εσύ είπες "δεν αποκλείεται". Η αλλαζονία συνεχίζεται αμέσως μετά που έγραψες οτι είσαι ειδικός σε τέτοια. Εντάξει μπορεί να σου αρέσουν οι ταινίες, να νοικιάζεις και κανα dvd αλλά αυτό δεν σε κάνει ειδικό :P Θα μπορούσες τουλάχιστον να πεις οκ παιδιά έκανα λάθος συγνώμη, και όχι να πεις "εγώ είμαι 40 χρονών και πιθανόν να γνωρίζω περισσότερα". Εξέθεσες τον εαυτό σου με αυτό.

3. 39 για την ακριβεια:P Τα απλωσα για να γινει αντιληπτο οτι δεν ειμαι καποιο υπερφιαλο 15χρονο παιδαρελι. Δεν εκανα καμμια ηλικιακή συγκριση με τον paredwse, ξαναλεω.

Αν δεν έκανες σύγκριση, πώς έβγαλες το συμπέρασμα οτι πιθανόν να ξέρεις περισσότερα λόγω ηλικίας;;

4. Αμεσως μετα το διορθωσα και ειπα οτι δεν θυμομουν τον Καρλ Γουεδερς (γνωστος απο τα Ροκυ).

Too late.. σαν ειδικός δεν έπρεπε να κάνεις τέτοια λάθη. Κατάλαβες που είναι το πρόβλημα; Όχι στο οτι έκανες λάθος αλλά στο οτι έκανες λάθος, δεν το παραδέχτηκες και αυτοονομάστηκες ειδικός. Είναι σαν να λέω εγώ οτι η ορθογραφία μου είναι άριστη, να κάνω 3 λάθη σε μια πρόταση και μετά να λέω ε σιγά κανείς δεν είναι τέλειος.

6. Μα δεν περιμενω απο κανεναν υποκλισεις. Μόνο τον στοιχειωδη σεβασμο προς το συνομιλητη.

Αποκαλώντας μια ταινία με τόσους οπαδούς, ψιλοπατάτα, προσβάλλεις όλους αυτούς αλλά και τον εαυτό σου.

Δημοσ.

ρε george___

το οτι συνεχως λες οτι εισαι ειδικος του κινηματογραφου και συνεχως πιανεσαι αδιαβαστος σε οποιοδηποτε θεμα εχει να κανει με πασιγνωστες ταινιες και στο τελος ολα καταληγουν σε flame...

το οτι ανοιγεις θεματα για λογικες τεχνολογικες αποριες σου και παλι αυτα ή καταληγουν σε flame ή κλειδωνονται ή αυτοι που πανε να σε βοηθησουν δεν αντεχουν αλλο και σταματανε τη βοηθεια τους στη μεση προκειμενου να μην φτασουν στην παρανοια...

δε σε εχουν υποψιασει στο παραμικρο μηπως εισαι λιγο προκλητικος, αλλαζονας και αρκετα κουραστικος? ή απλα ολοι οι αλλοι ειναι οι ηλιθιοι και αδαεις?

δηλαδη δεν μπορεις να συμμετεχεις σε μια συζητηση χωρις να προκαλεις τουν συνομιλητες σου?

Και μενα δε μου αρεσει ο predator ουτε ειμαι μεγαλος fan αναλογων ταινιων αλλα σεβομαι και κατανοω τους λογους που μπορουν να αρεσουν στους αλλους

Δημοσ.

Ακομα ασχολειστε ρε?εγω νταξ,γελασα,εκανα το χαβαλε μου,τελος...μην σκατε τωρα,ειδικος του κινηματογραφου ειναι το παλικαρι,οκ,εμεις μοκο,το καταλαβαμε,υποκλινομαστε και αυτα...........(εκτος imdb,μπορεις να μπαινεις και imsdb,που εχει και σεναρια...απλα το επισημαινω,για τυχον διευρυνση γνωσεων-αν γινεται δλδ κι αλλο-....)

Δημοσ.
Ακομα ασχολειστε ρε?εγω νταξ,γελασα,εκανα το χαβαλε μου,τελος...μην σκατε τωρα,ειδικος του κινηματογραφου ειναι το παλικαρι,οκ,εμεις μοκο,το καταλαβαμε,υποκλινομαστε και αυτα...........(εκτος imdb,μπορεις να μπαινεις και imsdb,που εχει και σεναρια...απλα το επισημαινω,για τυχον διευρυνση γνωσεων-αν γινεται δλδ κι αλλο-....)

το ξερω λαθος μου και ξερω οτι θα το μετανιωσω αλλα η περιεργια η ατιμη δε με αφηνει σε ησυχια...(η περιεργια ειναι κινητρο για τη γνωση :fear:)

Δημοσ.
το ξερω λαθος μου και ξερω οτι θα το μετανοιωσω αλλα η περιεργια η ατιμη δε με αφηνει σε ησυχια...(η περιεργια ειναι κινητρο για τη γνωση :fear:)

:lol::lol::lol:beware...

Δημοσ.

Φιλε Disqualified το ξερεις οτι αυτα που ειπες ειναι ακυρα και ψεμματα ωστοσο αυτη τη στιγμη δεν εχω χρονο να σου απαντησω γιατι προηγειται ο Παναγος.

Συνεπως πρεπει να περιμενεις τη σειρα σου:-)

Λοιπον φιλε Πανάγο, ξεκιναω απ το τελευταιο γιατι πραγματικα, αν και στο εξηγησα πολλες φορες εισαι… αμετανοητος:P

Αποκαλώντας μια ταινία με τόσους οπαδούς, ψιλοπατάτα, προσβάλλεις όλους αυτούς αλλά και τον εαυτό σου.

Oσους οπαδους και να εχει μια ταινια(τον κοσμο ολοκληρο) είναι δικαιωμα μου να πω τη δικη μου αποψη χωρις να παρω την αδεια κανενος. Πρεπει καποια στιγμη να το καταλαβεις αυτό κι εσυ και οι υπολοιποι φιλοι που σκεφτονται με παρομοιο νοσηρο τροπο.

Και επειδη χρησιμοποιησες το ιδιο «επιχειρημα» που χρησιμοποιηθηκε και στο thread με το «Κουρδιστο Πορτοκαλι» η απαντηση δεν μπορει παρα να είναι η ιδια:

Αν προσβαλω καποιους που το θεωρουν αξιολογο τοτε με τον ιδιο τροπο κι εγω που το θεωρω πατατα προσβαλλομαι απ αυτους.

Βλεπεις, τα πραγματα εχουν πολλες μεριες και δεν πρεπει να τα βλεπεις μονοπλευρα;)

Τελος, το να μου λες ότι… «προσβαλω τον εαυτο μου επειδη διαφωνω με την αποψη αλλων για τον Κυνηγο» είναι τουλαχιστον φαιδρο.

Μα εδώ δεν πρόκειται για κάτι άγνωστο για το οποίο να μπορούμε να έχουμε ο καθένας την άποψή του. Υπάρχουν facts. Ο κυνηγός γυρίστηκε στο Μεξικό .

Ο καθενας την αποψη του για την ποιοτητα της ταινιας λεμε, όχι για το που γυριστηκε.

Δεν φαίνεται πουθενά να λες "συνήθως". Το λες με σιγουριά. Εδώ πάει αυτό που λέω οτι έκανες λάθος. Μετά αφού κινήθηκε το μισό insomnia να σε πείσει οτι δεν γυρίστηκε σε studio, εσύ είπες "δεν αποκλείεται". Η αλλαζονία συνεχίζεται αμέσως μετά που έγραψες οτι είσαι ειδικός σε τέτοια. Εντάξει μπορεί να σου αρέσουν οι ταινίες, να νοικιάζεις και κανα dvd αλλά αυτό δεν σε κάνει ειδικό Θα μπορούσες τουλάχιστον να πεις οκ παιδιά έκανα λάθος συγνώμη, και όχι να πεις "εγώ είμαι 40 χρονών και πιθανόν να γνωρίζω περισσότερα". Εξέθεσες τον εαυτό σου με αυτό

Παλι τα ιδια θα λεμε? Ειπα ότι γυριστηκε στο studio με σκηνικα διοτι ετσι συνηθιζεται να γινεται. Μετα καποιος φιλος μου ειπε ότι υπαρχει αποδεικτικο υλικο στο dvd για πραγματικη ζουγκλα οποτε επιφυλαχτηκα μεχρι να το δω (συνηθως και αυτά τα διαφημιστικα παρασκηνια είναι fake). Που την βλεπεις την αλλαζονια δεν μπορω να καταλαβω. Εγω φταιω που γυριζονται στο studio?

Δεν ειπα ότι ειμαι ειδικος σε «τετοια»…τι εννοεις όταν λες τετοια?

Δεν ειπα ότι «ειμαι ειδικος επειδη μου αρεσουν οι ταινιες, να νοικιαζω και κανα dvd”

προφανως δεν εχεις διαβασει προσεκτικα το thread.

Δεν παρακολουθω, όπως ειπα, τα κινηματογραφικα δρωμενα τα τελευταια χρονια, ψιλοβαριεμαι πλεον να βλεπω ταινιες και δεν νοικιαζω dvd… Oτι θελω το κατεβαζω:-)

Δεν ειπα ποτέ ότι «πιθανον να γνωριζω περισσοτερα επειδη ειμαι 40». Στο εξηγησα μεν, επιμενεις δε……:))

Αν δεν έκανες σύγκριση, πώς έβγαλες το συμπέρασμα οτι πιθανόν να ξέρεις περισσότερα λόγω ηλικίας;;

Εξηγηθηκε. Και από πανω μολις και σε προηγουμενo post.

Too late.. σαν ειδικός δεν έπρεπε να κάνεις τέτοια λάθη. Κατάλαβες που είναι το πρόβλημα; Όχι στο οτι έκανες λάθος αλλά στο οτι έκανες λάθος, δεν το παραδέχτηκες και αυτοονομάστηκες ειδικός. Είναι σαν να λέω εγώ οτι η ορθογραφία μου είναι άριστη, να κάνω 3 λάθη σε μια πρόταση και μετά να λέω ε σιγά κανείς δεν είναι τέλειος.

Oπως ειπα, κανεις δεν είναι τελειος και δεν μπορει να θυμαται τα παντα. Πως εχεις την απαιτηση να θυμαμαι όλα τα cast του κοσμου? Ωστοσο μολις το καταλαβα εκανα διορθωτικο post. Συνεπως φυσικα και το παραδεχτηκα.

Αν κανεις 3 λαθη σε μια προταση εισαι σιγουρα ανορθογραφος,. Αν ξεχασεις ένα cast σε 100 ταινιες τοτε εισαι απλα ανθρωπος!

Λοιπον, ειμαι στη διαθεση σου για οποιαδηποτε περαιτερω συζητηση σε αυτό ή αλλα θεματα αλλα προς Θεου μη ξαναπουμε τα ιδια!!!

Δημοσ.

Oσους οπαδους και να εχει μια ταινια(τον κοσμο ολοκληρο) είναι δικαιωμα μου να πω τη δικη μου αποψη χωρις να παρω την αδεια κανενος. Πρεπει καποια στιγμη να το καταλαβεις αυτό κι εσυ και οι υπολοιποι φιλοι που σκεφτονται με παρομοιο νοσηρο τροπο.

Φυσικά μπορείς να πεις την άποψή σου. Αν όμως θέλεις σεβασμό απο τους άλλους να σέβεσαι και εσύ κάτι που θαυμάζουν οι άλλοι. Σίγουρα δεν μπορεί να σε σταματήσει κανείς απο το να χαρακτηρίσεις μια ταινία πατάτα αλλά μετά θα πρέπει να είσαι έτοιμος να σου την πέσουν. Αν χρησιμοποιούσες πιο όμορφες εκφράσεις, δεν θα υπήρχε πρόβλημα.

Αν προσβαλω καποιους που το θεωρουν αξιολογο τοτε με τον ιδιο τροπο κι εγω που το θεωρω πατατα προσβαλλομαι απ αυτους.

Εσύ προσβάλλεσαι σαν τί; Σαν άνθρωπος; Δεν έχεις το δικαίωμα να προσβληθείς απο κάτι τέτοιο. Δεν είναι παιδιά σου οι άλλοι. Εντελώς άτοπο αυτό που είπες.

Τελος, το να μου λες ότι… «προσβαλω τον εαυτο μου επειδη διαφωνω με την αποψη αλλων για τον Κυνηγο» είναι τουλαχιστον φαιδρο.

Προσβάλλεις τον εαυτό σου με αυτά που γράφεις. Όχι επειδή δεν σου αρέσει η ταινία.

Δεν ειπα ότι ειμαι ειδικος σε «τετοια»…τι εννοεις όταν λες τετοια?

Ειδικός σε ταινίες και ηθοποιούς όπως έγραψες σε ποστ σου.

Αν κανεις 3 λαθη σε μια προταση εισαι σιγουρα ανορθογραφος,. Αν ξεχασεις ένα cast σε 100 ταινιες τοτε εισαι απλα ανθρωπος!

Απλά άνθρωπος, ναι. Ειδικός κινηματογράφου, όχι. Αναρωτιέμαι αν δεν βάζεις τόνους, τί είσαι;

Λοιπον, ειμαι στη διαθεση σου για οποιαδηποτε περαιτερω συζητηση σε αυτό ή αλλα θεματα αλλα προς Θεου μη ξαναπουμε τα ιδια!!!

Δεν έχει νόημα γιατί δεν μπορείς να δεχτείς αυτά που σου λένε. Είσαι και κακοπροαίρετος. Πάει κάποιος να σε βοηθήσει και εσύ του κάνεις παρατήρηση για την ορθογραφία του ενώ την ίδια στιγμή γράφεις "ξαναεπαναλάβω". Το ξέρεις οτι αυτή η λέξη δεν υπάρχει; Το ξέρεις οτι και εσύ κάνεις ορθογραφικά λάθη; Σε έχει προβληματίσει ποτέ το γεγονός οτι σε πολλά ποστ σου γράφεις σε άλλα μέλη οτι δεν έχουν καταλάβει αυτά που γράφεις; Σε έχει προβληματίσει ποτέ οτι συνεχώς λες σε άλλους οτι δεν έχουν διαβάσει το thread σωστά? Μήπως αυτή είναι κάποιου είδους τακτική; Δεν μπορώ να καταλάβω. Ή μήπως είμαστε όλοι ηλίθιοι; Μήπως το διασκεδάζεις όλο αυτό;

Δημοσ.

Αντε παμε παλι τα ιδια...

Φυσικά μπορείς να πεις την άποψή σου. Αν όμως θέλεις σεβασμό απο τους άλλους να σέβεσαι και εσύ κάτι που θαυμάζουν οι άλλοι. Σίγουρα δεν μπορεί να σε σταματήσει κανείς απο το να χαρακτηρίσεις μια ταινία πατάτα αλλά μετά θα πρέπει να είσαι έτοιμος να σου την πέσουν. Αν χρησιμοποιούσες πιο όμορφες εκφράσεις, δεν θα υπήρχε πρόβλημα.

Eχεις παιδιαστικη αντιληψη αν νομιζεις οτι επειδη εσυ θεωρεις κατι αριστουργημα θα πρεπει να προσκυνησει ολος ο κοσμος.

Σεβομαι τις αποψεις του αλλου και με τη σειρα μου θελω και οι αλλοι να σεβονται τις δικες μου. Ειναι τοσο απλο κι ομως δεν μπορεις να το καταλαβεις.

Βεβαιως και χρησιμοποιησα κοσμιες εκφρασεις, ουτε προσβαλα ουτε ειρωνευτηκα κανεναν, το αντιθετο εγινε. Μπορεις να την πεσεις αλλα δε μπορεις να προσβαλλεις γιατι τοτε θα λαβεις την αναλογη απαντηση, εκτος του οτι εκτιθεσαι.

Ασχετο, αλλα μπορεις να μου πεις ποσο χρονων εισαι?

Εσύ προσβάλλεσαι σαν τί; Σαν άνθρωπος; Δεν έχεις το δικαίωμα να προσβληθείς απο κάτι τέτοιο. Δεν είναι παιδιά σου οι άλλοι. Εντελώς άτοπο αυτό που είπες.

Δεν καταλαβα τι ειπες. Η ουσια ειναι να μην υπαρχουν προσωπικες επιθεσεις γιατι τοτε πυροδοτειται μια ανουσια συρραξη. Δεν μπορειτε να μιλατε σαν πολιτισμενοι ανθρωποι?

Προσβάλλεις τον εαυτό σου με αυτά που γράφεις. Όχι επειδή δεν σου αρέσει η ταινία.

Μη με κανεις να γελαω. Εσυ προσβαλλεις τον εαυτο σου. Σου ανελυσα οτι οι κατηγοριες που προσπαθησες να μου προσαψεις ειναι φαιδρες

Ειδικός σε ταινίες και ηθοποιούς όπως έγραψες σε ποστ σου.

Ενημερωμενος για ταινιες απο το 1920-2000, ηθοποιους, σκηνοθετες κλπ. Αμφιβαλλεις?

Απλά άνθρωπος, ναι. Ειδικός κινηματογράφου, όχι. Αναρωτιέμαι αν δεν βάζεις τόνους, τί είσαι;

Aν εσυ πιστευεις οτι δεν ειμαι ειναι δικαιωμα σου, αλλωστε η αποψη σου ειναι ασημαντη, δεν θα κλαψουμε κιολας.

Τονους δε βαζω για εξοικονομηση χρονου. Εγω θα σου εθετα ποιο ουσιαστικο ερωτημα: Αν σκοπευεις μονο να φλαμαρεις στο forum, τι εισαι?

Δεν έχει νόημα γιατί δεν μπορείς να δεχτείς αυτά που σου λένε. Είσαι και κακοπροαίρετος. Πάει κάποιος να σε βοηθήσει και εσύ του κάνεις παρατήρηση για την ορθογραφία του ενώ την ίδια στιγμή γράφεις "ξαναεπαναλάβω". Το ξέρεις οτι αυτή η λέξη δεν υπάρχει; Το ξέρεις οτι και εσύ κάνεις ορθογραφικά λάθη; Σε έχει προβληματίσει ποτέ το γεγονός οτι σε πολλά ποστ σου γράφεις σε άλλα μέλη οτι δεν έχουν καταλάβει αυτά που γράφεις; Σε έχει προβληματίσει ποτέ οτι συνεχώς λες σε άλλους οτι δεν έχουν διαβάσει το thread σωστά? Μήπως αυτή είναι κάποιου είδους τακτική; Δεν μπορώ να καταλάβω. Ή μήπως είμαστε όλοι ηλίθιοι; Μήπως το διασκεδάζεις όλο αυτό;

Ποιοι ολοι? Εσυ μιλας τωρα, μην ανακατευεις αλλους ανωνυμους. Ειμαι σιγουρος οτι το διασκεδαζεις, δεν εξηγειται αλλιως. Σε παρακαλεσα θερμα να μην ξαναπουμε παλι τα ιδια, εσυ συνεχιζεις ακαθεκτος... Ολα οσα σου ανελυσα τα αγνοησες εντελως. Σε ενδιαφερει να πεις και να περασεις μόνο το δικο σου. Δεν σε ενδιαφερει η λογικη και τα επιχειρηματα. Ποιος ειναι λοιπον ο κακοπροαιρετος?

Οk, εγω "δεν μπορω να δεχτω αυτα που μου λες"... Εσυ μπορεις να δεχτεις αυτα που σου λεω? Οχι... συνεπως κρινεις εξ ιδιων τα αλλοτρια.

Και ναι, οταν δεν διαβαζεις προσεκτικα το thread και λες αλλα νταλλων(θυμισου μόνο ποσες διευκρινησεις εκανα στο προηγουμενο μου ως απαντησεις στις διαστρεβλωσεις σου) θα στο λεω. Οταν με διαστρεβλωνουν εχω υποχρεωση να διορθωνω.

Δημοσ.

Ποοο,ας το κλειδωσει καποιος....ρε τζωρτζ,την παλευεις???ωραια,εισαι γνωστης κινηματογραφου-τελος,νταξ,καπουτ........και σεις μην του απαντατε,νταξ,σε φορουμ ειμαστε,και γω μπορω να δηλωσω πυρηνικος φυσικος και να μην μπορει κανεις να το αμφισβητησει...ελα,τελος εδω,να γραψουμε και καμια ταινια...τζωρτζ,μαγκια σου να μην σου αρεσει και το κουρδιστο πορτοκαλι και ο κυνηγος,δεν τρεχει και τπτ....απλα μην λες απο την αρχη εξυπναδες του στυλ ''εχω περισσοτερες γνωσεις'' κτλ,γτ οπως ξαναειπα,σε φορουμ ειμαστε ανωνυμα και ο καθενας θα μπορει να ισχυριστει πως ειναι οποιος γουσταρει και μετα εσυ δεν θα μπορεις να το αμφισβητησεις,μιας και δεν τον γνωριζεις απο κοντα...το μονο που μενει,ειναι μετα να σε ειρωνευτει ο αλλος,δεν το καταλαβαινεις???....και δλδ αν και καλα δεν σε νοιαζει η γνωμη μας για το τι γνωσεις εχεις,ε τι μας λες πως εισαι γνωστης εξαρχης????τι νομιζεις,κερδιζεις ποντους αναγνωρισης στο φορουμ,με το να δηλωνεις σουπερ γνωστης του κινηματογραφου και θα σου δωσει κανεις κανα δωρο μετα??οταν καθεσαι και λες απο την αρχη του ποσο σουπερ ντουπερ σινεφιλ ειμαι και ξερω τα παντα,σε ενα φορουμ,με ολο το νετ στα ποδια σου για οποιαδηποτε πληροφορια,ε περιμενεις να σε παρει κανεις στα σοβαρα????ουτε 8χρονο δεν σκεφτεται ετσι....πες την γνωμη σου για καμια ταινια και τελος...

Δημοσ.

george___ δεν έχει νόημα να συνεχίσω. Άλλα σου λέω εγώ, άλλα μου λες εσύ. Είναι ποτέ δυνατόν να λες οτι μπορεί κάποιος να προσβληθεί επειδή αρέσει σε άλλους μια ταινία που θεωρεί αυτός πατάτα;; Έχει ενδιαφέρον το πως βλέπεις τα πράγματα πάντως (και λυπηρό ταυτόχρονα). Εγώ δεν είμαι ποτέ κακοπροαίρετος. Τα γραφόμενά σου θα κριθούν απο τα υπόλοιπα μέλη όπως και τα δικά μου.

28 χρονών είμαι. Θέλεις άλλη μια ταπεινή συμβουλή; Ο σεβασμός απο ένα σημείο και μετά δεν απαιτείται. Κερδίζεται.

Δημοσ.
george___ δεν έχει νόημα να συνεχίσω. Άλλα σου λέω εγώ, άλλα μου λες εσύ. Είναι ποτέ δυνατόν να λες οτι μπορεί κάποιος να προσβληθεί επειδή αρέσει σε άλλους μια ταινία που θεωρεί αυτός πατάτα;; Έχει ενδιαφέρον το πως βλέπεις τα πράγματα πάντως (και λυπηρό ταυτόχρονα). Εγώ δεν είμαι ποτέ κακοπροαίρετος. Τα γραφόμενά σου θα κριθούν απο τα υπόλοιπα μέλη όπως και τα δικά μου.

28 χρονών είμαι. Θέλεις άλλη μια ταπεινή συμβουλή; Ο σεβασμός απο ένα σημείο και μετά δεν απαιτείται. Κερδίζεται.

Ναι… φροντισε λοιπον να κερδισεις τον δικο μου...:lol:

Πρεπει να μαθεις να σεβεσαι ολο το κοσμο (ασχετως αν εχουν διαφορετικες αποψεις απ τις δικες σου) για να εισαι κι εσυ σεβαστος.

Εισαι 28 χρονων και λες ότι δεν με σεβεσαι επειδη δεν εχω την ιδια αντιληψη που εχεις εσυ για το Κυνηγο?! Ελεος δηλαδη:eek:

Τα πραγματα δεν τα βλεπω με καποιον ιδιαιτερο τροπο, τα βλέπω όπως ολος ο λογικος κοσμος. Ενώ εσυ με συγχωρεις αλλα, και μετα από τοσες διευκρινησεις, επιμενεις στα παιδιάστικα.

Ποοο,ας το κλειδωσει καποιος....ρε τζωρτζ,την παλευεις???ωραια,εισαι γνωστης κινηματογραφου-τελος,νταξ,καπουτ........και σεις μην του απαντατε,νταξ,σε φορουμ ειμαστε,και γω μπορω να δηλωσω πυρηνικος φυσικος και να μην μπορει κανεις να το αμφισβητησει...ελα,τελος εδω,να γραψουμε και καμια ταινια...τζωρτζ,μαγκια σου να μην σου αρεσει και το κουρδιστο πορτοκαλι και ο κυνηγος,δεν τρεχει και τπτ....απλα μην λες απο την αρχη εξυπναδες του στυλ ''εχω περισσοτερες γνωσεις'' κτλ,γτ οπως ξαναειπα,σε φορουμ ειμαστε ανωνυμα και ο καθενας θα μπορει να ισχυριστει πως ειναι οποιος γουσταρει και μετα εσυ δεν θα μπορεις να το αμφισβητησεις,μιας και δεν τον γνωριζεις απο κοντα...το μονο που μενει,ειναι μετα να σε ειρωνευτει ο αλλος,δεν το καταλαβαινεις???....και δλδ αν και καλα δεν σε νοιαζει η γνωμη μας για το τι γνωσεις εχεις,ε τι μας λες πως εισαι γνωστης εξαρχης????τι νομιζεις,κερδιζεις ποντους αναγνωρισης στο φορουμ,με το να δηλωνεις σουπερ γνωστης του κινηματογραφου και θα σου δωσει κανεις κανα δωρο μετα??οταν καθεσαι και λες απο την αρχη του ποσο σουπερ ντουπερ σινεφιλ ειμαι και ξερω τα παντα,σε ενα φορουμ,με ολο το νετ στα ποδια σου για οποιαδηποτε πληροφορια,ε περιμενεις να σε παρει κανεις στα σοβαρα????ουτε 8χρονο δεν σκεφτεται ετσι....πες την γνωμη σου για καμια ταινια και τελος...

Πρεπει καποια στιγμη να σταματησεις να φλαμαρεις με τετοια posts γεματα ανοησιες και ψευτιες. Νομιζεις ότι ετσι βγαινεις από πανω?:rolleyes:

Αντε, αρκετα εχασα το χρονο μου, καλα κρασα, που λενε και στο χωριο μου:P

Δημοσ.

Πρεπει καποια στιγμη να σταματησεις να φλαμαρεις με τετοια posts γεματα ανοησιες και ψευτιες. Νομιζεις ότι ετσι βγαινεις από πανω?:rolleyes:

Αντε, αρκετα εχασα το χρονο μου, καλα κρασα, που λενε και στο χωριο μου:P

Βασικα δεν βγαινω ουτε απο πανω,ουτε απο κατω,βαρεθηκα να σε ακουω να εχεις ξεφτυλισει ολο το τοπικ με τη λογικη ''ειμαι ο γ@μ@ω και δερνω του χωριου και καλα θα κανετε να με ακουτε..''....αντε καλα κρασα κιολας και που'σαι,και wikipedia εχει ωραια trivia,να τα κανεις ενα copypaste να τα ποσταρεις εδω ως σουπερ ανωτερες γνωσεις σου...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...