geoato555 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Καλημέρα. Εδώ και ένα μήνα ειμαι κάτοχος ενός hp compaq 6730s από cyta. Το πρόβλημα μου ειναι ότι δεν μπορώ να μπω στο bios μου ζητάει κωδικό. Εψαξα όλα τα χαρτια που μου δώσαν με τον υπολογιστή αλλά τιποτα. Είχε κανείς το ίδιο πρόβλημα; Γνωρίζει κανείς τον κωδικό; Αν όχι πως μπορώ να τον παραβιάσω.. Ξέρω κάτι τέτοιο είναι κάπως δύσκολο αλλα νομίζω πως αξίζει να δοκιμάσω.. Κάθε βοήθεια δεκτή... Ευχαριστώ..
Achilles Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Αυτό που περιγράφεις είναι πολύ περίεργο. Να μπορείς να ανοίγεις τον υπολογιστή αλλά να μην μπορείς να μπεις στο bios σε καινούργιο φορητό. Αν μου έλεγες ότι δεν μπορείς να μπεις γενικά στο φορητό (power-on password) ή να δεις τα δεδομένα (Drive Lock password) θα το καταλάβαινα. Αν μιλάς για τα συγκεκριμένα πάντως έχε υπόψιν τα εξής: WARNING: If you forget the power-on password, a repair at an HP-certified repair center is required to reset the computer. Please contact HP to schedule a repair. This service is not covered by the warranty. WARNING: The Drive Lock password cannot be reset. If the password is lost or forgotten, the hard drive must be replaced. Please contact HP to order a new hard drive. This service is not covered by the warranty. Αλλά αυτό που περιγράφεις δεν υπάρχει by default. Σίγουρα δεν έβαλες εσύ ή κάποιος άλλος χειροκίνητα κάποιο password στο bios; Σίγουρα είναι καινούργιο; Το παρέλαβες κλειστό on the box; Υπάρχει μια λύση με αφαίρεση της μπαταρίας, όπως και στους κανονικούς η/υ: http://tinyurl.com/7p8os4 σελίδα 47 και 80 και πολύ προσοχή.
geoato555 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 ειναι σίγουρα καινουριο το pc. Σε κουτι το πηρα. Βασικα μια μερα ειχα μπει στο hp protect tools και σκαλιζα μεσα αλλα δεν θυμαμαι να εβαλα κωδικο. και να εβαζα θα εβαζα τον δικο μου, συνεπαγεται οτι θα τον ηξερα. Δοκιμασα να κανω επαναφορα συστηματος αλλα δεν μου δεινει την επιλογη να παω πισω 5 μερες, υπαρχει τροπος να το γυρισω πισω??? help...
Achilles Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Μα στην έγραψα την λύση. Κατέβασε το "maintenance and service guide". Υπάρχει μια λύση με αφαίρεση της μπαταρίας, όπως και στους κανονικούς η/υ:http://tinyurl.com/7p8os4 σελίδα 47 και 80 και πολύ προσοχή. Δοκίμασε και πες μας τι έγινε.
geoato555 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Να σου πω την αληθεια το φοβηθηκα αυτο γ αυτο δεν το κανα.. δεν υπαρχει αλλος τροπος εε???
Achilles Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Άρχισε να δοκιμάζεις τυχαίους κωδικούς.....:-D:-D 99,9% ΟΧΙ.
geoato555 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 να σαι καλα... -----Προστέθηκε 8/2/2009 στις 03 : 02 : 07----- 99,9% ναι.. το βρήκα.. Ετρεξα ενα προγραμματακι bios320 λεγεται κ μου δωσε ιδεες.. Τελικα με την βοηθεια του το θυμηθηκα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.