disqualified Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Καλημερα παιδια, εχει καταφερει να παιξει κανεις τη σελιδα του musicovery σε linux? Καποιο προβλημα πρεπει να υπαρχει με το flash Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Σε εμενα παιζει με ff, flash 9 και το flashblock ανενεργο. Με το flashblock ενεργο δεν μπορω να κανω κλικ πανω στην συγκεκριμενη περιοχη για να φορτωσει το flash object, λες και ειναι ενα ακομα "layer" απο πανω. Με opera και flash 10 δεν παιζει οπουδηποτε και να κανω κλικ. Ενας ακομα λογος να μεινω σε flash 9. Flash player 9.0.152 http://download.macromedia.com/pub/flashplayer/installers/current/9/install_flash_player_9.tar.gz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
disqualified Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 εχεις δικιο εχω τη 10 και με firefox δεν παταει πουθενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Μαλλον ειναι προβλημα του flash 10, οχι του ff, γιατι με opera και flash 9 παλι παιζει. Με ειχε ρωτησει ενας φιλος μου τα ιδια για το ιδιο site, γιατι δεν επαιζε με flash 10 64bito, και νομιζε οτι φταει το οτι ειναι 64bit. Γενικα ο flashplayer 10 εχει προβληματα σε πολλα sites ακομα, γιαυτο μενω με τον 9 που παιζει το ιδιο καλα και σε ff, και σε opera, και σε konqueror. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
disqualified Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 >Please enter the installation path of the Mozilla, Netscape, or Opera browser (i.e., /usr/lib/mozilla): dir= /usr/lib/mozilla WARNING: /home/vassilis/Λήψεις/install_flash_player_9_linux/dir= /usr/lib/mozilla is not a directory. εχω προβλημα οταν μου ζηταει το path Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Αν περιμενεις απο τον installer της adobe να κανει δουλεια... Εκτελεις απο το φακελο μεσα στο οποιο ειναι το libflashplayer.so >sudo cp libflashplayer.so /usr/lib/mozilla/plugins/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
disqualified Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 το εκανα το αρχειο μπηκε στο φακελο ξαναρχισα τον browser αλλα τιποτα μηπως να το βαλω στο /usr/lib/firefox ευχαριστω για τη βοηθεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Εγω το εχω στο /usr/lib/iceweasel/plugins, που ειναι το αντιστοιχο με αυτο που λες, μονο και μονο για να μην μπλεκεται με το flash 10 του opera που ειναι στο /usr/lib/opera/plugins. Δεν χανεις κατι να δοκιμασεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
disqualified Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 το βαλα και στο firefox και στο iceweasel αλλα τιποτα μηπως πρεπει να σβησω τα flashplugin-alternative? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Φακελο /usr/lib/iceweasel/plugins δεν παιζει να εχεις γιατι ο iceweasel ειναι debian-only εφαρμογη , εκτος και αν εχεις debian. Ο αντιστοιχος φακελος για firefox ειναι ο /usr/lib/firefox/plugins. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
disqualified Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 εχω ubuntu 8.10 και ο φακελος υπαρχει αφου ειναι debian based δε θα πρεπε να υπαρχει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Το iceweasel ειναι ο firefox του debian. Φτιαχνεται ΜΟΝΟ για το debian γιατι το "open minded" mozilla foundation δεν εγκρινει τις αλλαγες που κανει το debian στον πηγαιο κωδικα του firefox προκειμενου να τον κανει οπως θελει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
disqualified Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 και ομως υπαρχει ο φακελος -----Προστέθηκε 8/2/2009 στις 05 : 00 : 09----- δεν καταφερα με τιποτα να το λειτουργησω επεστρεψα στο 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.