Προς το περιεχόμενο

[offtopic] Ταινίες Δράσης, Predator και "ειδικοί περί κινηματογράφου"

Praetorian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γνωριζεις περισσοτερα απο ταινιες και κατακρινεις μια ταινια ενω δεν θυμασαι ΚΑΝ πιο ηταν το Cast.

Εκανα λαθος, η ταινια ηταν πριν 22 χρονια...Αυτο κανει τα ειδικα εφε λιγοτερο θεαματικα ?

Η ταινια γυριστηκε σε αληθινη ζουγκλα και μαλιστα ειχαν αρρωστησει και αρκετα ατομα απο το σετ.

Και ναι το σεναριο του Terminator ηταν εξισου πρωτοτυπο, η μηπως προυπηρχε αλλη ταινια με τετοιο σεναριο ?

• Απαντ. 86
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Kανείς δεν μπορει να θυμαται τα παντα. Οι ταινιες ειναι χιλιαδες, πως εχεις την απαιτηση να θυμαμαι λεπτομερως καθε cast?

Eσυ ειπες πιο χοντρη πατατα περι 28 χρονων(τοτε ο Arni δεν ειχε κανει ουτε τον Κοναν).

Την ταινια τη θυμαμαι πολυ καλα και δεν την κατεκρινα. Αντικειμενικη κριτικη εκανα. Μηπως θα επρεπε σωνει και καλά να πω οτι ειναι αριστουργημα? (τι μου θυμιζει αυτο, τι μου θυμιζει...ΑΑΑΑ ναι! Το thread για το Κουρδιστο Πορτοκαλι:-) Προβλεπω να στηνεται παρομοιο σκηνικο).

Το σεναριο του Terminator (εχει παρει 1ο βραβειο φανταστικης ταινιας, δεν θυμαμαι που) δεν εχει καμμια σχεση με το υποτονικο και προβλεψιμο Predator.

Οσο για τα θρυλουμενα περι ζουγκλας, μελιταιου πυρετου κλπ, μου θυμιζει τον Τζακ Νικολσον στη Φωλια του Κουκου oπου ειχαν διαρευσει φημες οτι η σκηνη που υπεστη το ηλεκτροσοκ ηταν αληθινο ηλεκτροσοκ...

Δημοσ.

Οταν υπαρχει Footage απο την ζουγκλα την ωρα που γυριζοταν η ταινια δεν νομιζω πως γινεται να αμφισβητηθει. Αν δεν εχεις το DVD που σου ειπα, αγορασε το.

Οσο για την πατατα των 28 ετων, εδω εσυ δεν θυμοσουν το Cast και ειναι λογικο, δεν ειναι λογικο να κανει καποιος λαθος στην χρονολογια ?

Δημοσ.

Μα εγω δεν ειπα οτι δεν ειναι λογικο να μη θυμασαι τη χρονολογια. Απαντηση σου εδωσα οταν μου ειπες οτι ειναι απαραδεκτο να μην θυμαμαι το cast:p

Παντως προσωπικα δεν μου ξεφευγει ποτέ χρονολογια παραγωγης. Το πολύ-πολύ να πεσω εξω 2-3 χρόνια.

Συνηθως θυμαμαι ακομα και τη διαρκεια:-)

Δεν αποκλειεται να γυριστηκαν καποιες σκηνες στη ζουγκλα, αντι να αγορασω το πανακριβο dvd, δε μου ανεβαζεις εσυ αυτο το Footage στο RapidShare?;)

Βtw να αναφερω χαρακτηριστικα οτι η διασημη ταινια "300" γυριστηκε εξ' ολοκληρου σε studio.

Δημοσ.
E oxι βεβαια, οχι επαγγελματιας.

Εννοω οτι εχω γνωση απο ταινιες, ηθοποιους, σκηνοθετες κλπ.

Και ο Παρεδώσε δε νομίζω να υστερεί σε γνώσεις γύρω από το αντικείμενο ;)

Δημοσ.
Γνωριζω πιθανοτατα περισσοτερα απο σενα γιατι ειμαι ειδικος του κιν/φου.

E oxι βεβαια, οχι επαγγελματιας.

Εννοω οτι εχω γνωση απο ταινιες, ηθοποιους, σκηνοθετες κλπ.

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ για το πολυαγαπημένο μας φόρουμ!>!>!>!

Στα κουφα του Insomnia γρήγορα, κι έπειτα lock.

Την ταινια τη θυμαμαι πολυ καλα και δεν την κατεκρινα. Αντικειμενικη κριτικη εκανα. Μηπως θα επρεπε σωνει και καλά να πω οτι ειναι αριστουργημα? (τι μου θυμιζει αυτο, τι μου θυμιζει...ΑΑΑΑ ναι! Το thread για το Κουρδιστο Πορτοκαλι:-) Προβλεπω να στηνεται παρομοιο σκηνικο).

Μπίνγκο!

Ήμουν σχεδόν σίγουρος ότι ήσουν εσύ, αλλά βαριόμουνα να το ψάξω.

Φίλε Γιώργο, φρόντισε σε παρακαλώ να ποστάρεις(/βάζεις τα πράγματα στη θέση τους) πιο συχνά σε αυτό το section, γιατί έχουν πάρει πολύ αέρα μου φαίνεται μερικοί μερικοί:shifty:

Δημοσ.

LiveWire χαλαρωσε, δεν ειναι αναγκη να το κανουμε και αυτο το θεμα αλλο ενα Flame.

Ωστοσο το ειμαι ειδικος του κιν/φου αλλα εννοω πως απλα εχω γνωσεις στο αντικειμενο οντως ειναι καπως :)

Δημοσ.

Παντως προσωπικα δεν μου ξεφευγει ποτέ χρονολογια παραγωγης. Το πολύ-πολύ να πεσω εξω 2-3 χρόνια.

Ξανα αυτοδιαψεύδεσαι, αλλά αυτή την φορά τα πήγες καλύτερα, το κατάφερες στην ίδια πρόταση!

:-D

Δημοσ.
Ξανα αυτοδιαψεύδεσαι, αλλά αυτή την φορά τα πήγες καλύτερα, το κατάφερες στην ίδια πρόταση!

:-D

Δεν αυτοδιαψευστηκα.

Σε 1000 τανιες δεν ειναι λογικο να πεσεις εξω 2-3 χρονια σε 5 απ αυτες?

Και μιλαμε για ετη απο 1920-2000...

Η ουσια ειναι να γνωριζεις σε ποιο χρονικο πλαισιο κυμαινεται μια ταινια. Αν πχ. τοποθετησεις τον Κυνηγο πιο πριν απο τον Κοναν τον Βαρβαρο ή τον Εξολοθρευτη οπως εκανε ο αλλος φιλος, τοτε δειχνεις οτι εισαι αρκετα εξω απ το πλαισιο:-)

Δημοσ.

Ναι ναι ναι ειναι τραγικο πανω στην φουρια να γραψεις μια απαντηση να κανεις ενα χρονολογικο λαθος....Ειμαι οντως πολυ εξω απο το πλαισιο.......Ε ρε τι ακουω εδω μεσα στις 11 το πρωι....

Δημοσ.

Πατε imdb και γινεται ολοι ειδικοι σε χρονολoγιες κ διαρκειες ταινιων,ελεος....

Οντοπικ,το predator σπαιρνει,γτ διαβασα πιο πριν για μη πρωτοτυπια κτλ...επος...κ ο predator ειναι ο ζαν κλοντ βαν νταμ με κουστουμι,ειχα διαβασει καπου...επισης,μιας και λεμε για δραση,πλην die hard Που Γ@μ@νε ολα,κλασσικα,ιντυ και μετα το χαος...

Δημοσ.

Καμια σχεση....

Βιο http://www.imdb.com/name/nm0001310/

Τον εχει στο εξτρα DVD που δειχνει τα γυρισματα. Θηριο ο τυπος. Δυστυχως πεθανε το 91 και μαλιστα του ειχαν αφιερωσει την SE εκδοση του Κυνηγου :(

Στην φωτο απο κατω ειναι το θηριο πισω.

post-31336-129062983131_thumb.jpg

Δημοσ.
Ναι ναι ναι ειναι τραγικο πανω στην φουρια να γραψεις μια απαντηση να κανεις ενα χρονολογικο λαθος....Ειμαι οντως πολυ εξω απο το πλαισιο.......Ε ρε τι ακουω εδω μεσα στις 11 το πρωι....

Kαλα ρε μαστορα, δεν μιλαω για σενα.. Εσυ ok εκανες ενα λαθος μεσα στη φουρια σου....

Γενικα μιλαω οτι ειναι καλο να ξερει καποιος πως τοποθετειται χρονικα μια ταινια. Αν πχ. νομιζει οτι ο Κυνηγος εγινε πριν τον Κοναν τοτε την εχει χασει τη μπαλα.

Λεω κατι παραξενο? :rolleyes:

Πατε imdb και γινεται ολοι ειδικοι σε χρονολoγιες κ διαρκειες ταινιων,ελεος....

Δεν καταλαβες φιλαρακο μου, εγω αυτα τα ξερω χωρις να τα δω απ το imdb:-D

Δημοσ.

Μα καλά είναι δυνατόν να ήταν ο Predator o Ζακ κλοντ βαν νταμ;Το τέρας στην ταινία φαινόταν πάνω απο 2 μέτρα κι ο Βαν Νταμ είναι με το ζόρι 1,70.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...