Προς το περιεχόμενο

[offtopic] Ταινίες Δράσης, Predator και "ειδικοί περί κινηματογράφου"

Praetorian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 86
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.
Μα καλά είναι δυνατόν να ήταν ο Predator o Ζακ κλοντ βαν νταμ;Το τέρας στην ταινία φαινόταν πάνω απο 2 μέτρα κι ο Βαν Νταμ είναι με το ζόρι 1,70.

Δεν ήταν.

In Jesse Ventura's book, he mentions Van Damme as having played Predator (1987) monster until he was fired and replaced by Kevin Peter Hall.

Πηγή: http://www.imdb.com/name/nm0000241/bio

Επίσης: http://predatorfans.blogspot.com/2007/07/van-damme-wherefore-art-thou.html

Δημοσ.
Μα καλά είναι δυνατόν να ήταν ο Predator o Ζακ κλοντ βαν νταμ;Το τέρας στην ταινία φαινόταν πάνω απο 2 μέτρα κι ο Βαν Νταμ είναι με το ζόρι 1,70.

Δεν τιθεται τετοιο θεμα. Υπαρχουν μεθοδοι οπου μπορουν να κανουν το τερας να φαινεται... οσα μέτρα θες:-)

Οσο για τον Βανταμ, εκεινη την εποχη ηταν περιπου ασημος.

Δημοσ.

Δεν καταλαβες φιλαρακο μου, εγω αυτα τα ξερω χωρις να τα δω απ το imdb:-D

Ναι.......κι εγω ειμαι ο Μπρους Γουιλις,εμαθα ελληνικα και βλεπω τι λετε εδω στο τοπικ,για να παρω ιδεες και να δω τι περιπετεια να γυρισω μετα.....αντε καλαα....

Δημοσ.
Αρχικά καταχωρημένο από imdb Vab Damme bio

In Jesse Ventura's book, he mentions Van Damme as having played Predator (1987) monster until he was fired and replaced by Kevin Peter Hall.

Τελικα το υψοs ηταν η αιτια που δεν ηταν ο βαν νταμ Predator

"Some believe the studio didn't feel that Van Damme's size was adequate when compared with Arnold, Ventura, and the rest. Because above all they wanted the creature to be intimidating, Van Damme was let go in favor of 7'2" Kevin Peter Hall."

Μα ποιος ο λογος να βαλουν τον Van Damme για κυνηγο ? Μηπως θα πλακωνε τον αρνολντ με Alien KickBoxing ? :)

:lol: :lol:

Δημοσ.
Ναι.......κι εγω ειμαι ο Μπρους Γουιλις,εμαθα ελληνικα και βλεπω τι λετε εδω στο τοπικ,για να παρω ιδεες και να δω τι περιπετεια να γυρισω μετα.....αντε καλαα....

Koιταξε... η αποψη σου εχει τοση σημασια οσο μια μυγα που χεζει...

(και παρακαλω τον mod να μην ξανακανει επιλεκτικη λογοκρισια σε βαρος μου. Πρωτα πρεπει να σβηνεται το post που προσβαλει, οχι η απαντηση!).

Δημοσ.
Koιταξε... η αποψη σου εχει τοση σημασια οσο μια μυγα που χεζει...

(και παρακαλω τον mod να μην ξανακανει επιλεκτικη λογοκρισια σε βαρος μου. Πρωτα πρεπει να σβηνεται το post που προσβαλει, οχι η απαντηση!).

:lol::lol::lol:ωραιος,μας εφτιαξες το βραδυ....

ενω η δικη σου αποψη εχει σημασια δλδ ε??:lol::lol:

Αν παρατηρησα σωστα,εβαλες και τον Mod στην θεση του με τις γνωσεις σου περι σινεμα,οπωτε αστο....

Δημοσ.
:lol::lol::lol:ωραιος,μας εφτιαξες το βραδυ....

ενω η δικη σου αποψη εχει σημασια δλδ ε??:lol::lol:

Αν παρατηρησα σωστα,εβαλες και τον Mod στην θεση του με τις γνωσεις σου περι σινεμα,οπωτε αστο....

Οχι, δεν παρατηρησες σωστα, δεν εβαλα καποιον στη θεση του, ειπα μόνο την εκτιμηση μου.

Να σε ρωτησω κατι, γιατι πρεπει οπωσδηποτε ο mοd να εχει πιο πολλες κινηματογραφικες γνωσεις απο μενα? Εξηγησε μου σε παρακαλω.

Οσο για το προβλημα που δημιουργησες,

εσενα αν καποιος σε λοιδωρουσε και σε εβγαζε ψευτη δεν θα αντιδρουσες?

Μπορει καποιος να δεχεται ή να μη δεχεται οποιαδηποτε αποψη, δεν μπορει ομως να λοιδωρει και να μην παιρνει απαντηση;)

Δημοσ.
Οχι, δεν παρατηρησες σωστα, δεν εβαλα καποιον στη θεση του, ειπα μόνο την εκτιμηση μου.

Να σε ρωτησω κατι, γιατι πρεπει οπωσδηποτε ο mοd να εχει πιο πολλες κινηματογραφικες γνωσεις απο μενα? Εξηγησε μου σε παρακαλω.

Οσο για το προβλημα που δημιουργησες,

εσενα αν καποιος σε λοιδωρουσε και σε εβγαζε ψευτη δεν θα αντιδρουσες?

Μπορει καποιος να δεχεται ή να μη δεχεται οποιαδηποτε αποψη, δεν μπορει ομως να λοιδωρει και να μην παιρνει απαντηση;)

ρε αρχηγε,μπαινεις και γραφεις στη ψυχρα στον αλλο,πως εχεις παραπανω γνωσεις απο αυτον,ετσι,επειδη γουσταρεις??.....πλακα κανεις???ευτυχως που ειμαστε σε φορουμ και δεν μπορουμε να πεταξουμε ντοματες κιολας δλδ.....δεν σου ειπα πως πρεπει να εχει παραπανω γνωσεις,αλλα περιμενεις και συ,απο καποιον που σκαει απο το πουθενα και η πρωτη του εξυπναδα ειναι να λεει πως εχει απειρες κινημ/κες γνωσεις,να μην τον παρουν στο ψιλο????

Δημοσ.
ρε αρχηγε,μπαινεις και γραφεις στη ψυχρα στον αλλο,πως εχεις παραπανω γνωσεις απο αυτον,ετσι,επειδη γουσταρεις??.....πλακα κανεις???ευτυχως που ειμαστε σε φορουμ και δεν μπορουμε να πεταξουμε ντοματες κιολας δλδ.....δεν σου ειπα πως πρεπει να εχει παραπανω γνωσεις,αλλα περιμενεις και συ,απο καποιον που σκαει απο το πουθενα και η πρωτη του εξυπναδα ειναι να λεει πως εχει απειρες κινημ/κες γνωσεις,να μην τον παρουν στο ψιλο????

Mη διαστρεβλωνεις τα πραγματα.

Καταρχην οπως σου ειπα και πριν, το να με "παρει στο ψιλο" ενας τυπος σα κι εσενα εχει τοσο σημασια οσο μια μυγα που χεζει.

Καταλαβαινω οτι το προβλημα σου ξεκιναει απ το οτι δεν αποδεχομαι σαν αριστουργημα μια super ταινια για σενα. Παρομοια συμπεριφορα αντιμετωπισα και στο thread για το Κουρδιστο Πορτοκαλι(καποιοι θελανε σωνει και καλα να το θεωρησω αριστουργημα).

Εγω δεν "μπηκα και εγραψα ψυχρα στον αλλο οτι εχω παραπανω γνωσεις απ αυτον επειδη ετσι γουσταρω"... Αν αυτο καταλαβες εχεις σοβαρο προβλημα αντιληψης (εκτος κι αν το κανεις μόνο για να φλαμαρεις).

Η αληθεια ειναι οτι εγω δεχτηκα πρωτος επιθεση, οριστε:

Άσε, δεν το'χεις. Επειδή εσύ δεν γνωρίζεις, καλό είναι να μην γενικεύεις:

..........

Καλύτερα λοιπόν να γνωρίζεις πριν γράψεις. ;)

Και η απαντηση μου ηταν οτι πιθανοτατα ξερω περισσοτερα απ αυτον επειδη ειμαι γνωστης του κιν/φου, απο μικρος εως τα 40 που ειμαι σημερα...

Καταλαβες? εχω πιθανοτατα παραπανω γνωσεις απ αυτον, προφανως επειδη ασχολουμαι πολλα χρονια και μου αρεσει το "αθλημα" οχι επειδη γουσταρω, οπως ειπες.

Τωρα, να μου πεταξεις ντοματες οπως ειπες(:lol:) πρεπει να φας πολλα καρβελια ακομα.

Τι εννοεις "σκαω απο το πουθενα"? Εσυ απο που σκας?

200+ μυνηματα εχω ηδη, δηλαδη κατα τη γνωμη σου πόσα μυνηματα πρεπει να εχει καποιος για να μπορει να ποσταρει?

..... :-D george αν δε σου αρεσε ο Kυνηγοs δικαιωμα σου και μην κολλαs με αυτo με το να δινειs απαντησειs..απλα πεs μια που σου αρεσε απο τιs εκατονταδεs ταινιεs περιπετειαs & δρασηs που υπαρχουν :-)

Οk αλλα εγω δεν κολλαω, ειπα τη γνωμη μου και απο κει και περα απανταω στους αλλους φιλους που με ρωτανε.

Το Predator ειναι καλο για να το δεις μια φορα, αλλα οχι αριστουργημα. Ειναι σιγουρα καλυτερο απ το Raw Deal ή το Running Man.

Tωρα, καλυτερη ταινια δρασης του Αρνι... μια που μουρχεται ατο μυαλο ειναι το True Lies. Kαταιγιστικη δραση μακρας διαρκειας + χιουμορ.

Καλυτερη ταινια δρασης εν γενει μαλλον δε γινεται να πω, θα πρεπει πρωτα να προσδιοριστει το ειδος της(εκαστος στο ειδος του:-))

Δημοσ.

Καταρχην οπως σου ειπα και πριν, το να με "παρει στο ψιλο" ενας τυπος σα κι εσενα εχει τοσο σημασια οσο μια μυγα που χεζει.

Καταλαβαινω οτι το προβλημα σου ξεκιναει απ το οτι δεν αποδεχομαι σαν αριστουργημα μια super ταινια για σενα. Παρομοια συμπεριφορα αντιμετωπισα και στο thread για το Κουρδιστο Πορτοκαλι(καποιοι θελανε σωνει και καλα να το θεωρησω αριστουργημα).

Εγω δεν "μπηκα και εγραψα ψυχρα στον αλλο οτι εχω παραπανω γνωσεις απ αυτον επειδη ετσι γουσταρω"... Αν αυτο καταλαβες εχεις σοβαρο προβλημα αντιληψης (εκτος κι αν το κανεις μόνο για να φλαμαρεις).

Η αληθεια ειναι οτι εγω δεχτηκα πρωτος επιθεση, οριστε:

Και η απαντηση μου ηταν οτι πιθανοτατα ξερω περισσοτερα απ αυτον επειδη ειμαι γνωστης του κιν/φου, απο μικρος εως τα 40 που ειμαι σημερα...

Καταλαβες? εχω πιθανοτατα παραπανω γνωσεις απ αυτον, προφανως επειδη ασχολουμαι πολλα χρονια και μου αρεσει το "αθλημα" οχι επειδη γουσταρω, οπως ειπες.

Τωρα, να μου πεταξεις ντοματες οπως ειπες(:lol:) πρεπει να φας πολλα καρβελια ακομα.

Τι εννοεις "σκαω απο το πουθενα"? Εσυ απο που σκας?

72 μυνηματα εχω ηδη, δηλαδη κατα τη γνωμη σου πόσα μυνηματα πρεπει να εχει καποιος για να μπορει να ποσταρει?

Ωρα για το Κουιζ της ημερας.....Η μυγα εχει διαρροια και χεζει τοσο ?

Δημοσ.

Βασικα ο Παρεδωσε εκανε μια επισημανση για το καστ.."Άσε, δεν το'χεις. Επειδή εσύ δεν γνωρίζεις, καλό είναι να μην γενικεύεις:

O Carl Weathers ήταν ήδη γνωστός από τα Rocky. {Apollo Creed}

O Jesse Ventura ήταν επίσης γνωστότατος παλαιστής στο WWF και μετέπειτα Κυβερνήτης της Μινεσσότα."

Οσο για το Κουιζ της ημερας.....Η μυγα εχει διαρροια και χεζει τοσο ?

Αν η μυγα εχει το μεγεθοs ανθρωπου μιλαμε για πολυ σκ@το :-D και αναφερομαι στην ταινια The Fly

http://www.imdb.com/title/tt0091064/

Τζωρτζ καλη ταινια το True Lies..αλλα βρισκω ποιο κλασικη το Ολικη επαναφορα!

Δημοσ.

Ομοίως την ίδια σημασία μπορεί να έχεις και εσύ στο forum. Κρίνεσαι απο αυτά που γράφεις.

Τί σε κάνει να νομίζεις οτι πρώτον η γνώση έχει να κάνει με την ηλικία, δεύτερον οτι είσαι μεγαλύτερος απο τον paredwse; Γνωρίζεστε προσωπικά; Το οτι ασχολείσαι με κάτι πολλά χρόνια δεν σημαίνει απαραίτητα οτι είσαι και καλός σε αυτό. Δεν εξελίσσονται και δεν κατανοούν όλοι το ίδιο.

Και επειδή, όπως είπα, στο forum διατηρείς μεν την ανωνυμία σου, κρίνεσαι δε, εγώ κρίνω τις κινηματογραφικές σου γνώσεις γιατί αφενός θέλεις να δείχνεις οτι "ξέρεις" και κρίνεις μια εξαιρετική ταινία όπως τον κυνηγό, απο την αλλη όμως ούτε ποιοι παίζουν ξέρεις ούτε που ούτε τα ψηφιακά effects της εποχής προφανώς γνωρίζεις αλλά ούτε μπήκες στον κόπο τουλάχιστον (αφου ήθελες να το παίξεις έξυπνος) να μπεις στο imdb να μάθεις. Έγραψες απλώς τις αυθαίρετες υποθέσεις σου και περίμενες απο όλους να σε δεχτούν σαν γνώστη του κινηματογράφου. Δεν είναι έτσι όμως..

Δημοσ.
Ομοίως την ίδια σημασία μπορεί να έχεις και εσύ στο forum. Κρίνεσαι απο αυτά που γράφεις.

Hρθες να κανεις τον δικηγορο του porco_rosso21 ?:lol:

Ολοι κρινομαστε απο αυτα που γραφουμε.

Βεβαιως κι εγω μπορει να εχω για καποιουςτην ιδια σημασια με τη μυγα αλλα εγω δεν επιτεθηκα σε κανεναν για να τον ειρωνευτω ή να φλαμαρω...

Τί σε κάνει να νομίζεις οτι πρώτον η γνώση έχει να κάνει με την ηλικία, δεύτερον οτι είσαι μεγαλύτερος απο τον paredwse; Γνωρίζεστε προσωπικά; Το οτι ασχολείσαι με κάτι πολλά χρόνια δεν σημαίνει απαραίτητα οτι είσαι και καλός σε αυτό. Δεν εξελίσσονται και δεν κατανοούν όλοι το ίδιο.

Φοβαμαι οτι δεν εχεις παρακολουθησει το thread συνεπως δεν εχεις καταλαβει. Ωστοσο ομως δεν εχεις προβλημα να βιαστεις να μου επιτεθεις:-)

Πουθενα δεν ειπα οτι ειμαι μεγαλυτερος απο τον paredwse.

Σαφως και μεγαλυτερος δεν σημαινει πιο πολυξερος. Παραδεχεσαι ομως οτι συνηθως τις συμβουλες τις δινουν οι μεγαλυτεροι στους μικροτερους και δεν συμβαινει το αντιθετο? Ο μεγαλυτερος εχει εμπειρια. Ο παλιος ειν αλλιως;)

Και επειδή, όπως είπα, στο forum διατηρείς μεν την ανωνυμία σου, κρίνεσαι δε, εγώ κρίνω τις κινηματογραφικές σου γνώσεις γιατί αφενός θέλεις να δείχνεις οτι "ξέρεις" και κρίνεις μια εξαιρετική ταινία όπως τον κυνηγό, απο την αλλη όμως ούτε ποιοι παίζουν ξέρεις ούτε που ούτε τα ψηφιακά effects της εποχής προφανώς γνωρίζεις αλλά ούτε μπήκες στον κόπο τουλάχιστον (αφου ήθελες να το παίξεις έξυπνος) να μπεις στο imdb να μάθεις. Έγραψες απλώς τις αυθαίρετες υποθέσεις σου και περίμενες απο όλους να σε δεχτούν σαν γνώστη του κινηματογράφου. Δεν είναι έτσι όμως..

Και παλι πιανεσαι αδιαβαστος απ το thread... διαβασες μόνο τα τελευταιο του:rolleyes:

Σε πληροφορω λοιπον οτι εγω ημουν που εδωσε το link του Κυνηγου στο IMDB...

Ποτέ δεν κανω αυθαιρετες υποθεσεις και ποτέ δεν προσπαθω να περασω με το στανιο στον αλλον την αποψη μου(γιατι ασφαλως κι εσυ εισαι πειραγμενος που δεν αναγνωριζω την "εξαιρετικη" ταινια σου).

Λοιπον πρωτου πεις κι αλλα ακυρα, διαβασε προσεκτικα ολο το thread απ το σημειο που εγινε λογος για τον Κυνηγο και μετα οποια απορια εχεις εδω ειμαστε να τη κουβεντιασουμε:-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...